2024-01-05

                    MOTTÓ: JUPITER TOVÁBB DOLGOZIK.... 

Meg még fog is.. Abban egészen biztos vagyok...
Eleve az Ő IDEJE jött el a TÉR-ben... Honnan lehet ezt lemérni? A hihetetlen SZENNYRŐL, ami ÁRAD. Ha nem dolgozna Jupiter, akkor nem jönne a felszínre a rengeteg szenny, hogy LÁTHATÓ LEGYEN!..Mi úszik a víz szinén? Hát az, ami könnyű. Mi könnyű? A sz@r... Már bocsánat...
És ez most a képünkbe szalad NAP MINT NAP!

A legveszélyesebb – továbbra is – a spirivilág, mert a LELKET torpedózza, nagyon jól tudva, hogy NEM A KÜLVILÁG SZÁMÍT, hanem a LÉLEK, a TUDAT mélye.
Egyre-másra ömlenek a nyakunkba a "bölcs filozófusok", akik "értik az élet lényegét", és mivel SZINTE ugyanazt mondják, mint Horváth Krisztina tömör és tömény írásai, ezért tudnak MEGTÉVESZTŐK LENNI. Csakhogy EGY dolog hiányzik minden filozófikus bölcselkedésekből: MAG-a a LÉNYEG, azaz a LELKISÉG ÉRZÉKELÉSE.
A lelkiség mindig az ÉRZÉKELÉST, a SZÍVSZŰRŐT szólítja meg. A BENSŐNKET..
Amikor ÉREZZÜK az igazságot és NEM AZ AGYUNK reflektál rá.
Megint mondom, megint hozom, megint idézem a "Csodás álmok jönnek" c. filmből azt a részt, amikor Robin Williams a pokolra készül a feleségéért. A "Kísértő Kísérője" pedig a következő jótanáccsal látja el: "EGY CSOMÓ BÖLCSESSÉGET HALL MAJD. TÖBBNYIRE IGAZAK. NE KÁPRÁZTASSÁK EL!" Annyira ÜTŐS ez a kijelentés az ITT és MOST-ra vonatkoztatva, hogy nem győzöm elégszer idézni.
De miért MOST lett ennyire fontos? Azért, mert ahogy már sokszor elmondám vala, MOST vagyunk egy olyan váltásban, amikor az ELME URALMÁNAK IDEJE LEJÁR. Épp ezért mindent elkövet, hogy "híveit" magánál tartsa, mégpedig úgy, hogy FOLYAMATOSAN ETETI a MAGA ÁLTAL GYÁRTOTT információkkal az ELMÉJÜKET, mivel az ELME ÁLLANDÓAN ÉHES. Az ELME "érzi" azt, hogy ha tud valamit, akkor még nagyobb lesz a NEMTUDÁSÁNAK a tere. Tehát keres tovább és tovább..
Többet és többet... Közben pedig TELJESEN ELVÉSZ a SZÍV HANGJA, annak a MÁGNESES TÉRNEK a BELSŐ INFORMÁCIÓS REZGÉSE, mely minden MAG-tudatú LÉNY és LÉLEK MAG-ával hozott "ALAPHANGJA", ami a TELJES TUDÁS TÁRHÁZA! Ez a "MAG DALA" – aki "MAGDALA" személyében jelenik meg a bibliában – csak érteni kellene a szimbolikákat!!
A MAG DALA az EREDETI ÉN ÉNEKÉT ÉNEK-li, az "ÉN"-EK"-kel ÖSSZHANGBAN. Ehhez képest a "filozófia" mit állít? Az "ÉN" éntelenségét és feloldódását!!! Na ilyen NINCS. Legalábbis ÍGY NINCS... MErt ha lenne, akkor az AZONOSAK nem tudnának ÖSSZEREZEGNI!!!

A Rituálék alatt a kommentek most már egyre-másra adják a VISSZACSATOLÁST, hogy mennyire ÉLŐVÉ VÁLT már a MAGOS-ÁG ÉLÉSE! Mit mondjak: SZÍVET MELENGETŐ "ELÉG-TÉTEL", mert LÁTTATJA, hogy megérte a befektetett munka, megtörtént az ÉBREDÉS, a TEN-MAG-ra emlékezés és ennek hatásaként elindult az ÖSSZEHANGOLÓDÁS és az EGYÜTTMŰKÖDÉS! Immár RÁÉRZÜNK a másikra, vesszük "tudat alatt" az "ADÁST" és TESSZÜK azt, amit a "KÖZ ŐS ÉG"-i szellem "diktál".. Zseniális!!

Jupiter DOLGOZIK ..
A megtévesztések és az ELMEPROGRAM egyik mintapéldánya az, ahogy megjelent egy cikk a facén, miszerint a pályamatricák árai milyen UTALÁST rejtenek magukba, mondván, hogy a megyei díjak 6.660 Ft-ba kerülnek, amihez jön a "kényelmi díj", mely 369 Ft, a végösszeg pedig 7029 Ft, melynek számjegyei a 18-at adják ki, ami 9. Amúgy a 6660 is....
Milyen ALHANGGAL íródott ez a cikk? Nem nehéz kitalálni - pláne a kommentek elolvasása után. Nem bírtam szó nélkül hagyni ...
Néha nehéz elképzelni, hogy lesz-e valóban a magyarságon belül egyáltalán ébredés?
Aztán rájövök, hogy hülye a kérdés: az elkerülhetetlen úgyis meg fog történni, csak a magyarság nem egyenlő a MAG-sággal. A MAG-tudatúak ébredni fognak. Ez egészen biztos.
És ha RÁÉREZNEK, kik is ők – onnan már könnyű lesz a TUDÁST is felébreszteni hozzá, hisz eleve BENNÜK van, csak EMLÉKEZTETNI kell őket rá. Ez az a tudás, ami ha kinyílik, NEM ADJA a telhetetlenség érzetét, sőt, épp ellenkezőleg! Átjárja minden sejtünket (hisz a SEJT-ELEMBŐL fakadó), és ÉREZVE TUDJUK, hogy TUDJUK, mert TUDJUK... Ez a tudás a TELJESSÉG ÉRZETÉT adja, a belső LÁTÁS általi ÁTLÁTÁST és RÁLÁTÁST. Ezzel a tudással nem lehet vitatkozni, mert aki vitatkozik, az NEM ÉRZI. Aki ÉRZI, az meg kérdez, és nem vitatkozik...
Ezért lesz a MAGONCOKAT könnyű tanítani...
Az elmésekre meg kár minden időt pazarolni...

Jupiter DOLGOZIK...
A mai napon a TISZTA JÖVŐRE irányítva a fókuszt, mely csakis a SZER ELEM RENDJÉBEN születhet újjá, mely MINDEN LÉTEZŐT ÉLTET és ÁRAMLÁSBAN TART..Mit jelent ez? Azt, hogy mindenki kapni fogja a maga PRÓBÁIT, SZER ELEMBŐL fakadóan, mert csakis ÉRTE van minden, hpgy mennyire ERŐS a "MAG-EMLÉKEZET" benne? Mennyire tud HINNI a már működő MEGÉRZÉSEINEK? Mennyire bízik a ZsIGERI SZŰRŐJÉBEN?
Nem kell ezektől a próbáktól megijedni és rögtön visszacsatolást keresni. Csak el kell csendesülni és megkérdezni magunktól: miért nem hiszem, ha JÓL ÉRZEM? Eddig is éreztem, akkor miért engedem magamat KÉTELYBE taszítani? Ráadásként pedig meg fog jönni a BIZONYOSSÁG ÉRZETE egy visszacsatolásban, csak úgy, csak magától - mert épp ez a szép az "új" működésben...,

Napunk angyala ma kirepült a pakliból, RAGUEL, a HARMONIKUS KAPCSOLATOK üzenetével....Szerintem nem kérdés, hogy miért....