2023-03-25

                              MOTTÓ: FÉNY-HATÁR

MINŐSÉGI fordulat lebeg a Térben, hogy új "LÁTNI-VALÓ"-t LÁTTASSON meg,
VILÁGOSSÁGba hozva azt, ami túlmutat a FÉNY határán....Azaz a LÁTSZATOKON..

Szerintem ezt már sokan ÉRZIK a SEJTJEIKBEN...

Úton-útfélen hallani, olvasni, árad már mint az árvíz, hogy a "Plútó belépett a vízöntőbe" és hogy ez micsoda "forradalmi változásokat, fordulatokat fog elhozni". Hol? KINT.. természetesen..
Nos, NINCS SE VÍZÖNTŐ, SE JEGY, SE CSILLAGKÉP – de VAN PLÚTÓ.
Egyébként egyetlen asztrológust sem zavar, hogy a horoszkóp ábrában a Plútó úgy van berajzolva, mint a többi bolygó, ergo "körbemegy", érintve minden "jegyet" illetve csillagképet. PEDIG NEM!!!! Ez egyszerűen TORZÍTÁS, NEM IGAZ!!! A Plútó pályája egészen MÁS SÍK-ú, mint a többié bolygóé, NEM PÁRHUZAMOSAN "köröz" velük, hanem METSZI a többiek pályáját!!
Már mondtam, hogy olyan, mint a NIBIRU, csak kicsiben. A Nibiru a Szíriuszi rendszerben "metsz" és "cserél információkat" a "csatlakozási ill. metszéspontokban", ahogy megtette ezt a Földdel is 2021 február-márciusában.
A Plútó "kicsiben", a mi naprendszerünkben teszi ezt: mint legkülső MAG-bolygó hozza a "KÜL"-VILÁG-ból a "MAG-ÚJÍTÓ" üzeneteket. Hatása mindig a TÖBBI BOLYGÓVAL VALÓ FÉNYSzÖGBŐL adódóan válik ÉREZHETŐVÉ – és NEM A NEMLÉTEZŐ JEGYEK ELŐTTI HALADÁSÁBÓL!!

A mostani "jegyváltáshoz" kapcsolt információk ALAPJA nem más, mint a 03.16 és 17-én felállt fényszögkapcsolatok, amikor létrejött egy KVADRÁT, azaz TEREMTŐ fényszöge a VÉNUSSZAL, elindítva a BŐSÉG ÁRAMLÁSÁT. Az ehhez szükséges MEGÚJULÁS BELSŐ mivoltát a NAP-MERKÚR-NEPTUN EGYÜTTÁLLÁS jelezte. Tehát CSAK AKKOR van BŐSÉGÁRAMLÁS, ha a LÉLEK MÉLYE át tud fordulni, ráébredve LÉNY-ségének LÉ-tére, MAG-ára a LÉNYEGRE...
 17-én "bekapcsolt" a JUPITER-MARS KVINTIL, ami folyamatosan AKTIVÁLJA a "JÓ PI TÉR"-t bennünk, az eredendő IGAZSÁGOK, a VALÓ-s-ÁG-ok, a TEREM-T-NŐI minőség felismerését.
Ezen a napon "húzott" el a Hold a PLÚTÓ előtt, mintegy mozgásba lendítve NEKÜNK a BŐSÉG ÁRAMLÁSÁT... pontosabban ennek a TUDATOSÍTÁSÁT. Hisz nincs áramlás TUDATOSSÁG NÉLKÜL!!!(Érdemes visszaolvasni az említett két nap üzenetét...)
Azt is sokszor elmondtam már, hogy a FÉNYSZÖGEK "csak" TÜKRÖK, melyek a szemnek teszik láthatóvá a LÁTHATATLAN TARTOMÁNY ÜZENETEIT. De még ez sincs mindig így, mert a "programváltoztatás jogát fenntarva", nem egyszer előfordul, hogy EGÉSZEN MÁS érkezik a láthatón túli világokból, mintegy "tesztelve", hogy KI VAN JELEN? Ki veszi a JELEKET? Ki van a JELEN LÉT-ben?? És aki veszi, az mindig JÓL JÁR, mert a "IO"-ban van!!!
Tehát megint HOL van a döntés? BENNÜNK...

NE ÜLJÜNK FEL annak az áramlatnak, mely a hülyeségek portálján árad a térbe, hanem mindenképp a MEGÉRZÉSEINKRE hagyatkozzunk! És közben figyeljünk a JELEKRE – akár a TESTI JELEKRE is!
Nekem például tegnap este, a tanfolyam közepén durrant be mindkét szemem, egyik pillanatról a másikra, minden előzetes "jelzés" nélkül.. De már tudom a tapasztalatokból, hogy ez mindig egy JEL, arról, hogy "ÚJ LÁTNI-VALÓ" érkezik a TÉR-be, amivel dolog lesz.. Nekem a tanításban....
Aztán, még tegnap este, családi csetelésben jött elő annak a TANÍTÁSA - ami mondjuk eddig is nyílvánvaló volt és működött, csak most annyi különbséggel, hogy most már "AZONNAL" megteremti magát – hogy miként hat és működik a SZŰK-s-ÉG gondolatisága. Ha a fejünkben a "beszűkülés", a félelem, az aggodalom gondolatai jelennek meg, hogy spórolni kell, hogy infláció van, hogy vissza kell fogni mindent – akkor az égiek "rásegítenek" a SZŰK-ség ÉLÉSÉRE, mert ilyenkor tutira utolér minket valamilyen veszteség. Elhagyunk valamit, telefont, vagy valami más értékeset, vagy épp a semmiből egy büntetés szakad a nyakunkba, egy hülyeség miatt. Az autónak egy kereke a füvön áll, amit a közterületes természetesen épp ki fog szúrni... 5 percet késünk a parkolásnál: egészen biztos épp abban az 5 percben téblábol arra a parkolóőr... A városhatár tábla előtt 100 méterrel kapcsolunk 70-re, a mögöttünk megbúvó trafipax egészen biztosan minket fog lekapni....Ezek a "VÉLETLENEK".... amikre úgy tekintünk, hogy "a sors kibaltázott" velünk... és szidjuk is rendesen érte. Pedig NEM a sors tehet róla, hanem saját MAG-unk...
A mi saját HOZZÁÁLLÁSUNK. Hol? A lelkünkben és az ELMÉNKBEN...

Nos, a Plútó, vízöntőtől függetlenül, már jó ideje rezegteti a térben a MAG-fordulatot. Egyébként pedig CSENDBEN van, ahogy az elkövetkező napokban is az lesz...
És akkor nem fog történni semmi??? Hát ez az....

Napunk angyala ma METATRON, aki mindig akkor jelentkezik, amikor a BÖLCSESSÉGET kell működtetnünk, de NEM ELME-módon, nem filozófikus szinten – hanem KAPCSOLÓT VÁLTVA az ÉRZÉKELÉSÜNKBEN. Csak ehhez épp LE KELL KAPCSOLNI az ELMÉT.... Megint hova jutottunk?
A KAPCSOLÓHOZ... Ami HOL VAN? Nem a külvilágban – hanem BENNÜNK....
Hol tudunk a FÉNY-HATÁRON TÚL-ra LÁTNI? Meg-LÁT-va a VALÓ-ságot, hogy VILÁ-G-osságba kerüljünk? Egészen biztosan nem kint....