2024-02-05

                                            MOTTÓ : "5"

Bár a tegnapi nap száma volt 5, úgy, hogy nem szerepelt benne az 5, a maiban azonban már szerepel, ráadásul a nap teljes száma a 15 - a legmagasabb mágia száma..
Az "észközökben" is megérkezett az 5-ös szám, valamint egyik kártyalapon a 25, a mi pedig a KET-TŐ-s-ÉG mágiájának a száma a Fény dimenziójában...
Ráadásul ma MERKÚR-PLÚTÓ együttállás van a "Teremburán", akik közül a Merkúr épp az 5-ös számot "bírja".

Az 5-ről pár hónappal ezelőtt már írtam részletesen egy Rituáléban. Talán a legfontosabb szám a számok sorában. Mondhatni "REND"-kívüli, hisz az EGYETLEN PÁRATLAN szám. Minden más számnak van párja, de az 5 ÖNMAGÁVAL "párosodva" lesz 1! Ezért van 5 ujj a kezünkön és a lábunkon.
Ujj-ÚJ: az 5 a "KÖZ-ÉP". A MAG. A MÁGIA, a MAGÚJULÁS száma – hisz akkor vagyunk magunk mágusai, ha MAG-unhoz TÉRTÜNK!
Mi a mágia jele? Az 5-ágú csillag. Aminek a KÖZEPÉBEN van egy "kicsi csillag", egy MAG. Ennek csúcsai pont fordítva állnak, mint a külső csillagnak. Ezért mondtam már el egy párszor, hogy hiába állítják fejre az 5 ágú csillagot és kiáltják ki a "sátán szimbolumának", a belső csillag csúcsa azért is FELFELÉ fog állni!!
Egyébként KI az 5-ágú csillag?? Csak LÁTNI kell tudni: MAGA AZ EMBER..
Mi van a MAG-unkban? A KÖZ-ÉP-ünk. "IS-TEN-MAG"-unk..
ITT éljük a "KÖZ-ÉP-SZER"-űségünket. Ekkor vagyunk MAG-unkban, az eredendő MAG-NŐS terünkben és "lógunk a SZER-EN", éljük SZER-ÉN mivoltunkat...
Ebben a térben van minden EREDŐ INFORMÁCIÓNK, amivel IDE ÉRKEZTÜNK.
Hogyan és mikor tudunk hozzáférni? Csakis ha BEFELÉ húzódunk, ha "vissza"-lépünk a külvilág zajából és nem a kinti lármára, zajra, figyelünk, meg mindenféle világmegújító hangokra - hanem a belső csendünkre, ahol mindent meghallhatunk, mindenre ráérezhetünk, ami NEKÜNK LÉNYEGI. Hisz AZ ÉLET NEM RAJTUNK KÍVÜL VAN – HANEM BENNÜNK!

A Merkúr azért kapta az 5-ös számot, mert ő a "gyermek". A MAG pedig "gyermek".
A tiszta "ÉN"-re mit szoktunk mondani? GYERMEKI. Mit mondott Jézus? "Aki nem lesz olyan mint a gyermek, nem jut be a mennyek országába". MIért? Mert a gyermek TISZTA, azaz TELJES és CSAk a pillanatnak él. De a "mennyek országa" hol van? BENNÜNK!!! Ahogy a pokol is.
RAJTUNK KÍVÜL NINCS "SEMMI". 

A PLÚTÓ a naprendszerünk MAGÚJÍTÓJA. Az ő pályája a csillagászok szerint NEM párhuzamosan fut a Nap körül a többi bolygóval, hanem METSZI azok pályáját. Olyan mint egy "Küldönc".
De a Merkúr is az, hisz az ő napja a "DOBSZERDA", amikor kidobolták régen a híreket..
A Merkúr a "kicsi", a Plútó a "nagy" "programfrissítő". A Merkúr olyan, mint amikor a számítógépünkre érkeznek a frissítések, majd a TELEPÍTÉSÜK után a gépet ÚJRA KELL INDÍTANI, hogy a FELÜLÍRT programok működni tudjanak.
A Plútó olyan, mint amikor a Windows 10-et kicseréljük a Windows 11-re....
Ha a két bolygó EGYÜTT ÁLL (ez természetesen csak annyit jelent, hogy a Földről nézve EGY TENGELYBE KERÜLNEK), azt üzeni, hogy "bombasztikus" felismerések érkezhetnek, mely "GYÖKERÉIG" átírják bennünk a MAG-unkhoz és a Világhoz fűződő viszonyunkat.
Akik tegnap voltak tanfolyamon Pesten, ezt KONKRÉTAN meg is élhették.
Még az este jött hozzá egy gondolat, ahogy elmerengtem a napon, hogy nem kell sokat várni, és TÉNYLEG MINDENT MEG FOGUNK TUDNI az EREDETRŐL. És még csak meg se kell halnunk hozzá. Ez lesz a NAGY AJÁNDÉK a Kor-KÖr lezárásával...Mindazonáltal EZ a TUDÁS BENNÜNK VAN!Hol? A MAG-ban. Mit kell tennünk? "CSAK" DEKÓDOLNUNK. Ez a 15 mágiája...A dekódoláshoz pedig minden impulzust meg is kapunk. Tényleg úgy lesz, hogy mire elérünk a "HOLD/T-PONT"-hoz, már TELJES KÉP-ben leszünk a KET-TŐ-sség MÁGIÁJÁT illetően, aminek a száma a 25.
A 25 eszenciája a 7, ami pedig a Fény száma...
Mindig mondom: ha értjük a számok kozmikus jelentését – értjük a világunk működését..
Bent IS – kint IS...

Napunk angyala ma megint ZADKIEL, a Tanítás-Tanulás angyala, aki újra a TISZTÁNHALLÁS üzenetével érkezett.
Jut eszembe: a Merkúrhoz a tanulás-tanítás is hozzátartozik...
Tehát? Legyünk "résen", jelen, és figyeljünk, mikor hangzik el az az EGY mondat, ami nekünk szól....