2024-07-11

                        MOTTÓ: TARTSD A HITED! 


... vagy inkább a TUDÁSOD! Mert ugye egy darabig van HIT, aztán felváltja az EMLÉKEZET TUDÁSA.Az a belső erő, ami már nem "hitkérdés", hanem LÉT-ELEM..

Nem tudom, mit rejteget a mai nap, de mára valamilyen "sorsszerű", azaz "megírt" üzenet "kopogtat be" a TÉR-be, vagy láttatja-hallatja magát (kinek mi, milyen módon..), ami miatt meginoghat bennünk a hitünk, a tudásunk, a meggyőződésünk. (Ismerősek ezek az alászállások??...) A feladat (és szerintem az utóbbi időkben erre kapjuk az edzéseket), hogy ami már ÉBER LÉT-be került bennünk, az legyen megingathatatlan. Nem mint a "vakhit", hanem mint egy ÉRT ELEMES EMLÉKEZÉS.. TUDNUNK KELL, hogy légyen bármi is, ha BENT biztosak vagyunk már TEN-MAG-unkban (TE IS TEN, ÉN IS TEN... ), akkor mi lehet ellenünk? MIND-ÉN ÉRT-ünk - csak ÉRT-ÉN-ünk kell.. Az értéshez meg mi kell? JELEN –LÉT...


Ha "rákezdi a világ" a még előttünk álló hülyeségeit beteljesíteni, mi már a legkevésbé sem eshetünk KÉT-s-ÉG-be... És emlékezzünk: EZ EGY SZÍNHÁZ és MI KERESTÜNK benne magunknak EGY SZEREPET, mely szerep MEGÉLÉSE a "KIHÍVÁS". Ha ezt átérezzük és meg is értjük – minden KÖNNY-űvé válik.Hisz még a HOLD is ezt üzente erre a hónapra..

No, én ma nem is ragoznám tovább (kivételesen 😉🙂..), hanem kívánok egy ÉL-ÉN-k JEL-ÉN-LÉ-T-et az ÉR-kező jelekben...