2023-03-22

                        MOTTÓ: ÚJHOLD – ÚJ LÁTÁS(MÓD) 

Ma minden a KEZDÉS-ről szól.
Eleve mert Újhold van és minden Újhold új energiákat, új lehetőségeket indít útjára, de ezen túl 22-e is van, ami az "abszolut" fordulat száma. A dupla 2-es még a Hold minőségét is kettőzi, ami a RÁÉRZÉS jelentőségét domborítja ki.. Végül a napunk száma 14=5, ami az ÖNMEGVALÓSÍTÁS lehetőségét, a kereteinkből (saját korlátainkból) való kitörést hivatott hangsúyozni - jelezve, hogy csakis RAJTUNK MÚLIK, mit hozunk ki a LEHETŐSÉGEKBŐL... (Eddig is így volt, de most hangsúlyozottan..)

Az Újhold és a mai számok mellett természetesen az "észközeim" is pontosan ezt a KEZDÉST jelzik: valami ÁTFORDUL bennünk, mégpedig VÉGÉRVÉNYESEN, és azért, hogy NEKÜNK VÉGRE JOBB LEGYEN. De ehhez a "Jobb"-hoz el kell engedni olyan bemerevedett látásmódokat, melyek már inkább TÖRNEK és ZÚZNAK, mint hogy tovább vinnének a JÓ életminőség éléséhez...
Az egyik kártyának a neve a "Szépség tekintete".
Ki a "szépség"? Természetesen a VÉNUSZ.
Ki a Vénusz? A VÉN ŐS. Az EREDET mintázata.
Mi az EREDET? Maga a BŐSÉG. A IO... Az I-steni minőség élése az O-ban, azaz a TÉR-ben.
Ezt nevezzük TEREMTÉSNEK, "a Terembe hozásnak" amikor, az ÉN TERÉ-ben megnyilvánul az ÉN MINŐSÉGE...Hisz BEN-NE-M az ÉN, aki egy NÉ... Tegyük hozzá a V betűt: V-ÉN és NÉ-V...
Az "eredendő NÉV, ami kötelez" – azaz az eredendő mi-NŐ-ség, mely meghatározza a MŰKÖDÉS minőségét .... (bele lehet merülni a szavak mágikus lényegiségébe...)
Azaz?
ELEVE, EREDENDŐN minden SZÉP. És aki szép, az szépnek is LÁT. Mert ÚGY LÁT, ahogy Ő BELÜL LÉ-legzik... A szépség azért vonz mindenkit, mert HARMONIKUS. Mert benne van a REND.
Senki nem tud diszharmoniában, rendetlenségben boldog és kiegyensúlyozott lenni.
De mi a SZÉP? Mi AZ, ami szép?
Igazából a KISUGÁRZÁS. Mert lehet egy női arc például gyönyörű – de oly üres, hogy az már "fáj". És lehet egy "rendezetlen" arc is vonzó, mert a belőle kiáradó tekintet megfog. Tehát? Megint oda jutottunk, hogy mindent a MIND ÉN határoz meg: a BELSŐ HANG HARMONIÁJA....

Miről üzen hát a mai nap és ez a holdhónap? Minek az INDULÁSÁT motiválja?
Azt, hogy ITT és MOST LEZÁRUL egy "Minőségi élet-MÓD". Egy "tipikus" hozzáállás. Egy "tipikus" gondolkodás- és látásmód. Egy "tipikus" reakciómód. Ha nem akarjuk megváltoztatni, FÁJNI FOG – mert erős lesz a DISZ-harmonia a KINT megjelenő "akarat" és a belső "akarat" között.
Addig fog fájni, míg nem engedjük, hogy HASSON, aminek hatnia kell...
A "Szépség tekintete" azt kívánja láttatni: TE HOGYAN LÁTOD a MÁSIKAT?
Csak azt látod meg benne, ami NEM JÓ, úgy, hogy már azt sem látod, mi a JÓ, vagy ALAPJÁBAN LÁTOD a JÓT és ami nem jó, azt "CSAK" feladatnak veszed? Nagyon nem mindegy.
Mert amikor CSAK a negatív tulajdonságokat látjuk meg a másikban, felerősítjük benne azt, és a másik ösztönösen CSAK azt fogja magából kiadni, mintegy bebizonyítva, hogy igazunk van.
Mi a vége? Utálat és gyűlölet..
Ha alapvetően SZERETÜNK valakit, akkor ne felejtsük el, hogy MIÉRT szeretjük!
Ide MAGUNKAT is beleértve!
Mert a legtöbb nyughatatlanság és a másikban való hiba-LÁTÁS a BELSŐ ELÉGEDETLENSÉGBŐL fakad. Amikor valamit MAG-unkban nem tudunk megoldani. Amikor valami BENT gyötör minket, csak nem beszélünk róla, mert egyrészt eszünkbe se jut, másrészt meg úgy érezzük, ezt nekünk kell megoldani. Igen ám, de a BELSŐ FESZÜLTSÉG kivetül, ÁTVESZI a környezet (pláne a család és a gyerekek) és a VISELKEDÉSÜKKEL pontosan lekövetik, megteremtve a "beleállnivaló" helyzeteket, így pontosan CSAK a hiányt, CSAK a problémát fogjuk meglátni....ami pedig eredendően bennünk, ergo, belőlünk fakadó...

No, "egy szónak is száz a vége" .... MOST olyan GYÖKERES fordulatra "kényszerít" minket az Újhold, meg a "hátsó szándékok" - saját magunk érdekében-, aminek teljesítésével meg tudjuk ugrani azt a SZINTET, ami elengedhetetlen ALAP lesz a továbbiakhoz....Az IDŐ "sűrűsödik", a döntéseink egyre fontosabbak, a KAPCSOLÓT is egyre többször kell használnunk - de "csak a rutin kedvéért" ..

Napunk angyala ma ARIEL, aki a BŐSÉG, az ÁRAMLÁS, a IO-MÓD üzenetét hozza.
De ehhez nekünk is a IO-ra kell hangolódnunk..