2024-06-02

                                     MOTTÓ: "HA JÓ"... 


.. a HAJÓ.. Ha jó a HAJÓ, akkor tud a VIZEN úszni.
Hajó és HAJ... Vajon miért ugyanaz a gyökük?
Hogyan hívják a templomok oltárhelyét? FŐ-HAJ-ónak. Hmm... Pont itt van a "feje" a kereszt formára épített templomoknak.
Ha "elhajózunk", akkor "tovaszállunk".
Mi a hajunk? ANTENNÁNK, ami a FŐ-nket "irányba" HA-ngolja..
Az a sokat emlegetett "merkaba" nem más, mint saját "FŐNK". FEJ-ünk. Rajta a HAJ-jal, hisz "ITT" HAJÓZUNK ki a "TENGEREKRE", TENG-RIT-hez a "LÉ"-be, ahol az ÉL-et ered.....
És "HA MIND ÉN JÓ", akkor "JÓ VIZEKRE" tudunk "evezni"..

A "nagy" vagy hosszú haj mindig a NŐK "privilégiuma" volt valaha. Férfiak is hordhattak – ha a nők elismerték őket, szellemi képességeiket! Természetesen ez is átfordult, ,mint minden lényegi, ami mindig is a nőkhöz volt köthető....
És talán már érthető, hogy miért a "tarra vágással" indul minden szerezetesi létforma és természetesen a katonaság is. A hal levágásával ugyanis megszűnik az EGY ÉN és annak ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁSA, a "tarra vágással" már csakis a TAROK ALÁZATA MARAD.
TAROK vagy TAROT innentől már szinte egyre megy, mivel a TAROT a "SZOLGÁLATBA" való beavatás kártyája és SEMMI KÖZE NINCS az EREDENDŐ "BEAVATÁSHOZ", azaz a LÉT TUDÁSÁHOZ és ÉRTELMEZÉSÉHEZ!

Amikor valakinek megújul a HAJA, szinte az egész ember megújul vele együtt. Frissebb lesz a gondolkodása, szelleme, látása!
A hajat ajánlatos visszavágni, a "túlburjánzásokat" lecsípni és "REND"-be rakni, hogy EGYSÉGET mutasson. A hajunk mindent visszatükröz belőlünk: egyéniségünket, a rend-tudatunkat, a "vevő"-képességünket, a ziláltságunkat vagy rendezettségünket, szolgaiságunkat (pl a divat követésével) vagy függetlenségünket.
Mondhatni zseniális: tényleg minden az orrunk előtt van, csak érteni kell(ene) tudni!

A mai nap "EMANUEL" napja, ugyanis két különböző kártyatípusból is ő érkezett.
Ennek valószínűsége minimális – na de épp ez nem érdekli Emanuelt.. Mert ha JELEN VAN, akkor jelet is ad...
Miről?
Az EL-HAJ-Ó-zásról.... A továbbállásról a "IO"-ban...
Mit tanított ő: "aki az én testemet eszi és az én véremet issza, egy lesz velem" (vagy valahogy így).
Mit jelent, hogy az "én testemet eszi"? (szerintem hülye fordításban) – azt, hogy AZZAL TÁPLÁLKOZOM, AMIVEL az "ÉN" táplálkozik (hisz ÉN vagyok az út, az Igazság és az ÉLet)..
Mit jelent, hogy az "én véremet issza"? (Ugyancsak hülye fordításban) – azt, hogy a vére, mint lételeme ugyanazokkal az információkkal, kódokkal "felhangolt", hisz minden ember "KÓDNYELVE" a saját vére! A "vérazonosság" pedig NEM IKER-ség, hanem EGY ÍVÁS, EGY TŐRŐL FAKADÁS!
Egy-azonos közŐSségből eredő, egy "ŐS-KÖZÖSSÉGBE" tartozó..
Ha pedig EGY-HANG-ban, azaz ÖSSZ-HANG-ban vagyunk Emanuellel, akkor miben részesülünk? Mindabban amiben ő van: az ÖRÖKÉT TELJES EMLÉKEZETÉBEN. A felejtés "törlésében" és a "feltámadásban", ami nem más, mint a MAG-tudás, MAG-KÉPesség mágiájának a helyreállítása...
Ez a "MAGUNKHOZ TÉRÉS" útja...

(kép:istock)