2024-02-19

                               MOTTÓ: TISZTUL A TÉR... 

A ma érkezett HATÁS (és SEMMI konkrét esemény), több mint valószínű, hogy egy FELÜTÉST jelent, azaz, EGY FOLYAMAT KEZDETÉT. Természetesen adott napra (mára) lebontva is behozhat a saját környezetünk vonatkozásában egy megtisztulást (rendeződést –legyen az bármi is -, egy új helyzetet, egy kapcsolat új minőségben való felfrissítését, vagy saját magunk belső terében tágul a horizontunk és a tisztánlátásunk)...
Ezeket a hullámokat FOLYAMATOSAN éljük, ÚJRA ÉS ÚJRA ismétlődnek az életünkben, csak mindig MÁS SZINTEN, ahogy saját TUDATUNK, emlékezetünk tágul...
Talán a Lucifer c. sorozat ad egy remek példát e tudati minőséghez: a történet több síkon fut.
És "folyamatos".. Ahogy haladunk mi az "egyre beljebb-egyre feljebb" útján, ahogy szélesedik saját belső látóTERünk is. Úgy látjuk meg, mi minden húzódik meg a történetek MÖGÖTT. Úgy értjük meg a VALÓDI üzenetet, a LÉNYEGI eszenciát, amit az egész sorozat ki akar fejezni. Nem tudom, ki írta vagy kinek volt ráhatása e sorozatra, de "nagyon tud(ott)"... 

Tehát, TISZTUL A TÉR...
Jupiter munkálkodásának újabb fázisa fogja megmutatni magát.
Mindazonáltal ezt éljük már jó ideje: BENT IS, és látjuk mi zajlik KINT IS.
"Uránuszi" hatás készülődik: VÁRATLANUL LECSAPÓ módozatban, ami azért érdekes, mert a "Teremburán" épp ELMÚLT a hatása. Ezért mondom (ezt IS): a "TEREMBURA" NEM útmutató nekünk. Miért? Hogyan?? Azért, mert a konstellációk ANNAK A LÁTHATATLAN TARTOMÁNYNAK a HATÁSAIT MUTATJÁK ugyancsak, amit a KÁRTYÁKKAL LEKÉRDEZÜNK itt és most.
A "Terembura" állásai ugyanannak a "HÁT TÉR"-nek a KIVETÜLÉSEI, mint amiből a saját életünket akarjuk megtudakolni. A konstellációkból vonhatunk le KÖVETKEZTETÉSEKET, de NEM ŐK az "ÚTMUTATÓK".Remélem, érthető a különbség...
A bolyók is "EGYÜTTHATÓK" abban a "játszmában", amiben mi is benne vagyunk, így épp a TÉR TISZTULÁSÁBAN - de NEM ŐK "GENERÁLJÁK" a "feladatot".
A mi dolgunk (megint és újra és mindig) nem más, mint a JELENLÉT. LÁTNI és FIGYELNI. ÉRZÉKELNI, hol vagyok ÉN a "nagy színpadon", mi az én VISZONYULÁSOM a drámajáték feladataihoz és a többi szereplőhöz. Mit veszek én KI MAGAMNAK TANULSÁGKÉNT a DRÁMAJÁTÉKBÓL?? És HOGYAN TESZEM bele MAGAMAT?

A tisztulások megmutatkozhatnak egészen "apró" dolgokban is. Mint pl tegnap egyik kommentben a "jóslások" témájában. Ha az én válaszom megtisztította a hozzászóló "terét", akkor az ő LÁTÁSA, gondolkodása, viszonyulása MÁRIS TÁGULT, máris tovább teljesedett.... Apró téma – Nagy továbblépés, hisz ha változik a gondolkodásmód, azonnal kihat az élet többi területére is!

Napunk angyala ma JOPHIEL, aki szó szerint a TÉRTISZTÍTÁS üzenetével érkezett.Lehet takarítani kint IS és bent IS – ki hogyan ÉRZI.De lehet FIGYELNI, jelen lenni a JELEK-nek, hogy HOL TISZTUL "magától" a TÉR??
Egyébként - ha már tisztulás - akkor nem tudom szó nélkül hagyni a "programozott böjt" hiábavalóságát, aminek semmi köze a szervezet állapotához. Felesleges böjttel legalább annyit lehet ártani, mint egy helyénvalóval gyógyítani. A sanyargatás, a megvonás pedig egy FILOZÓFIA, aminek SEMMI KÖZE nincs a TEREMTÉS BŐSÉGÉHEZ, sőt, megtagadja azt, és amit TUDATOSAN építettek fel valakik, jól meghatározott cél mentén. Tehát NAGYON vigyázzunk vele!!!
Nem kell KÜLSŐ parancsra SEMMIBE BELEMENNI, itt az ideje a GONDOLKODÁSNAK és az ÉBREDÉSNEK. (újra és újra és újra...)