2023-03-24

                                     MOTTÓ: MINDEN BENT és BENTRŐL.... 

Megint minden EGY-be cseng és EGY irányba mutat... mármint a mai észközeim üzenete, meg a könyv, amit olvasok (A lélek útja...). Miért? Sokszor mondom, hogy amit épp NÉZÜNK (film) vagy amit épp OLVASUNK (könyv, cikk), NEM VÉLETLEN, hogy ÉPP AKKOR kerül elénk. Mert egészen biztosan olyan téma, mondandó van benne, ami nekünk ÜZENET. Ami nekünk egy ÉBRESZTŐ, egy GONDOLAT-ébresztő... Valamire RÁVILÁGÍT, amivel NEKÜNK van épp dolgunk és SEGÍT az értésben, az értés által pedig a MEGOLDÁSBAN.

Miről szólnak a mai "észközök"? Arról, hogy MINDEN BENNED. Pontosabban arról, hogy minden, ami VÁLTOZIK bennünk, az MAG-unkból eredő.
Erről mondjuk már sokat beszéltem, de ma, most, újra a figyelem központjába kerül, és nem véletlenül.Hogyan kapcsolódik ehhez a könyv? Úgy, hogy PONT AZ ELLENKEZŐJÉT tanítja.
Már "lángol" az agyam attól a sok félre-és megvezetéstől, amiről ír. Tele ELLENTMONDÁSOKKAL: egyszer leírja, hogy a lélek dönt a sorsáról, utána meg azt írja, hogy "lehetnek nehéz vagy unalmas életeink is"... Mondván, a léleknek a FEJLŐDÉSÉHEZ (!!!!!) a tapasztalásokra (!!!!) van szüksége (!!!)!!! Neked.... (és még tudnám cifrázni...)

Tegnap volt egy beszélgetésem, amiben ugyancsak szó esett ezekről a tanokról, hogy "ezen tudtunk" szocializálódni, elindulni... Mondhatni igen, NEM VOLT MÁS a vallások után, csakis az "újhullám", és annak felszabadítónak TŰNŐ ideologiája. Én állítottam – és állítom most is – NEM KELLETT és most SEM KELL végigmenni az "úgynevezett lépcsőkön". Mert NINCSENEK LÉPCSŐK!!! A MAG-unk döntése, hogy "bevesszük" vagy nem! Engem például mindig is TASZÍTOTTAK ezek a könyvek (mint pl a Kryon-sorozat), vagy az "Édesvíz" kiadó kiadványai. Én végigjártam a Reikit (amin a beavatáson már fennakadtam, ezért nem is folytattam), aztán következett az agykontroll Domján Lászlóval, akinek maga a hangja elvarázsolt, aztán Kovács András Táltosiskolája – kihagyva a mágia témáját benne -, és végül a Skorpió Stúdió "észköztára", melyben megtanultam, hogy bár nyúljunk bármihez is, MINDIG EGYET KELL MUTATNIUK!!
Ebben a sorozatban SEHOL nem jelent meg a SPIRIMASZLAG, aminek alapja az indiai vallásokban gyökerezik, legyen az bármelyik is. NEM VÉLETLEN, hogy EZEKET NYOMJÁK ma mindenhol!! Miért?? MERT MIND ETETI AZ ELMÉT!! Arról, ami VALÓBAN MAG-unkra ébreszt – mély a hallgatás....
Miről szól mindegyik "tan"?
A LÉLEKFEJLŐDÉSRŐL! Meg arról, hogy EHHEZ, MAJD "ÉN", az "ÉN" MÓDSZEREMMEL megmondom neked a tutit.... Itthon is van olyan gyógyközpont, ahol EZ AZ ALAP!!! Meg akarsz gyógyulni?? Természetesen lehetséges, mégpedig ingyen és bérmentve, olyan gyógyítók által, akik ingyen és bérmentve teszik ezt meg neked – csakhogy ADOTT MÓDSZERREL, ADOTT IDEOLOGIA MENTÉN!!!! Amitől NEM LEHET ELTÉRNI!!!
Ugye értjük??
Ugye érezzük?? Hogy mire is megy ki a játék??.....
EGYRE: A FELEJTÉS ELMÉLYÍTÉSÉRE!!!

Vegyük TUDOM-ásul: NINCS LÉLEKFEJLŐDÉS!! Ez az ideologia az ELMÉBŐL, az EMBERI EGO lineáris GONDOLKODÁSÁBÓL fakad.
A LÉLEK LÉ, a LÉ pedig ÉL és ami ÉL-Ő, abban BENNE A MINDEN!!! Tehát a LÉLEK TELJES, a TUDATMINŐSÉGE ADOTT és ÁLLANDÓ – erről beszéltem már – és mindig ENNEK megfelelő ÉLETET él itt, SZABAD AKARATÁBÓL eldöntve.
Ami a probléma és a "bajok" forrása lehet: a TELJESSÉG FELEJTÉSÉNEK A MÉRTÉKE!!
A FELEJTÉS KÓDOLT a fizikai sorsban. Ezt a SZÁMOK tökéletesen megmutatják...
Ugyanakkor ÁLLANDÓ EMLÉKEZTETŐK is körbevesznek minket: a csillagképek és a számok például... NEM az ELME LINEÁRIS ASZTrOLÓGIÁJA (ami egy komplett elme-rendszer), hanem a TERMÉSZETES csillagképek.. Amit "minden hülye" is lát... És ha látja, elindul az ÉRZÉKELÉSE és a GONDOLKODÁSA..(Legalábbis remélhetőleg..)

Minden, ami KÖRÜLVESZ minket, a MAG-unk ÉBRESZTÉSÉT, az EMLÉKEZTETÉST szolgálja.
NINCS FEJLŐDÉS – csak felejtés. Nincsenek "fejlődést szolgáló karmakörök", a "nemiség megtapasztalásának az igénye" – meg hasonló marhaságok. Dumálnak a szabad akaratról – aztán a következő kijelentéssel már meg is fojtják.
Minden, ami "FEJLŐDÉSRŐL" szól, meg "kezdő lélekről" és hasonló hülyeségekről, az a LINEARITÁSBA, a TÉR és az IDŐ minőségébe RAGADT ELME SPIRITUALITÁSA!!! Csak az ELME lineáris, a LÉLEK TELJES és EGYSÉGES, tehát MIND-ÉN BENNE!!!
EZT SOHA NE FELEJTSÜK EL!!

A mai nap ENNEK emlékeztetőjére hivatott. A VÁLTOZÁSOK, amiket megélünk, LÉ-NY-ünkből fakadók. Az EMLÉKEZÉS ÉBREDÉSÉNEK IDEJÉT ÉLJÜK – itt a Földön, a FÉNY dimenziójában. Milyen a külvilág? SIVATAGOS, BÁNTÓ, ÉGETŐ... Amilyen a NAP is: égető, perzselő, bántó....
És NEM A HAARP miatt ilyen.... Ezt is csak az ELME foglyaival lehet megetetni...
És akibe ez beleragadt, szinte a meggyőzhetetlen kategoriába kerül.. Velük vitatkozni maga a reménytelenség... 
GONDOLKODJUNK, LÁSSUNK – de az ÉRZÉKELÉSRE ALAPOZVA!

Úton útfélen hallani már a Plútó, meg a Mars JEGYVÁLTÁSÁRÓL. Hát röhögőgörcsöt kapok....
Ezek az igehirdetők RÁNÉZNEK EGY PAPÍRRA és abból gyártják az ELMÉLETEKET! Ami a csapda: lesz bennük IGAZSÁGMAG, mert NINCS OLYAN, amiben NE LENNE!!
DE!!
Azért hagyjuk már magunkat a TÉNYEKKEL MEGTÉVESZTENI – hogy olyan, hogy JEGY és CSILLAGKÉP NEM LÉTEZIK!!! Honnan lehet megtudni? CSAK FEL KELL NÉZNI AZ ÉGRE....
(8.27-kor... Ennyi)

Napunk angyala ma újra HANIEL, a HOLD angyala, aki mire int mindig?
Az BELSŐ LÁTÁSRA, az ÉRZÉKELÉS fontosságára.... Mert MAG-unkban van a KULCS minden ZÁR-hoz.... A külvilág csak "megcsördítheti" a kulcsot, de csak azt tudja megcsördíteni, ami VAN....Ha nem lenne kulcs, nem lenne mit megcsördíteni...
Ennyi....