2023-07-08

              MOTTÓ: 4, HAZA, HÁZ, ALAPOK, OTT-HON....

No, a mai mottóban MINDEN benne van... Tessék hát elgondolkodni rajta és viszontlátásra!! :)    ..Mondhatnám.... De mivel én vagyok én – így folytatom
Ráadásul hosszú is lesz...

Egyébként tényleg szenzációs, amint ma minden a TÉR, a TEREM, a KERETEK, a HELY, az ANYAG, az ALAPOK körül forog... Először is, a mai nap száma a 22, azaz 4. A 22=1, tehát azt a "rejteki" indulást, jelzi, ami a tavalyi évben is benne volt és amire a számmisztikusok egyáltalán nem voltak se látók, se vevők, se értők...Pedig tényleg minden MÁS LETT!!
A 22 mint 1 HOL mutatja a kezdetet? Ott, a-HOL a "HOL" "VAN"..
Mire lehet "HOL"-lal rákérdezni? A HELYRE..
Hol van "HELY"? Ahol VAN(-ság) van, magyarul, ahol épp VAGY-OK!
Ha emberként, akkor a TÉRBEN.
Mi a TÉR? Az IDŐVEL összefüggő FÉNY-dimenzió, az ANYAG KI-TÉR-jedésének a világa.
Tehát, a mai nap "HOL" fog rámutatni egy kezdésre, egy felütésre? Az ANYAGBAN, ott, ahol VAGYOK a JELEN-em-BEN...
De nem csak a mai nap dátuma szól a "helyről", hanem szinte minden más "észközöm"is: vagy a Ház formájában, vagy a 4-es számban. A 4-es szám pl. 3 helyen is megjelent...
Mi a 4?
A 4 egyértelműen az ANYAG száma. A 7-esség KÖZEPE. Mivel a 7 a FÉNY száma, akkor annak mi a KÖZEPE? Mi a MAGJA? Miről szól? Mi a LÉNYEGISÉGE? Az ANYAG. A FORMA. A KERET.
A HATÁROK.A PÁROK. A FEL-ek TÁRSULÁSA...
Mely társulás révén lehet ÚJ ALAPOKAT lefektetni, új HAZÁT, új HÁZAT, új HONT LÉ-T-rehozni, HOL "OTT-HON" vagyok? A HÁZ-asság révén...

Vajon miért mondjuk, hogy "OTT"-hon és nem azt, hogy "ITT"-hon, mikor ITT vagyunk?
Magyar nyelv mágikus tudása: mert "ITT" nem vagyok "OTT-HON".. ITT csak átutazó vagyok, aki jön és megy.. SEMMI NEM az EN-y-ÉM.. Se ház, se test, se társ, se szülő, se barát, SENKI! Minden KÖLCSÖN! Minden "HITEL"-re van. (No, megint EZT akarják kiforgatni a tulajdon eltörlésével...)
Mindenki kap egy "tálentumot", mikor ide jön, amit "kamatoztatnia" kell.. Azaz ÉLETRE keltenie. Valamely VÁLTOZÁST kell általa LÉ-T-rehozni a TÉR-ben.... ÉLŐVÉ tenni.. Mozgásba hozni...
Mindenki, aki ide érkezik, CSAK ÁTALAKÍT. ÉS NEM TEREMT!!! Miért? Mert csak azzal tud "dolgozni", ami MÁR VAN. TEREMTENI az EMBER NEM FOG. Ellenben átalakítani, a SAJÁT KÉPÉRE FORMÁLNI azt, ami VAN- bármennyit és bármennyiszer...
A teremtés NEM ITT TÖRTÉNIK. A TEREMTÉS, a TERMÉSZET már KÉSZ. Már ADOTT. HA a természet lenne a minden, akkor miért mondjuk, ha valamit nem értünk, hogy "TERMÉSZET FELETTI"??? Remélem, most koppant...
Az EMBER a "TEREMTÉS MINTÁJÁRA" tud ÁTALAKÍTANI – mivel itt minden LÁTSZAT. Itt minden TÜKÖR. Itt minden KIVETÜLÉS. Egy meglévő LÁTHATATLANNAK a LÁTHATÓVÁ TÉTELE. És semmi más...A gyerekek is úgy csinálnak mint..., mikor felnőttesdit játszanak. Babást, traktorost, építőst.... A felnőttek vajon mit csinálnak? Ugyanezt...
A MEGLÉVŐ anyagot alakítják át, mintHA teremtenének.
De a teremtés mi? Magyar nyelv mágiája: a TÉR-be HOZNI!! A TÉR-ben megMUTATNI, láthatóvá tenni a SZEMNEK . Még a művészek is ezt teszik. A MEGLÉVŐ HANGOKAT formálják újra. A festők a MEGLÉVŐ SZÍNEKET keverik kész anyagokkal kombinálva... A gabona MAGJA is adott. Mi volt előbb? A búza vagy a MAGja? A tyúk vagy a TOJÁS??
Nos, mindez CSAK AZ ANYAGBAN, a LINEÁRIS IDŐ-ÉRZETBEN, a TÉRBEN kérdés. Az ELME számára...
Aki volt már ezen kívül, az már EMLÉKSZIK az "OTT"-HON-ára, ahol minden MÁS.. És ha emlékszik, akkor nagyon jól tudja, hogy minden úgy van, ahogy leírtam... Ezért nem is ragaszkodik semmihez. És senkihez.

A mai világ a MAG-unkba térést "figurázza ki", pontosabban torzítja el és tekeri ki az EGOIZMUS irányába. Megint csak ÉG és FÖLD a különbség. Hisz aki MAG-ába tért, az épp hogy NEM EGOISTA!

A "PÁLYAMÓDOSÍTÁS", amiről ma CHAMUEL, mint napunk kísérő angyala újfent üzen, miről is szól igazából? Mindannak az ÉLÉSÉRŐL, a mindennapi életbe való BEIKTATÁSÁRÓL, amit ÉRTELEMMEL és ÉRZÉKELÉSSEL felismertünk. Dumálni könnyű. De élni is??!!
Azonban nem kell mindjárt nagytakarításba esni. Lehet persze, de nem kell. Nem kell mindenkit kidobni az életünkből. Majd módjával :) :) 
De tényleg NEM.

Létünk a 2-ősség, a KÉT TŐ, a KÉT-s-ÉG tartománya, ahol minden FELEZŐDIK és DUPLÁZÓDIK egyszerre, ahol az EGY-MÁS-sal való EGYÜTTműködés a létezés lényege. Így lesz a 2-ből 22, azaz 4...Viszont minden kapcsolat CSAK IDE SZÓL!! Erre a SÍKRA... EZ AZ, amit nem szabadna elfelejtenünk!!! SENKIBE nem lehet belekapaszkodnunk, még a halálunkkor sem!! Főleg akkor nem... Sok szülőnek van lelkiismeretfurdalása azért, mert nem bánja, hogy kirepültek a gyerekei. Sőt!
Meg is könnyebbül, hogy végre, szabad a pálya.... Nem is vágyik utánuk... Ki miatt lép fel lelkiismeretfurdalás? A "RAGACSOS" szülőtársak miatt, akik másról sem tudnak beszélni, minthogy mennyire üres a ház, nincs életcéljuk már, és még a távolból is igyekeznek mindent megadni a gyereknek, kiszolgálva minden igényüket.. Biztos, hogy EZ AZ IGAZI SZERETET???
Nem azzal a szülővel van a baj, aki megkönnyebbül, ha a gyerekei kirepülnek, hanem azzal, aki képtelen SZABADJÁRA engedni őket és nem veszi tudomásul, hogy a GYEREK NEM TULAJDONTÁRGY!!!
A gyerek CSAK azért lett a miénk, hogy ÁLTALUNK kapja meg az útravalóját. Szeretetben, törődésben, gondoskodásban, energiákban, tudásban..... ÉS NEM TÖBB.
Ezért HAMIS MINDEN "IKER-LÉLEK" és egyéb hasonló badar tan is. Ezek a tanok SZÁNDÉKOSAN KÖTNEK és SZÁNDÉKOSAN terelik el a figyelmet a LÉNYEGRŐL: (IS) TEN-MAGUNKRÓL.
Az ikerlángosdival elhitetik, hogy CSAK EGY MÁSIK EMBER által lehet szerelembe esni. HÁT NEM!!! Az a SZERELEM, amit minden ember keres, mert EMLÉKSZIK RÁ – az bizony nem a földi, emberi szerelem. A földi LEHET OLYAN, mint az IGAZI!! IGEN – de alapvetően az IGAZI SZER ELEM AZ, amelyik összekapcsolja emberi "egonkat" azzal a MAG-gal, "MAGUNKKAL", amiből "kiindultunk", amiből "vétettünk", amiből "kiszakadtunk" - és akit ELFELEJTETTÜNK.
Ez megtörténhet egy társ ÁLTAL, de megtörténhet egész más módon is...

Itt mindennek 2 oldala van. Mindenből 2 van. De minden 2 valójában EGY.
Ezt kell felismerni – ebben segít a számok ismerete...
De hiába ismeri meg valaki a számokat és azok mélyebb értelmét, ha nem képes ÉLNI IS az általuk felébresztett EMLÉKEZETET! Ha legyint rá, hogy jó, jó, most megtanultam, és?? Mire megyek vele? Igen, ilyen kérdésnél semmire – mert az ÁT-ÉGÉS elmaradt...Pedig ha elkezdjük ÉLNI a tudást, akkor TÉNYLEG MÁS PÁLYÁRA KERÜLÜNK.... Egyszerűen minden másképp kezd működni bennünk... és körülöttünk is... Mert mindent bevonzunk, ami NEKünk IO!
Ez az igazi "Pályamódosítás"..