ASTRO-ISMERETEK

Szándékosan nem használtam azt a kifejezést, hogy "Asztrológia" vagy "Asztrozófia".
Ugyanis SEM EGYIk, SEM MÁSIK NINCS - legalábbi úgy, ahogyan mi ma ismerjük. 

Bárki felnézhet a csillagos égre: CSILLAGKÉPEKET NEM FOG LÁTNI!!!  Mert NINCSENEK IS!! Azok legalábbis, amiket velünk "megetetnek".
Aki nem tudja konkrétan, előre bemagolt csillagtérképről, hogy hol keresse őket, SOHA nem fogja megtalálni. Tehát? Akkor vannak, vagy nincsenek?
A válaszok az alábbi két videoban:

Ugyanakkor mégis vannak CSILLAGKÉPEK, mint a NAGY-GÖNCÖL, a KISGÖNCÖL, az ORION vagy délen a DÉL KERESZTJE. És természetesen el ne felejtsük a TEJUTAT! Ezek a csillagképek "beszélnek". Ezeknek valóban VAN üzenete.
De az összes többi mesterséges - mesterségesen rátelepített tartalommal, ELFELEDTETVE az EREDETI ÜZENETÜKET!!!
Így működik minden torzítás: TÉNYEKET, működő dolgokat HATALMI, URALMI célból HAMIS TARTALOMMAL feltölteni, majd elterjeszteni. Elég csupán 3-4 generáció és a TUDÁS a TORZULT formájában megy tovább. 

Mivel torzítani csak az IGAZAT, a T-ÉN-y-t lehet, ezért minden GAZ mögött megtalálható az "elveszett "I" is".
És aki keres, az talál... 
Hogyan lehet arra az "I"-re rátalálni? Csakis a TISZTA SZÍV útján. A TISZTA SZÍV egyszerűen bevonzza a FELISMERÉSEKET, azt a TUDÁST és LÁTÁST, ami a HELYTELEN dolgokat újra a HELYÉRE teszi, hogy HELYES-ek legyenek....

Mivel mindennek alapja a SZÁMOK, 1-től 9-ig, ez nem lehet másképp a csillagfejtés terén sem. Aki érti a számok üzenetét, az felismeri, hogy 10-től már csak ISMÉTLŐDÉS van - csak egy MÁS SÍKON. 
Akkor miért van 12 ház? Miért van 12 csillagkép? A Nyilas tökéletesen szimbolizálja a 10 jelentését.
MINEK utána a bak, a vízöntő és a halak??? Mind-mind már "habosítás". 
Nos, ERRŐL
 (is) beszélek a tanfolyamokon....

Természetesen mindent fel lehet tölteni tartalommal, mindent el lehet magyarázni, MINDEN HAZUGSÁGOT ÉS TORZÍTÁST ÉLŐVÉ LEHET TENNI - de attól az még hazugság és torzítás marad.

Azt szoktam mondani: ha évezredeken keresztül el lehetett hitetni azt, hogy egy "teremtett" FÉL ELEM, azaz egy szakállas HYM a teremtő isten -  akkor BÁRMIT el lehet hitetni. Bármit le lehet tolni az emberek torkán. 
De KI A FELELŐS?? Igazából nem az, aki a torzítást létrehozta - hanem az, aki NEM SZŰRI KI!!! Aki beveszi a kefét... El kell fogadni, hogy mindennek van helye a térben - a FELELŐSSÉG mindig az EGY ÉN-t terheli. 
Az ő SZÍVE TISZTASÁGÁNAK a függvénye, hogy megvezethető-e vagy sem. ÉRZI a csalást és ámítást vagy nem. És ebben van a KULCS.
Tetszik, nem tetszik: a tiszta látáshoz a KAPCSOLÓ BENNÜNK VAN!

AKKOR az egész asztrológia hamis? Vagy az asztrozófia?
IGEN IS - meg NEM IS.
A BOLYGÓK megléte, keringése, hozzánk  és egymáshoz fűzödő viszonya természetesen LÉTEZŐ. 
De az összes többi SALLANG....

Egyébként pedig gondoljunk bele: akinek nincs meg a pontos születési dátuma, soha nem is tudhatja meg, mi a sorsa? Milyen utat, küldetést választott magának? Ki ő és mi ő?
Dehogynem. Mégpedig a KÁRTYÁKKAL. Mert a kártyák és a SZIMBOLUMOK nyelvét használó ÉSZ-KÖZÖK azok, melyek mindig és mindenkor a "MIND-ÉN-sÉGET" szólítják meg, és "lehozzák mindazt az információt", amit tudni szeretnénk és nem kell hozzájuk se körző, se ceruza, se kalkuláció, se valószínűségszámítás, se kivetítés... MÉGIS
 PONTOSAK!!!
EZÉRT tartom végtelenül GŐGÖS megállapításnak (természetesen az elmések részéről hisz az asztrológia szigorúan vett "ELMETUDÁS"), hogy a "legpontosabb" létező módszer, a spirituális tudás csúcsa....
Csúcsnak csúcs: a TORZÍTÁSBAN....

Az alábbiakban még beemelek néhány videot a LÁTÁS  és az ismeretekben való elmélyülés kedvéért.  Ajánlott a "sorok közé" hallani.....


Sokan nem tudják elképzelni, hogyan FOROG a FÖLD a Nap körül, miként működik a NAPFELKELTE és NAPLEMENTE, hogyan lehet az, hogy az ÉSZAKI félteke és a DÉLI félteke MÁS CsILLAGOKAT LÁT.
Ebből a nagyon rövid videoból megtudható:

Remek sorozat mutatja be a naprendszerünket, "ŰRHAJÓNK A FÖLD" címszó alatt. Én összegyűjtöttem egy csokorba az 52 kisfilmet, remek alapismerettel szolgálnak!