2024-04-27

                               MOTTÓ: ROBBANÁS 2.0.... 


Ahogy 13 nappal ezelőtt, most IS két napra mutatja magát a "robbanás" minősége.
Mennyi az esélye annak, hogy hajszál pontosan ugyanaz a kártyalap érkezik mára, mint ami tegnap volt? Valamint annak, hogy az asztrokockákban teljes analógia jelenik meg, mondhatni "variációk "b" módozatban"?
Nem sok – de ami van, AZ VAN!

Ahogy tegnap beszélgettem a családban és ismerősökkel, a "robbanás" - ahol volt -, ott megvolt és "zúgott" is rendesen. Bejött nekem is, pont úgy, ahogy az "észközök" jelezték: a MAG-OS tudás és a JÖVŐ témáját érintően.. Mindegyikünk útját "keresztezte" egy energia (ahogy a Plútó teszi a többi bolygó pályájával, átadva "kellő információkat") és mindegyikünknél "robbant" EGY bomba: egy felébredés, egy ráébredés, egy felismerés formájában. Igazából semmi újat nem hozott, csak megtanított LÁTNI és ÉRTELMEZNI...
A következő "akció" lesz: a megélésekből eredő tapasztalatokat élővé tenni..

Apropó, ha már "magos" tudás: tegnap egy kommentben feljött, hogy Jézus száma a 13 és hogy "13 Csillagnemzetség" van, és hogy Jézus e 13 csillagnemzetség elcsúszását hivatott "tisztára mosni"....
Hát na.... Újra és újra fogom a fejemet, hogy mennyi HÜLYESÉGET képesek emberek KITALÁLNI és TERJESZTENI, gátlástalanuk fertőzve másokat, csak azért, mert "NINCSENEK MAGUKNÁL"!! Szó szerint! Ugyanis aki MAG-ánál van, annak van élő belső EMLÉKEZETE, mely emlékezet TILTAKOZNI fog minden, az EMBERI ELMÉNEK SZÓLÓ és azt eltömíteni igyekvő "agymenés" ellen!!

Mindig elmondom: EGY IGAZSÁG VAN.
És RENGETEG TORZÍTÁSA.
Mivel az EGÉSZ LÉ-T-ezés EGY, amit EGY IGAZSÁG ÉLTET és JÁR ÁT, és nincs rajta kívül SEMMI MÁS – csak ezt az EGY IGAZSÁGOT lehet TORZÍTANI. Ergo: nincs olyan hazugság, nincs olyan csúsztatás, nincs olyan hamisítás, amiben NE LENNE BENNE AZ IGAZSÁG IS!
Egyúttal ez a VESZEDELMES minden torzításban, mert az IGAZSÁGOT MINDEN "JÓRAVALÓ" ember MEGÉRZI. A torzítók tudatosan úgy szerkesztik meg és építik fel a hazugságaikat (mint a fütykös istenképet, vagy az asztrológiát, csak hogy témáinknál maradjunk, de minden téren így működik eme technika), hogy a rejtett igazság fogja meg az IGAZSÁG ÉRZETÉN keresztül a delikvenseket, majd szippantja be őket a rendszerbe. És ha bent van a "madárka", akkor már csak rá kell csukni a kalitka megbűvölt ajtaját. A beszippantott delikvensnek pedig ekkorra már sem esze, sem ereje nem lesz ahhoz, hogy ki tudjon törni a bűvöletből. Ő maga lesz a leghangosabb dalú "pacsirta", aki énekelni fogja a hazugságok dalát, mert azt hiszi, az igazság magját nyelte le...
Mondhatni, zseniálisan van felépítve a megtévesztés kommunikációjának a művészete.
DE!
Ebben sincs megint semmi rossz, bármennyire is hangozzék úgy. Miért? Mert mi is az ALAPCÉL az EMBER SZÁMÁRA? Az EMLÉKEZÉS. Hol van az emlékezés MAGja? A ZSIGERI SZŰRŐNKBEN, azaz a SZÍV-SZŰRŐNKBEN. A BELSŐ MEGÉRZÉS-ben. A SEJT ELEMBEN. Az ÉRZÉKELÉSBEN.
Tehát lehet bármennyi hazugságot terjeszteni, ki igazából a FELELŐS, hogy az mennyire tud elterjedni? A BEFOGADÓ. AZ "EGY ÉN". Mert ha az EGYÉN "AGYAS", "ELMÉS", nem lát a szemétől és nem hall a fülétől, akkor minden "szem-ét(ek)-t-el" meg lehet etetni.Jézus miért érkezett anno?
Hogy ÉBRESSZE A MAG-okat! "Ébredj ember mély álmodból, megszabadulsz rabságodtól".
És nem NEMLÉTEZŐ CSILLAGNEMZETSÉGEKET jött "tisztára mosni"....
Jájjjj....
Csak azokat lehet ilyen orbitális megvezetésekkel megetetni, akik szerint minden RAJTUK KÍVÜL VAN, akik NEM ÉRTIK, mert NEM ÉRZIK (még), hogy a LÉTEZÉS nem rajtuk kívül ÉL-Ő!
Nincsenek MAG-unkon KÍVÜL létező "csillagok", sem bármiféle "nemzetségek". "Plejádi küldöttek" meg PLÁNE NINCSENEK!!! Ahogy anunakik SEM!!!
Aki ezeket az ostobaságokat beveszi, elhiszi, "MAGÁN KÍVÜL VAN".
Aki "MAGÁHOZ TÉRT" és "átfordult a "HOLD/T-PONTON", abban mindig "berobban" vagy épp "kirobban" benne az EMLÉKEZET TUDÁSA....
Akkor kezd ÉL-ni...
IGAZ-ÁN/ÁG-on..

ÉBRESZTŐ!
IDŐ
 VAN!