2024-05-06

                                 MOTTÓ: HOZZÁÁLLÁS.. 


Jelentem: tegnap megvolt a csokisfánk, amit a poén kedvéért kaptam, úgyhogy az én "vonalaim" rendben tovább kerekednek, abban hiba nincs 👌🍩...Viszont érdekes volt, hogy magamnak reggel a "Vessző" lapját húztam, aminek a száma a 11, tehát az "egy-egyezés" mondhatni, már előre stimmelt, hisz tanfolyami nap előtt álltam.. De a "vesszővel", mint képpel, nem tudtam kibékülni...
És itt jön be az, amiről a kártyáknál – de főleg a Tarot esetében – mindig beszélek: a szemünk, az agyunk a KÉPET VESZI elsődlegesnek. Tehát, ha valaki manipulálja a képet, az fog HATNI...
(Így lehet az eredendő minőségét a számoknak teljesen hamis irányba kibillenteni.)
Ugyanakkor, a kártya mégis minden esetben IGAZAT fog mondani, mert hamis kép ide, igaz szám oda, az a jelentése lesz az elsődleges, ami NEKÜNK ÜZENETTEL BÍR. Jelen esetben nekem mindkettő bejött a "Vessző" lapján, mivel az együttműködés a csapattal nagyon jó volt, ugyanakkor a "vessző" megérkezett délutánra a Rákóczi út lezárásával, természetesen csúcsforgalom idején. Mert az "élet" menetének huszonvalahányadszorra is fel kellett tartania a saját önmutogató és hamuszóró érdekei miatt sokszáz ember útját, hazamenetelét... Jó egy órába telt, mire kerülővel ki tudtam kecmeregni a városból. Igaz, utána az M1-en meg meglepően laza volt a forgalom, tehát időben nem ért különösebb veszteség és a kerülő idejét is jó zenével töltöttem el..
Aztán itthon, mikor a videofelvétel anyagát töltöttem át a gépre, kiderült, hogy a HANGból semmi sem lett - pedig egész nap a HANG-ról, hangzásról, muzsikáról, információról, terjedésről, rezgésről volt szó... Szép kis fricska, mondhatom 🤓😎..
Bejött tehát mindkét hatás a kártyalapról? BE....
Így érdemes minden napunkat visszanézni és a tanulságokat levonni, hol mit miért tapasztaltunk meg, és mi mindezeknek a végső következtetése számunkra.. Így tudjuk a kártyák értelmét is mélyebben megismerni, összhangba hozva saját magunkkal..

Ma újra megjelenik az ELENGEDÉS, LEZÁRÁS témája – ami magával hozza a FELSZABADULÁS és MEGSZABADULÁS örömét is. Ha valami nem úgy sikerül(t), ahogy terveztük, akkor teljesen felesleges rágódni rajta, azzal nem tudunk az eredményen úgyse változtatni. Amin tudunk, az a hozzáállásunk.Levonva a tanulságot és következtetést nincs más feladat, mint újra felvenni a fonalat és új lendülettel nekigyűrközni... 3 nap múlva már úgysem emlékszik senki, pontosabban NEM ŐRZI meg ÉRZETÉBEN egy esetleges "fiaskó" emlékét, mindenki megy tovább és előre tekint..
A mai nap (naptól) arra is lehetőség nyílik, hogy befejezzünk olyan tevékenységeket, "szolgálatot", ami viszi az energiáinkat. Mert SOK. "És ami sok az sok".. Nem engedhetjük meg a kihasználásba áthajló segítség nyújtást. Segítség igen – kihasználás nem. "OLDD MEG". Aki meg nem kér segítséget, az a kéretlen segítségünket sem fogja örömmel nyugtázni. Sőt! Ellenségessé válik/válhat tőle, mert önnön kicsinységét és töketlenségét fogja a helyzetben meglátni.
Csak "KÉRJ ÉS MEGADATIK". Így működik ez "fent is, meg lent is"....

A "Pillanatban" és a "Jelenben" élés a mindennapokban is egyre jobban megjelenik – csakhogy "kint" a FELSZÍNESSÉG síkján. A felszínességben is a pillanatot éljük – de abban az ÜRESSÉG lesz a "mérték". És nem a TELJESSÉG, ami pedig alapvetően minden pillanat sajátja...
Különbség "csak" a hozzáállásban lesz – mint a szabad akarat egyetlen szabad megnyílvánulásában...
Lehet gyakorolni :)...