2023-07-27

                    MOTTÓ: "ÜDVÖZLET A MENNYBŐL"...

Ma egy nagy fordulat mutatkozik újfent a "láthatatlan tartományban", ami természetesen meg fog jelenni majd az anyagban is, hisz nem lehet másképp, legfeljebb némi fáziskéséssel.
Szerintem már sokan élik és tapasztalják, hogy a "MAG"-változással egész életminőségük megváltozott: az akarás helyett az ELFOGADÁS megélésével elindult a JÓRAFORDULÁS az életükben..

Ma a "Teremburán" a Nap kvintil kapcsolódása mellett a Hold is mágusi fényszögbe lép a MARSSAL. Mit jelent ez? Ami ráadásul egy-az-egyben lejött az "észközökbe" is.
Mit jelképez a Hold? Ráadásul a FÉLHOLD? És NÖVŐ formájában? Mi mást, mint a "NŐ"-vekedést...Ezért van kapcsolatban a NŐ-kkel.. Hisz minden ami NŐ, nővekvő, az Női mi-NŐ-ség... Ám, ez a MI-NŐ-ség MI-nd-ÉN-kiben jelen van, tehát senki nem ússza meg a BŐSÉG áradását – ha JELEN tud lenni.
Mit jelent ez a "bőség áradása"? A MEGOLDÁSOKAT. Mégpedig a GYORS megoldásokat! 

Tegnap volt egy kis "áffér" az oldalamon, ami két dolog miatt volt jó.
1. Visszaigazolást adott, hogy kiélezetten működik a szimatom, de másoké is, mert ők is azonnal levették a provokációt. Mit mutat? JELEN VANNAK. Működik a ZSIGERI SZŰRŐJÜK!
2. NINCS MULTIKULTI. Aslan és a törpék között nincs áthúzás. Pont. Megint csak kiderült: a törpék a törpékért élnek! Egyetlen törpe sem kaphat helyet ott, ahol képtelen az ÉRTÉKET megbecsülni.
A törpéknek Aslan varázsolhatott ünnepi lakomát: nekik a testes bor savanyú lőre volt, az ínycsiklandozó ételek pedig föld és rohadt zöldség, romlott hús.... Szánta őket Aslan? NEM! Pontosan úgy nem, amit magam is megéltem és megtanultam egy életre "odaát", hogy nincs se kegyelem, se szánalom, ha a méltatlanságtól meg KELL szabadulni! Senki nem viheti és veheti el a "MÁSÉT", senki nem élősködhet senkin. Csak addig, míg a másik megengedi. De ha már felismerte az élősködést, onnantól minden KOZMIKUS ERŐ a rendelkezésére áll a szabaduláshoz és beindulhat a JÓLÉT, a IO LÉT áramlása!

FRISSÍTŐ, ÉBRESZTŐ szelek fújnak...Egyre fontosabb MEGINT a LÁTÁS és HALLÁS, az ÉRZÉKELÉS további KIFINOMÍTÁSA – mert tapintható már a levegőben, hogy készül valami.
Legyünk ÉBEREK a RÉSZLETEKRE! Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hisz a közmondás szerint is, az "ördög a részletekben van elásva". Igen! Mert ha nem vagyunk KIÉLEZVE, mint a JÓL VÁGÓ KÉS – akkor megvezethetőek és megtéveszthetőek vagyunk. Ezt látom és tapasztalom még a tanítványaimnál is. Pedig hányszor elmondom: a FELÜLETESSÉG A ROMLÁS ELSŐ LÉPCSŐFOKA!
 A JELENLÉT által kifinomult érzékelésekkel tudunk olyan dolgokat KIHALLANI, amiket más nem, és látjuk meg azokat az összefüggéseket is, amiket más nem. Ezeknek az összefüggéseknek a tudatában lehet aztán FELKÉSZÜLTNI mindarra, amire más képtelen, mert nem lát és nem hall...

Napunk angyala ma AZRAEL, a "halál" angyala... ÜDVÖZLETÉT küldi a "MENNY"-ekből, jelezve, hogy minden VÉG egy ÁTJÁRÓ csupán, egy más síkra. Jelzi azt is, hogy "dont fos, be happy", történjék BÁRMI a FÖLDI SÍKON, aki a "mennyekkel tart", ő "TARTVA VAN"...
Mint a 27-es számban is...
Aki ÉLI, ÉRZI, ÉRTI – sőt! TUDJA IS!