2022-08-13

                                                    MOTTÓ: SZÍRIUSZ 

Ma reggel röviddel fél 6 előtt (helyi idő szerint) elindult a kozmikus új év: most "előzte" be a Szíriusz a Napot. A HAJNALCSILLAG beköszötét az ESTHAJNAL csillag előzte meg, azaz a Vénusz, aki "felvezette" az égre "anyját".

Egyiptomban még ez a nap volt az évkezdet. Aztán ahogy változott a világunk szellemi irányítása, úgy tűnt el a KOZMIKUS REND az életből és vette át a helyét egy "helyi globalista diktatúra", alaposan össze-vissza kutyulva az időszámítás kerekét. Miért? Mert minden HAT. Az összes létező igekötvővel párosítva. Az ember belesimul abba a rendszerbe, amit az URALKODÓK kitalálnak neki. Rábízza magát, mert elfogadja, hogy a "felsőbb irányítás" csak jót akarhat. Ez az "alapbeállítás", ami tényleg így van - de ezt is "meg-és felakasztotta" a TAGADÁS és a mindennel VISSZA-ÉLŐ szellemi HAT-ALOM.
A kozmikus rendet alkalmazta saját ALANTAS céljai érdekében.

De ez mindenben így van: EGY IGAZSÁG VAN, EGY REND VAN, EGY SZER VAN.

És ezek MEGTAGADÁSA.
De csak azt lehet tagadni, ami VAN. Tehát, a tagadás önmagában NEM ÉLŐ. Amint kiveszik alóla a TÉNYT, amit tagad - abban a pillanatban összeomlik.
A TAGADÁS az IGAZSÁG eszközeit használja - csak épp nem a IO, hanem a megtévesztés szándékával.
A tiszta szándékú ember ezt először nem látja meg, mert nem is feltételezi, hogy a IO-szándékkal vissza lehet élni. Csak idővel fog feltűnni, hogy hoppá, ez nem az, mint aminek LÁTSZIK!
Tehát az ALAP megint a IO-s-ÁG, a TISZTASÁG, az ÉRTÉK és MÉRTÉK.
Egy a feladat: EHHEZ HŰNEK MARADNI.

Az "idén", a "hűség" parancsát" hozta a SZÍRIUSZ.
KITARTÁS, HŰSÉG a SZER ELEM-ben.
Ha ezt TARTJUK - ezt KAPJUK.

Mint tudjuk, tavaly, 12-én mutatta meg magát EMANUEL, aki elhozta a TÉR-be újra, EMLÉKEZTETVE, hogy BENNÜNK ÉLŐ A SZER ELEM-e. Nekünk kell ráébredni, magunkban kell az emlékezet által újra élővé tenni.
Mert ez a LÉTEZÉS ALAP-ELEME.
Tavaly, augusztus 12 és 15 között "lejtászotta" az egész húsvéti misztériumot: MIÉRT jött, "MINEK" halt meg, "MINEK" támadt fel és HOVA? 12-én, "zöld" csütörtökön megrezegtette a SZÍV TERÉT; 13-án, pénteken, a Szíriusz helikális felkelésének a napján "meghalt a KERESZTEN", azaz megmutatta, hogy mi az, aminek lejárt az ideje, majd 14-én, szombaton FELTÁMADT. Hogy "második esélyt adva a létezésnek" megmutassa mi adja a MEGVÁLTÁST:
 a MEGTÉRÉS NAGYBOLDOGASSZONY ölébe - hisz augusztus 15 Nagyboldogasszony ünnepe volt...
Egyedülálló kozmikus Húsvétot élhetett meg mindenki e 4 napon - aki JELEN
 volt és FOGTA az ADÁST...

Tehát: mindennek forrása, eredete, kiindulópontja, célja és működtetője BOLDOGASSZONY MINŐSÉGE. De ez a MI-NŐ-ség NEM KINT van, mint a szakállas hímségi istenkép, hanem BENNÜNK.
MAG-unkban!
Ez minden LÉ-ny "MI"-Nősége. "MI"-nd-nyájunké. Mert "MI"-nd-ÉN-kiben benne van!
MINDEN EMBER MINŐSÉGÉT A BENNE ÉL-Ő NŐ-SÉG HATÁROZZA MEG!

Az emlékeztetés a SZER ELEM-ben való HŰSÉGRE nem azt jelenti, hogy olvadozzunk és ájtatoskodjunk, hogy mindent megbocsássunk a NYÁLAS szeretetben, amit állandóan a képünkbe nyom a spirivilág, meg a vallás!! Ami megengedi, hogy a megtévesztő nyugodtan tévesszen meg, mondván, mindenkinek helye és "dóga" van a világban, és hogy nem a mi dolgunk a rendrakás (8.44). Igen. Nem a mi dolgunk. De nem jelenti azt, hogy ha LÁTJUK a megtévesztést, akkor ne szóljunk!! Aki nem teszi, az bizony támogatja és cinkosa a hamisnak. Szólni kell - de aztán a döntés, a figyelmeztetés elfogadása, már a másik "dóga". Onnantól már a saját szűrőjének kell dolgoznia.

A Szíriusz másik üzenete a HŰSÉG mellett  a "NE AKARJ" volt.

Már ezzel is találkozhattunk az elmúlt évben, hisz látható: MEGÁLLT az ÉLET. Az akarással semmire se megyünk. Ellenben a kivárással annál többre. De a kivárás nem egy "üres ácsorgás", hanem az ÁLLANDÓ JELEN LÉT. Jelen lenni a JELEKnek. Mert csak akkor érzékeljük, hogy MI ÉRKEZIK NEKÜNK. Amint vettük a jelet, akkor aztán irány Darány: léphetünk a tettek mezejére.

A "Teremburán" a MARS együtt áll az ALGOL csillaggal. Különleges SZELLEMI ÉBREDÉS érkezik a TÉR-be. Szó szerint egy VÁLTÁS. Mondhatni maga a SZELLEMI VÁLTÁS ideje.
A minap kaptam egy Márai-idézetet a "Harminc ezüstpénz" c. írásából.
"...mindenki tudta, hogy egy alkotó erő elapadt, az immanens vallási energia nem hat többé, a csodálatos flatus nem süvölt a mediterrán tájak fölött. Az a titokzatos csillagjárás, amelytől évszázadokon át fényes volt az emberi égbolt, elhomályosodott. Az időváltás pillanata volt ez, amikor minden változik, amit az emberek addig rögzítettek, álomból és valóságból színesen szőttek. Amikor előlről kell kezdeni az időszámítást. És mint annyiszor elébb, újra kell szülni az Istent, meg kell határozni megint egyszer az embernek Istenhez való viszonyát."

Márai IS tudott valamit...
Mi pedig MOST pontosan ezt éljük. Csak annyi különbséggel, hogy az "újraszülés" az ÚJJÁ-SZÜLÉS, ami nem más, mint a sok tévelygés után visszatalálni az EREDŐ SZER ETETŐ ELEMÉBE, megtalálni TEN-MAG-unkat, és TEN-MAG-unkban az EREDŐ EG(y) IS-TEN MINŐ-séget!

Napunk kísérő angyala ma ZADKIEL, aki az "Együttérzés" üzenetét hozta. De mint tudjuk, az együttérzés NEM AZ, aminek ma mondják, hanem az, mikor az AZONOS AZ AZONOSSAL EGYÜTT ÉR-EZ. Ma pedig különösen "más": ÉREZZÜNK EGYÜTT a Szíriusz üzenetével!
(9.08 - azaz érezzük bent, magunkban azt a MÁS VILÁGOT, a VILÁGOSSÁGOT, a BOLDOGSÁGOT.)