2023-10-17

                                    MOTTÓ: "KŐTÖRÉS"... 

Mi a KŐ? Hát, nem a "hej mi a kő tyúkanyó, kend"... hanem az, ami MEGKÖVESEDETT! Hagyományok és szokások formájában... Amik KÖT-nek és lehúznak...
Azt mondják, a hagyományok tartanak össze. Na de MILYEN hagyományok?
A nevében benne van: HAGY... elhagynivaló. És nem megőrzinivaló.
Ami összetartaNA: az az EMLÉKEZÉS. Egyébként még a bibliai teremtéstörténet is azt mondja, hogy a 7-ik napon megpihenni ajánlott és EMLÉKEZNI!!! "Emlékezz meg a Sabatról, a pihenőnapról"...Hoppá... SABAT és pihenőnap.. Ez ugye a SZOMBAT. Azaz? SATANA NAPJA!!
És RÁ kell emlékezni! Nahát!! És nem koppan a tantusz?? Hogy miként lett vajon abból a SATANÁBÓL, akire emlékezni KELL - hisz belőle teremtődött a Fény világa-, egy "SÁTÁN"???
Mint "főgonosz"?? Elég csak David Icke videoját meghallgatni, aztán máris lehet rettegni... (Egyébként zseniális az a video, ha valaki KÉK TUDATTAL hallgatja meg! Mert minden igaz – csak nem úgy, ahogy D.I. tálalja!!)

A bibliai teremtéstörténet megemlékezik a TERMINUSOKRÓL, melyek megadják az ÜNNEPEKET a Nap és a Hold járása alapján – de minden forduló "FELÜTÉSÉT" SABBAT adja... (most abba nem mennék bele, hogy a 8-ik és a 9-ik "nap" hova tűnt...)
Ha SABBATOT ültek, akkor mondhatni "tudtak" MÉG valamit... Csakhogy idővel elsorvadt az EREDET lényegisége...
Ha kő és sabbat, akkor "automatikusan" adódik a "bölcsek köve" - ami nem más, mint SATANA "köve". Vagy inkább kristálya. Kristálymagja. Melyben minden információ benne rezeg.
A kvantumfizika alapján minden embernek a szívterében van a "szív vize" mellett egy kristálya is, mely ténylegesen információközvetítő... TEHÁT? BENNÜNK van az ÉLŐ EMLÉKEZET.
Akkor mit őrzünk a KÜLSŐ HAGYOMÁNYOKBAN?? A TÖRT ÉN emlékezete szerint??
Csakhogy mi nem vagyunk TÖRT ÉN-ek! Akkor miért kellene a hagyományukat őriznünk??
Jézus sem volt "hagyomány-hívő". Sőt, az írásokat is csak úgy emlegette, hogy "nem azt mondják-e az írások, hogy?...". Igen.. amikre hivatkoztak a farizeusok és a papok. MINT merev DOGMÁKRA!!! Ami dogma, az azonban már NEM ÉLŐ tudás, hanem "KŐvé vált". És ezzel a kővel bizony "kövezni" is lehetett! Attól, hogy valami le van írva, attól NEM válik ÉLŐVÉ. SŐT! "Meghal". Merev lesz, a tudatlannak a kezében pedig fegyverré válhat..

A mostani Kor-kör-váltásban a megkövesedett és tartalom nélküli "hagyományok" is feloldásra "ítéltettek".. Úgy családi, mint közösségi szinteken. Ezek leggyalázatosabb formája a CSONKOLÁS. Nincs az a földi ideologia, ami egy teremtést felülbírálhatna!!! Milyen jogon és alapon??
A test, a szervezet minden része OKKAL van ott, ahol. Ennek módosítása emberi elméletek alapján a teremtés szembeköpése!!! Akik pedig még ma is űzik: minden alkalommal szembeköpik a teremtNŐjüket!
Ezeken túl megvan minden népnek, nemzetnek, csoportnak, családnak a saját berögzült hagyománya. Sok belőlük abszurd és aberrált, különösen az úgynevezett "beavatások", mikor "felnőtté" avatnak fiút vagy lányt...Ezekben a hagyományokban, dogmákban TORZULT az EMLÉKEZÉS. Ahogy nálunk is a táltos hagyományok felélesztésében. Miért ONNAN ébresztünk? Miért nem KORÁBBRÓL?? Miért nem az EREDENDŐ "TISZTSÉGEKET" hozzuk vissza??
Miért mindenhol a MÁR patriarchális hagyományokat??? Hol van Boldogasszony IGAZ VALÓSÁGA?? Amíg mi, mint "kozmikus MAG-őrzők" nem térünk ÉSZ-hez, nem térünk MEG MAG-unkhoz, addig a világban sem lesz változás, hisz országunk leképezi kicsiben mindazt, amilyen állapotban a földi, emberi világ ma van.. És volt is.. Véletlenül?? Természetesen nem!
A történelmi vészkorszak szenvedéstörténete helyett nem a megtörésünket kellene "ünnepelni", hanem arra kellene EMLÉKEZNI, KIK IS VAGYUNK VALÓJÁBAN? Honnan jöttünk és MIÉRT vagyunk itt, milyen feladattal, milyen elhivatással! Ezzel már mennénk valamire, hogy "törpéből" újra "óriások" lehessünk...

Napunk angyala JOPHIEL, aki alapvetően az ÖRÖM angyala. Nos igen: a "hagyományos szenvedéstörténet" helyett ideje van a FELTÁMADÁSNAK! Bent – majd kint...
Kicsiben, majd nagyban IS. Így és csak így lehet IS-IS alapon létezni és működni..
ÖRÖM-létben a SZER etető ELEMÉBEN...De ez csakis "MAG"-unktól fog menni és MAG-unkbólfog életre kelni..

(Kép: kötörő aszúszekfű.. Egy "gyenge" virág is képes követ törni...)