2023-04-04

                           MOTTÓ: FRAKTÁLIS TÁGULÁS.... 

Először a "SZABADULÁS 2.0" címet akartam adni, aztán "kapcsoltam": nem leszek morbid...
Mert 04.04 papírforma szerint ugyan szabadulást hozott, de csak a köpeny színe változott: kilábalás az egyik börtönből, "belábalás" a másikba...
Ezek az "átalakulások" SOHA NEM MINŐSÉGI változások, hanem csak "variációk egy témára"... Reggel a rádióban hallottam, hogy 80 milliárd dollárt költöttek Afganisztánban katonai célokra, Ukrajnát illetően már most 120 milliárdnál tartanak.. Az adófizető dolgozók megtermelt javadalmaiból.. Gondoljunk bele: ha minden ország visszaadná a SAJÁT NÉPÉNEK mindazt, amit megtermelt, milyen JÓLÉT lenne a Földön?! Tehát? BŐSÉG VAN ALAPBÓL? BŐSÉG VAN... Csak az elosztásával vannak nagyon nagy bajok, a "FÉL ELEM" működésének "jóvoltából". Elvenni, elszórni a javakat, közben meg hitelekkel lekötni, megnyomorítani, kiszolgáltatottá tenni azokat, akik TERMELIK a JAVAKAT... "Zseniálisan" ki van ez találva – de én tutira nem lennék büszke erre a FAJ-ta zsenialitásra... MINŐSÉGI változás majd akkor következik be, ha ez a "FÉL ELEM" SZELLEMI SÍKON eltakarodik a Föld "LÉ-G"-teréből.... Akkor valóban minden és mindenki FEL/F-ÉL-szabadult lesz a "FÉL"-e-MÁS TUDAT-minőség leuralása alól.. (hmm.. 9.22-kor: ismét itt a rábólintás...)

A mai észközeim továbbra is a SZABADULÁS hullámát jelzik, mondhatni EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB... Aki tudatosan figyeli az életét és az életet, megfigyelhette, hogy minden a MAGA RITMUSÁBAN HALAD. Ez a ritmus minden "MAGA" esetében FRAKTÁLIS, azaz SPIRÁLMOZGÁSÚ. Nem körkörös, nem tér vissza UGYANABBA a pontba, mégis ÉRINTI az adott pont KISUGÁRZÁSÁT.
Saját életünkben így jelennek meg VISSZATÉRŐ MEGÉLÉSEK – de már egészen MÁS külső-belső körülmény között.
Tegnap szó volt a visszatérő, már elfeledett szorongások, félelmek, kétségek, kihívások, kommunikációs problémák, kapcsolati nehézségek újboli meg-megjelenéséről.. Miért?
Mert az ITT és MOST-ban már MÁS, TÁGULT tudatban egészen MÁS-kép(p) látunk, gondolkodunk, ezért MOST MÁR meg is tudjuk oldani őket (9.27- mert nem vagyunk egyedül...).
El tudjuk engedni mindazt, amihez eddig feleslegesen ragaszkodtunk... mert MÁR LÁTUNK!

Egy vasárnapi beszélgetésben is nagyon jól megjelent a téma: a társaság egyik tagja késett, mert "beragadt" a szomszédnál, mivel az nem hagyta elmenni. Újabb és újabb mondvacsinált ötletekkel tartóztatta... Aztán a beszélgetés során kiderült, hogy nemcsak a szomszéd "csinálja" ezt vele, hanem mások is.. Miért? Mert általános problémája, hogy nem tud NEM-et mondani. Segítőkészsége végtelen – de azt hiszi, ha nemet mond, akkor ő már nem jó ember. Pedig nem: csak egyszerűen meg KELL szabnia a határait. És kellő távolságban tartani... Ő addig kapja a kizsigerelős, energiszavattyús helyzeteket, amíg meg nem tanulja, hogy lelkiismeret furdalás nélkül is lehet NEMET mondani... (9.33.. így van..)

Ha megnézünk egy fraktál-spirált, vajon merre TÁGUL? Kintről befelé vagy bentről kifelé??
 IS-IS.
Ahogy tágulunk BEFELÉ, MAG-unk irányába – úgy TÁGUL A TUDATUNK a KIFELÉ látás irányába is. EZT ELMÉVEL megérteni, felfogni nem lehet. Mert ez már a VÉGTELENSÉG dimenziójának a mozgása. Az elme pedig határos, véges, ezért sokkolja úgy a "halál", mint a "végtelenség".
Aki már megtapasztalta, hogy BEFELÉ VAN A KIFELÉ – az megtalálta a LÉ-T értelmét. Az már tudja, hogy ha valaki "felfogja" milyen BENT a TELJES SZABADSÁG TUDATA – azt a KINT, a külvilág semmilyen formában nem tudja manipulálni...
A "sorsutunk" fraktálisan halad előre. Ezért találkozunk "ismétlésekkel", legyen szó bármiről is. Amikor valami ismerősnek tűnik, nem véletlenül az. Ugyan az, de mégsem ugyanaz...
"Ismétlés a TUDÁS ANYJA".. Ugye, hogy e kijelentés is mennyire másképp HANG-zik már?

Napunk angyala ma ARIEL, aki a "SZÁRNYALÁS" üzenetét hozta. Igen: hol tudunk VALÓBAN szárnyalni? Szabadnak lenni? MER-ni, merészelni? Hol éljük meg ezeket? TEN-MAG-unkban...
A "Teremburán" ma a HOLD szembe kerül a NEPTUNNAL...A HOLD a "VILÁGOSSÁG" jelölője, a NEPTUN pedig a FÉNYHATÁR, a KÁPRÁZAT, a FÁTYOL határa, a DÖNTÉS jelölője.
Mit ad a LÁTÁS? Világosságot..
Mit ad a VILÁGOSSÁG? NEM FÉNYT – hanem LÁTÁST.. ÁT-LÁTÁST, MEG-LÁTÁST, TISZTÁN LÁTÁST.... Ami a JÓ DÖNTÉSEK alapj...
ÉRZED?
ÉRTED? – hogy ÉRTED?....