2023-07-31

                                   MOTTÓ: KÍSÉRTÉSEK... 

Minden IO. Ez az alap...
Csak el tudjuk felejteni, mert belefelejtkezünk a kint látható látszatokba...És azt hisszük, hogy az VAN, ami kint van... Pedig épp hogy nem...
Tegnap mesélte egy kedves ismerősöm egy beavató élményét.. Az érzet, a "pofánvágó" megélés egy olyan erős érzelmi hullám volt, ami úgy csapott át rajta a semmivől érkezve, mint egy cunami... Pánik, légszomj, mélységiszony, düh, harag, lázadás – ez mind egyszerre. És mindez egy kirándulás kellős közepén.. Nem értette, mi ez? Honann jön és miért? Családot elküldve, belement a megélésbe és aztán kitisztult minden... Nekem azért mesélte el, mert a válaszok visszacsatolást adtak a tanításaimra - de most nem ebben van a lényeg. Hanem MAGÁBAN a MEGÉLÉSBEN. Abban, hogy ő min ment át – miközben odakint egy fűszál görbülete SEM VÁLTOZOTT.
 Ő LETT TELJESEN MÁS. BENT!!
Ő is értette minden szavamat, minden tanításomat. Egyet is értett – de egészen más lett ez az értés, amikor a "harmadik emeletről leszánkázott az ÉRZÉKELÉS szintjére". OTT aztán ÉLŐVÉ VÁLT.

Erről beszélek folyamatosan, Horváth Krisztina írásai is ERRŐL szólnak, hogy az igazi ÉBREDÉS, az igazi VÁLTOZÁS, az EMLÉKEZÉS, a FEL-ESZMÉLÉS, tehát maga az ÉLET, nem a külvilágban van, hanem MAGUNKBAN. Erre KELL(ene) már RÁÉBREDNÜNK, ennek felismerésére érkezett a Nibiru, mert "itt van a KUTYA elásva"... Ez az ÁTÉGÉS misztériuma.
Innentől leszünk tényleg MÁS-OK, és érzékeljük a külvilágot, a környezetet egy MÁS SÍK-ról.
Ugye érezzük, ugye értjük a LÉNY-EGET?

A feladat, hogy a MEGÉLT ÉLMÉNYEKET TARTSUK MAG-unkban ÉLETBEN! Éljük minden pillanatban, percben. Legyen élő az EMLÉKEZÉS bennünk. Tartsuk a nyugalmat, az euforikus örömérzetet, hisz az ÉL-et alaprezgése az ÖRÖM...
KÍSÉRTŐK pedig folyamatosan megjelennek...
Mi döntünk: beengedjük őket a terünkbe vagy becsapjuk az orruk előtt az ajtót. Én minden provokatőrrel, humormentes kötöszködővel ezt teszem. Kívül tágasabb, rontsa ott a levegőt.
Kell az ÖNVÉDELEM, kell a KI-TARTÁS (a KAR KITARTÁSA), azaz a TÁVOLSÁG megtartása, és kell a KITARTÁS IS, mert a kísértők könnyen el tudnak téríteni a logikusnak LÁTSZÓ érveléseikkel.
Ilyenkor mindig eszembe jutnak a Csodás álmok jönnek c. film mondatai:
"A SZEMEM A KÉPZELETEM TERMÉKE....EGY CSOMÓ BÖLCSESSÉGET HALL MAJD.. TÖBBNYIRE IGAZAK. NE KÁPRÁZTASSÁK EL!" No, ez lett az én szlogenem is .

Napunk angyala ma GÁBRIEL, aki a "táplálás" vagy inkább az "ETETÉS" üzenetével érkezett...
Mit kell tenni egy gyermekkel? ETETNI. TÁPLÁLNI. Milyen étekkel? Lehetőleg TISZTÁVAL.
Tegyünk így minden egyes belőlünk fakadó "gyermekünkkel", így a megújult Énünkkel is..