2023-03-14

                                            MOTTÓ: 14...

Egy kedves ismerősöm írta az alábbi mondatot: "A konstellációk olyanok, mint a postaláda: nem mindig van levél azokban"... Megfogalmazta helyettem, amit a tegnapi naphoz még hozzá akartam fűzni.
Ugyanis MEGÉREZHETJÜK ugyan, mi van az éterben, megmutathatja magát nekünk "az ÜZENET" – de nincs mindig "dógunk" vele. Ha érintett vagyok, akkor megélem, ha nem vagyok, akkor teljesen semlegesen elmegy a nap mellettem. Akkor elég ha csak látom, hogy mi a "vanság". Pont. És "ennyi".

A másik dolog: NEM A KONSTELLÁCIÓK GERJESZTENEK egy HATÁST – hanem a konstellációk MUTATJÁK a LÁTHATATLAN tartományból GERJEDŐ HATÁST. Ők teszik LÁTHATÓVÁ. Pont.
A gond mindig ott kezdődik, amikor az "okosok" felcserélik a dolgokat... mert ők, az "okos elmések" éppúgy CSAK a szemnek látható anyagi érzékelésben vannak, mint minden más "TUDÓS" ELMÉS.
Az ELME az EGO "tartozéka". És ez így van jól. A feladat újra és újra azonban az, hogy emlékezzünk: az EGO "ÉN" vagyok – de ÉN NEM VAGYOK AZ EGO!! Mint ahogy a bogár is egy rovar, de a rovar nem egyenlő a bogárral.Értjük? Érezzük?
Minden problémánk ott kezdődik, mikor belefeldkezünk testi létünkbe és azt hisszük, hogy EZ vagyok.
Hogy CSAK EZ vagyok pontosabban... Természetesen az EGO ELMÉJE is eljut felismerésekig, tudós lesz és filozófus, azaz "kész bogár" – de még egyáltalán nincs a "rovarlét teljességében"...
Ugye értjük? Ugye érezzük – a LÉNYEGET??
Ezért mondom mindig, újra és újra: lehet hallgatni csodás eszmefuttatásokat, filozófiai gondolatokat, amik "olyanok mint"... Csak egy hiányzik belőlük: a LÉNYEG. A MAG-ÉRZÉKELÉS, ami által a TELJESSÉGET meg lehet élni. A filozófia keresi a kulcsot a zárhoz, de soha nem jut el addig, hogy a KULCS és a ZÁR EGY ÉS UGYANAZ. Miért? Mert az érzékelésben teljesen más a LÁTÓSZÖG és a HORIZONT mint az elmében...
Amíg ezt valaki magában meg nem éli – egyébként pont itt fog eljutni arra a pontra, hogy már nem fog senki okossága után futni -, addig én hiába mondom.
Többeknél látom, tapasztalom, hogy MEGVAN benne a MAG-érzékelés, mégis állandóan külső bölcsességeket hajkurászik és hol ezt hallgat, meg hol azt, idekap meg odakap, mert egyszerűen nincs meg benne a MAG-bizalma saját maga iránt. Ha meglenne, akkor nem kellene neki már külső "elem", akire újra és újra rá kell csatlakoznia, hogy töltődjön...
Az okosok a klasszikus "kísérő kísértők", az "olyan mint" mentén CSAK azt láttatják, csak arról "ringatnak", ami az EGO szintjéhez köthető, mert CSAK abban vannak... Épp ezért tudatosan benne tartanak az ILLUZIÓ világában és nemhogy ébresztenék a MAG-ot, hanem még több réteget pakolnak rá, mert folytonosan KIFELÉ TERELIK a figyelmet (na.. 10.07.. megint itt a rábólintás...)
Mindig eszembe jut ilyenkor a "Csodás álmok jönnek" c. filmnek az a jelenete, mikor a "kísérő kísértő" felhívja a feleségét a pokolból kihozni akaró férj figyelmét arra, hogy "utadon sok bölcsességel találkozol. Egyre vigyázz: ne kápráztassanak el". Zseniális....

Tegnap tehát megérkezett egy elég erőteljes JELZÉS "A" MEGVALÓSULÁSRÓL. Eljött az IDŐ a TÉR-ben, hogy LÉT-re jöjjön "valami". Mi az a"valami"? Mindenkinek az, amire VÁR!!
Amire Ő VÁR – az Ő VÁR-ÁBAN fog beteljesülni. És még: azonos az azonossal fog immár kapcsolódni...

A SÍ-RI világban, a "MÁS-VILÁGON" CSAK így van már a létezés. Ezt a Nosso Lar c. film tökéletesen bemutatja. Amikor valaki leteszi földi ruháját, akkor MAG-jába TÉR meg és az ANNAK megfelelő HANG-oltságú HANG-, azaz REZGÉS-tartományba kerül. "ODAÁT" nincs "multikulti" és katyvasz a köbön.
DE!!!
Ha azt mondjuk, hogy "Kor-Kör-váltás"-ban vagyunk, és a NIBIRU is megüzente, hogy "Mostantól minden IO-ravaló ember élete jóra fordul", és tudjuk, hogy a váltás lényege az, hogy NEM KELL MEGHALNI ahhoz, hogy megéljük a "MEGBOLDOGULT" minőséget és ezáltal AZONOS AZ AZONOSSAL élhet végre együtt (hmm... épp 10.14... igen.... mert a 14 = ki-EGY-ÉN-lítődés...) akkor értve érezhetjük, hogy miről üzent a tegnapi SATANA-HOLD kapcsolódás...

Ma HANIEL, a HOLD angyala a kísérőnk – ahogy a HOLD is kísérője, sőt, "TARTÓJA" a Föld egyensúlyának, épp a VIZEK, a LÉ mozgatása által. Minden LÉ-nyeg a LÉ-ben van, ahogy LÉNY-ünk LÉNY-EG-I része is.... Magyar nyelv mágiája... Az ÉN az, aki összeköti az EG-et a Földdel, akiBEN ÁR-amlik a LÉ és aki MAG-a is ÁRAMOLTAT... De hogy milyen SZINTEN, milyen MINŐSÉGBEN, az a LÉ, az ÉN, a LÉNY HANGOLTSÁGÁNAK a függvénye... (1 és 4.. 10.41-kor....)