2023-03-18

                                         MOTTÓ: "18'

Ma megint bejelentkeztek a számok és a mögöttes tartalmak: 18-án kijött egy 18-as számú kártya (nem a Tarot) és kijött hozzá újra a HOLD is (bár a Tarotban épp a Hold lapja a 18), a napi angyal, HANIEL személyében. Jelezve, hogy folytatódik a tegnapi hatás...
Ránézve a "Teremburára" ma a Hold "csendes", nincs olyan kapcsolódása, mely "mondandóval" bírna számunkra. Viszont a Neptun, mint "7-HATÁR"-jelölő, és "VIZES" (inkább PÁRÁS) bolygó, a Nappal és a Merkúrral való kapcsolódásával átveszi a Hold szerepét.
Tehát:
Mi az "1"? ÉN-bennem a Teljesség – ami kibontásra vár.
Mi a "8"? Az "OK-táv", az a MEGNYÍLVÁNULÁS, ami már az OKOZAT.
Mi a "18"? VETÉS és ARATÁS összekapcsolódása. Ahol "utolér" az OKOZAT, a BELŐLEM fakadó OK-ból eredően, amit aztán követ az abból fakadó DÖNTÉS: merre tovább? A "fordulópontból" hol és merre fordulok ki? Ez itt a VÁLTÁS KAPUJA. (hmm... épp 8.44-kor leírva...zseniális!! )
LÁTOK vagy (még mindig) nem? Eljutva a 7-határra felismerem a BENNEM ÉLŐ LÉ-T (et) és "ÁT-LÁTOK" a ködfátylon – vagy még mindig nem érzékelem a FEL-ÉL-ŐS-ségemet (lényem szabad és EGY-ED-ül-álló miőségét) és visszatérek a FÉNY káprázatába? 

Elém jött az imént egy "bölcsesség" – klasszikus spirimaszlag, mely már kapja is a szivecskéket és lájkokat -, amit csak azért emelek ide, mert "klasszikus" példa és passzol a nap üzenetéhez is...
"Az isteni jelenlét részeként, élő, lélegző templomok vagyunk melyek magasabb tudatállapot felé haladnak bolygónkon."
Szép mondat, igaz? Elsőre....De miért "klasszikus spirimaszlag"? Mert UGYAN benne van az igazság – mégis ordít belőle a ködösítés!!
Nem könnyű ezt ÉREZTETNI. Szavakkal meg pláne nem, hisz a szó már redukáló....
Ez a mondat pont olyan, mint a "Beszélgetések istennel" c. könyv. Vannak benne jó gondolatok, DE!!! Aki már VALÓBAN "beszélgetett istennel", az nagyon jól tudja, hogy az isten NEM POFÁZIK!! Nem szórja a rizsát, nem magyaráz, hanem a LEGEGYSZERŰBB, LEGTÖMÖREBB MÓDON SZÓL és csakis ALKALOMSZERŰEN. Akkor, mikor "köll". És TE majd megfejted az üzenet lényegét!!
A TÖMÖR IGAZSÁG mindig SZÍVHEZ SZÓLÓ. Csak az elme boncol, analizál, elemez és rizsáz.... Amikor hosszú lére eresztett "sugallat" érkezik, az 100%, hogy az ELME FILOZÓFIÁJA – és köze nincs semmiféle isteni üzenethez (mint az arkangyalos meg astarkapitányos lózungok....)
Az elme okossága egy igazi "OLYAN MINT". Forrása nem más, mint az EREDET, hisz azon kívül nincs más!! De!! Az elme az egohoz kötött, tehát már TORZÍT. Hisz az ego csak egy kivetülése TEN-MAG-unknak. Az ego és annak elméje kapaszkodik a FORMÁBA. A LÁTSZATBA. Abba, amit a két fizikai szemével NÉZ.
Csakhogy a látszat, mint tudjuk, olyan, mint a köd. Ahogy a ködben elveszítjük a NÉZÉSÜNKET, úgy a káprázatban is. Rákényszerülünk a LÁTÁSRA.
Ezért a FÉNYHATÁR a NEPTUN... A KÁPRÁZAT és a KÖD határa egyben..

Visszatérve a spirimaszlagra: "isteni jelenlét részeként vagyunk jelen" – hát na..
Tényleg??? Magyar nyelv mágiája: IS-TEN/TEN-MAG. Mi a közös? A "TEN". A T-ÉN. A T- kereszt. (Amiről hiányzik a kör. A KÖR T-É FA...). BENNÜNK "fordul át" az ÉN-ben az "IS". Rajtunk keresztül "munkálkodik" – de NEM AZÉRT, hogy TAPASZTALJON!!! Mert ez a másik legnagyobb blődség - ahogy a "Beszélgetések istennel" c. könyvben írva vagyon!!
Aztán: az "ISTENNEK" KELL TEMPLOM???? Tényleg?? És ezt még mindig elhisszük??? Még mindig nincs meg a IO-zan eszünk?? Nem gondoljuk végig, vajon MINEK kellene az IS-TEN-nek templom?? Amikor BENNEM VAN?? Mondhatni: de hiszen ezt írja az idézet is, hogy mi vagyunk az élő, lélegző templomok! Igen, de nézzük csak a folytatást: "akik a magasabb tudatállapot felé haladunk a bolygón".... És már "kész is a bukta"...
Egyrészt: maga a TEMPLOM fogalma okán, hisz "felesleges" fogalom, mely összekapcsolódik a KINTRE helyezett istenképpel, mondván, csak OTT lehet igazán kapcsolódni vele... Eredete visszanyúlik a piramisokig, de azok NEM voltak TEMPLOMOK, hanem ENERGIA-központok!!
Ahogy terjedt a FELEJTÉS - úgy alakult át a tiszta tudás "OLYAN MINT" MINTÁZATTÁ...
Aztán: tényleg a "magasabb tudatállapot felé haladunk a bolygón, mint élő templomok"???? TÉNYLEG??? Tessék már visszanézni a történelmet!! Tényleg a MAGASABB tudatállapot felé haladunk??? És LE MERNEK ÍRNI EKKORA LÓZUNGOKAT!! Az emberek meg BEVESZIK és VISZIK, osztják, adják tovább, minden ráhangolódás, és gondolkodás nélkül, hisz olyan jól hangzik!!!
A spirimaszlag a legveszedelmesebb maszlag..

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni: az "OLYAN MINT"... a káprázat ködösítése ELTÖMÍTI az ÉRZÉKELÉST!! Az elmének kitűnő – de figyeljünk a SZŰRŐRE! Tutira be fog jelezni, hisz a szűrő azért szűrő, hogy kiszűrje a HAMISSÁGOKAT. DE!! "SAJNOS" egyedül RAJTUNK MÚLIK, tudatosságunk kifinomultságán, hogy ÉSZ-re VESSZÜK-e, azaz eljut-e az eszünkig, vagy lenyomjuk és elhallgattatjuk.....

Összefoglalva: megint a LÁTÁS és ÉRZÉKELÉS LÉNy-ÉG-e körül forog a napunk. Meglátjuk-e a VALÓT vagy csak a felszíni káprázatot. Meglátjuk-e, hogy a LÉ-T-ezésben csak NŐ-vekedés van és BŐ-ség és ezáltal felül tudunk emelkedeni a látszatokon, vagy elfogadjuk a látszatot és azt éljük... Készek vagyunk "átfordulni" a TELJESSÉGBE, a 18-ból a 9-be, vagy visszatérünk a FÉNYESSÉGBE... Ezt az "isten se fogja eldönteni" helyettünk – csakis TEN-MAG-unk..