2021-08-30

                                                MOTTÓ: ZÁRÁS-NYITÁS 

Már megint... Már megint elértünk egy VÉG-helyzetet és egyúttal egy NYITÁST.

A 3 nappal ezelőtt érkezett hullám most cseng ki úgy, mint amikor a dagály visszahúzódik: először jön a hullám, elfut a lehetséges legtávolabbi pontjáig, ott megáll, majd szép lassan elkezd visszahúzódni.
Amit hozott magával, azt lerakta, ami meg kimosható és vihető, azt viszi....
Ma félhold van és fogyó hold, belép a holdfázis az utolsó, kicsengő negyedébe, most kezd a dagály ténylegesen visszahúzódni - tehát nem csak átvitt értelemben érvényes az üzenete.

Megint végére értünk egy "fejezetnek"...
Tegnap a születésről volt szó - ma a fordítottról, a halálról. De mint tudjuk születés és halál egy körforgás két végpontja, ami CSAK a DUALITÁS "IDŐHURKÁBAN" érvényes!
Nagyon jó, hogy a mai "kék vér penzumom" az I-es kötetet választotta, annak is a 179-ik oldalát, ahol egy mondat volt az üzenet:
"Semmi egyebet, mint a lelked rezgését viheted magaddal".

A másik mondat a következő oldalról:
"a duális pulzálásban, az aktív játéktéren, az IDŐHUROKBAN nincs nyugvópont..."

Nekem ebben a mondatban az "Időhurok" volt a kulcsszó. Miért?
Mert milyen egy HUROK? ZÁRT. Mit szoktam mondani? A TÉR-IDŐ FÉNY-tartománya egy ZÁRT rendszer....Ebből ha kilépsz, mit viszel magaddal? A LÉLEKMINŐSÉGEDET.
Mit szoktam még mondani? A szabad akarat miben nyilvánul meg? Egyes egyedül a HOGYAN-ban!
A VISZONYULÁSBAN. A TUDATOSSÁGBAN. Ezek határozzák meg döntéseinket, a döntéseink pedig cselekedeteinket. Akinek alacson a lélekminősége, nincs FEL-ÉL-ŐS-ÉG-tudata, elvesztette (a) MAG-át valahol a káprázatban, bizony sokat tud szennyezni a HUROK TARTOMÁNYÁN.
A magas lélekminőségűek jóformán csak KOMPENZÁLNI tudnak, hogy a dualitás feszültsége ne csak romboló hatást fejtsen ki, hanem a kiegészítő, építő, emelő befolyásokat is fenn tudja tartani.
Sajnos, az utóbbi évszázadok, akár évezredek CSAK a fenntartásra voltak elegendőek...

A FÉNY 3D ANYAG-tartománya elérte tenmaga lehető legalacsonyabb minőségét, aminek "ellensúlyozására" a magas lélekminőségek itteni működése sem tudja már a "I-O"-viszony JÓ szintjét fenntartani.
A FÉNY tartományon túl nincs Idő - tehát az, hogy ez az "IDŐHUROK" milyen hosszú, értelmetlen kérdés. CSAK A MINŐSÉG A DÖNTŐ, hogy fennmarad, vagy törlődik.
Amikor a MINŐSÉG már olyan, ami MÁS "hurkok" vagy a rendszer többi tagjainak a működését is kibillenti, akkor "beavatkozás van". Erről szól a Kék vér sorozat II-ik kötete. Ez a beavatkozás a "program része", hisz itt a 3D tartományban KÖRBE MEGYÜNK, különböző KOROK különböző MINŐSÉGEIT megélve.
A kör zárt, amikor mi is a végére érünk, akkor nyílik egy MÁS-SÍK, amibe át lehet lépni..
MOST EHHEZ ÉRKEZTÜNK EL.

Igen ám, de a másik SÍK, a MÁS-SÍK egy másik minőséggel bír. Más frekvencián működik. Ami SZÍV-alapú, ÉRZÉKELÉS alapú és nem ELMÉS. Nem a FESZÜLTSÉG tartja fent, hanem a "BÉKÉS MAG", a MÁG-NÉ/NŐ-SÉG. Ez a béke MÁGIÁJA. Amikor a SZÍVÉVEL LÁT MÁR AZ EMBER.

Igen ám, de ehhez az EMBERNEK kell felrezegnie. Ehhez ITT ÉS MOST KELL a SZÍVEKET nyitni. Hol? Bent, MAG-unkban. Magunkban kell eljutnunk magunk tiszta MAG-jához...

Tegnap meglátogattuk a sümegprágai "Időn átnövő fát" és bizony bizonyosságok kaptunk erről a váltásról. Igazából csupa megerősítést.... Amit este megfejelt egyik kedves ismerősöm egy tavalyi videommal, ami a belső útról szólt. Mondhatni, tegnap IS minden EGY-be csendült...
Horváth Krisztina verseiben olvasható volt, hogy az "új világba" CSAK A "lecsupaszított" TISZTA MAG-unk tud átlépni. Ami megszabadult már minden földi "cucctól".
Mik ezek a "földi cuccok"?
Amikor leszületünk - és ezt tökéletesen meg lehet figyelni a gyerekeken - hozunk magunkkal egy LÉLEKMINŐSÉGET. Ennek alapja egyrészt a TISZTA MAG, a saját EREDŐNK vagy/és EREDETÜNK, másrészt a karmikus körforgásból eredő és a következő kört szolgáló tapasztalások, emlékek.
Születésünket követően, ahogy növekszünk, úgy kezdjük el MEGTANULNI a JELEN ÉLET SZABÁLYAIT. Magunkba vesszük mindazt a tudást, ami EHHEZ az élethez kell. De ez a tudás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ITT érvényes! Ahogy "elhagyjuk a pályát" törlődik, mert nem kell. Egyedül a TAPASZTALATOK MINŐSÉGE, a REZGÉS MINŐSÉG fog megint BENNÜNK változni.

A tiszta MAG, mint EREDŐNK, valahol "felettünk- mögöttünk" lebeg, rajtunk KÍVÜL és mégis BELÜL.
Ez IS egy paradoxon, de így van. Minden földi eszme, vallás, megosztó tan, ETTŐL A MAGTÓL akar leválasztani. Persze nem tud - de a FELEJTÉS által mégis. A felejtéssel párhuzamosan érkeznek a KÉTSÉGEK, a FÉLEL-mek és minden HASÍTÓ erőbehatás. A "tudók"-nak mindig az a feladata, hogy EMLÉKEZTESSENEK, minden ÉN-nek van egy MAG-ja, amiből ered, amiben EGY, és amivel ha EGGYÉ válik, akkor ÉGGÉ válik....(magyar nyelv mágiája....)
HA pedig valaki már EGY és ÉG, amikor újra a TISZA MAG minőségében van, akkor semmi földi hatalom, eszme, befolyás, tudatterelés nem tud HATNI RÁ. Kikerül a HAT-ALOM befolyása alól...

Tehát: "újra mondom, hogy mindenki értse": ÁT-ÁLLÁS-ban vagyunk!
Ennek az átállásnak az egyetlen "kiválasztó" faktora SAJÁT TUDATMINŐSÉGÜNK, saját hangoltságunk, ami egyenes arányos az ÉRZÉKELÉSSEL.
Az átállás BELSŐ ÚT, maga az átalakulás útja. Független minden KÜLSŐ tényezőtől. Illetve mégsem, mert a külső SEGÍTHET ebben. Lásd vírus: "bezavart" mindenkit, mindenkinek megadva az esélyt a BEFELÉ FORDULÁSRA. Aztán az oltások: mindenkinek megadta az esélyt az ÉRZÉKELÉSRE, hogy átlásson a játszmán és DÖNTSÖN!

SZÉT-választás folyik. Újabb és újabb esélyekkel és ezeknek köszönhetően LÁTHATÓVÁ
 VÁLIK, mennyien ébrednek. Mivel az ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIk, nem fog SE ANNUNAKIKAT, SE UFOKAT, se semmilyen "űrlényt" a Földre küldeni és pláne NEM FENYEGETŐLEG - helyette újabb és újabb REZGÉSHULLÁMOKAT, mely újabb és újabb LEHETŐSÉGEKET NYITNAK a BELSŐ FEL-ÉS ÁTHANGOLÓDÁSRA.

"Alakul a molekula" - és amikor IDŐ és TÉR EGY-beÉR, akkor majd megtörténik a másik SÍKra való átlépés....

Napunk kísérő angyala AZRAEL, a MÁS-SÍK angyala, akit, mint tudjuk a "halál angyalának" is tartanak. Ő hozza a "másik oldalról" az üzeneteket. Ki mint él, úgy ítél: aki FÉL, annak még sok "dóga" van TEN-MAG-ával, viszont aki nyitott, tudja, hogy CSAK JÓ vár rá! (9.16-ot mutat épp az óra. 916 =16 ("Torony") = 7 - tehát a Felülemelkedés, a MAG-erő, az EGY-ÉN-súly az "átfordulás" után....Tökéletes kicsengés...)