2022-05-13

                                         MOTTÓ: MIND-ÉN-S-ÉG AKARATA II .

Folytatása következik... (és ahogy tegnap, ma is hosszabbra sikeredett...)

Vissza kell nyúlnunk újra augusztus 13-hoz, péntekhez, a Szíriusz helikális felkelésének napjához.Megmondom őszintén, nem is értem, miért nem ez a nap a földlakók számára az ÉVKÖR KEZDETE, hisz ha még asztronómiai szempontok szerint is a mi galaxisunk a Szíriuszhoz tartozik, akkor logikusnak kellene lennie, hogy a "KÖZPONT" megjelenése lesz a mérvadó a következő évre. Az aznapi konstellációk háttérüzenetével.
Második logikus évkezdet a TÉLI NAPFORDULÓ kellene hogy legyen, hisz a NAPÚT, a "saját központunk" útján ekkor zárul le az előző napkör és indul útjára a következő. A legkevesebb értelme, mint évkezdetnek a Tavaszi napéjegyenlőségnek van, hisz ekkor MÁR EGYENLŐ hosszúak a nappalok és éjszakák. Ekkor MÁR ELINDULT az élet, ekkor már "játszik a zenekar", már rég túl van a karmesteri pálca nyitó felütésén...
Ha az ember elkezd figyelni, előbb-utóbb azt veszi észre, hogy akárhova nyúl, mindenhol logikátlan, a természet működésének rendjével SZEMBEMENŐ SZOKÁSOKAT tapasztal. De, hát mint tudjuk, ezek nem véletlenek: a REND RITMUSÁBÓL kiütött lélek sokkal könnyebben terelhető, mint az, amelyik a REND SZERÉBEN MŰKÖDIK. Tehát mindig BOMLASZTANI KELL elsőre, hogy másodjára az legyen, ami a bomlasztók szándéka.
No, és kiknek a működési alapja a bomlasztás? Hát nem a NŐ-s-ÉG-é.....E "NŐ-tl-ÉN" működésnek meg is lett a következménye, hosszú évezredeken át meghatározva a Földön élők létformáját. EBBŐL LETT ELÉG - és ERRŐL ÜZENT tavaly AUGUSZTUS 13-án PÉNTEKEN a SZÍRIUSZ.

Már sokszor elmondtam, hogy az ÉG, az EG(Y), melynek részei vagyunk, a bennünk élő I-GÉN által, nem "kicseszésre játszik". Az emberi létforma megélésének a lényege sem az, hogy nekünk "rossz" legyen.
Ha netán eltévednénk, mindig küldi a JELEKET ez az I-GÉN. Mindig INT, "INTEGET", mégpedig a jeleken keresztül, hogy MIRE FIGYELJÜNK. Olyan eszközöket fog ehhez használni, amit ÉRTÜNK és ami az orrunk előtt van. Ezek pedig a SZÁMOK!!
A számokkal le lehet írni az egész FÉNY-dimenzió működését, a számok kifejezik az energiapályákat, melyek a GEOMETRIAI formákban jelennek meg. A számokat nem csak matematikai összefüggésekre használhatjuk, hanem a "SZAK"-RÁLIS TUDÁS megértéséhez.
Maga a Tarot, mint "beavató kártya" is a SZÁMOKRA ÉPÜLT - és nem a képekre, melyek már tudatos TORZÍTÁSOK, a tiszta alaptudás átértelmezései, azért, hogy belénk itassák a TORZÍTÁS CÉLJAIT.
Miért? Mert elsőként mindig a KÉP ragad meg az elmében...
Erre épül manapság már minden reklám, minden mozi, minden TUDAT-TERELŐ manipulatív szándék.

Visszatérve a Szíriuszhoz: augusztus 13, azaz 8.13 - a használatban lévő hónap számítási sorrend szerint.8 az aratás száma, az átfordulásé - mint tudjuk, SATANA-hoz tartozó. A két világ határa. Ok és OKOZAT összekapcsolódása. Azt aratjuk, amit vetettünk... Ez rendben is van, de érezhető, hogy ez a Szíriuszhoz nem igazán köthető. És nem is...
A Naphoz társítjuk az 1-es számot, a 8-ashoz pedig az ARATÁST, aki a "SZŰZ", aki BE-TAKAR(T).
Tehát, a Szíriusz helikális felkelésében megjelenik az 1, a KEZDÉS, hisz a NAP
 előtt érkezik, valamint a SZŰZI minőség, az ELEVEN TISZTA MAG-s-ÁG.  Mely MAG-ban már ott a végkifejlet: azt aratod, amit vetettél....
Ok és Okzat elválaszthatatlanok...
 
Mit jelent a 13?
A két "6-alom", a "felsőbb és alsóbb" világok összekötésének a KÖZÉP PONTJÁT.
Ez a "kilépés a tucatból", számmisztikailag analóg a 7-es számmal. Mondhatni, annak az "emelt szintje".
Jézus, a HAJNALCSILLAG, azaz a SZÍRIUSZ KÜLDÖTTE 12 tanítványt vett maga mellé. Nem 11-et, nem 9-et, nem 5-t, hanem 12-t. Véletlen? Persze, hogy nem.
A 12 a FÉNY száma. A Tarot-ban az AKASZTOTT lapja tartozik hozzá, tökéletesen jelezve, hogy a FÉNY dimenziója olyan, mint a fényképezőgép lencséje: FEJE TETEJÉRE ÁLLÍTVA MUTATJA A VILÁGOT. TORZÍT. KÁPRÁZAT. Ha pedig ez így van, akkor a 13 mit hoz el? A TALPRA ÁLLÍTÁST. A HELYRE ÁLLÍTÁST.
A visszatérést az ALAP-HELYZETBE, a GYÖKEREKHEZ. Az EREDETHEZ.
Erről üzent a SZÍRIUSZ tavaly augusztus 13-án. 

2021 pedig minek volt az éve? A KAPCSOLATOK letisztulásának. LELKI szinten.
Erről üzent a 20, mint a HOLD kiterjedése a TÉR-ben, a 21 pedig a SZÉTSZEDETT állapotok, a HASÍTÁS újra egyesítéséről, amikor a 2 visszatalál a HAR-monián keresztül az EGY-be. Mert 3 = 1.
Mindenki TEN-MAG-a MAG-ába.
Mire van szükség a HAR-monia megteremtéséhez? MAG-erőre, ami = MÁGIA képességgel.
A mágia száma az 5, aki maga az EMBER..
Kiben van tehát "mágusi képesség"?
 AZ ISTEN-EMBERBEN.... 

Ma, 5.13-án,  7.13-kor keltem és az első kártyalap, amit húztam a HALÁL lapja volt.
13-án, a "halál" napján a "halál" kártyája - ezt nevezik tökéletes ÁTLÉNY-ÉG-ülésnek! (És most úgy bevágta a huzat mellettem az ajtót, hogy ugrottam egyet.......)
Itt az ideje és a huzat ereje is hozzá, hogy kirepítse a térből mindazt, aminek "meg kell halnia", aminek lejárt az ideje, legyen az 
HITRENDSZER, IDEA, TEORIA, vagy "Gonüz ATYANK"-hoz való visszatérés...
Ugyanis amíg valaki "magyar szakrális tudás" alatt EZT HIRDETI, mellszélességgel a TORZÍTÁS ESZMÉJÉT TERJESZTI!!

Nekem mindig felér egy köröm alatti tüskével olyan írások olvasása, melyekben valaki, ÉRZÉKELÉS és GONDOLKODÁS HÍJÁN terjeszt valahol-valamikor-valamilyen szándékból lerögzített tanokat, hiteket, szokásokat. MIÉÉÉÉÉRT??? Miért teszi ezt?? Miért NEM ÉRZÉKEL mögéje, hogy mi van a szokás MÖGÖTT??? Miért kell MÁS ÁLTAL meghatározott kijelentéseket tovább vinni - amikor már rég értelmét vesztette???
Nem vesszük észre, hogy a MÚLT SZOKÁSAI, kijelentései NEM EGYENLŐK A "GYÖKÉRREL"???

A gyökér a "HELY SZELLEME". Mely jó esetben egy tengelyben áll a KORONÁVAL. De ha "HELYTELEN" a gyökér, akkor TORZ A KORONÁJA IS!! Úgy EGY-ÉN-ileg, mint egy KÖZ-ŐS-s-ÉG-ben!!!
Tehát FORDULAT szükséges MIND-ÉN-TÉR-en. Minden ÉN-ben, és a teljes TÉR-ben.

Mint már tudjuk, ma, pontosan 9 hónapja volt a Szíriusz felkelése. Húsvétkor találtam a 270 napot megemlíteni - de mint kiderült, elszámoltam magamat, akkor még csak 245 nap telt el. Ugyanakkor ez a 245 is beszédes, hisz benne van a 9.....És ha a 11-et vesszük alapul, ami a 245 eszenciája, akkor nagyon is HELYÉNVALÓ ez a szám, hisz ÁTÍRÓDÁS történt ekkor, ami csakis "EGY az EGY"-ben volt lehetséges...

Ma SZERVÁC napján az ÍTÉLET napja vagyon. Erről az ÍTÉLETRŐL üzentek az asztrokockák is: a PLÚTÓ, a 7-es ház és a SZŰZ által. Azaz? A MAG-fordulat immár "VILÁGRA JÖTT", a REND SZERÉBEN.

Tavaly augusztusban megérkezett a SZELLEMI ÜZENET.
Húsvétkor megtörtént a BELSŐ DÖNTÉS. A "MAG-átíródás - de még BENNÜNK.
Most pedig mindez KINT IS láthatóvá fog válni - a SZER ELEM RENDJÉBEN és EREJÉBEN.A FÖLD IS DÖNTÖTT - a HOLD MELLETT...és vele EGYÜTT...

Napunk kísérő angyala "Szűz analógia", mert JEREMIEL, a sorsszerűség, a rendszerűség angyala.
Ma, méltón a 13-as számhoz, méltón a 9 hónaphoz a SZÁMVETÉS üzenetével érkezett.
SZÁM-ot vetünk.
Figyeljünk tehát a SZÁM-okra - de a SZÁNK-ra is, hogy mit engedünk ki rajta....(9.44.kor...)