2023-09-13

                            MOTTÓ: ENGEDNI KELL... 

.. hogy helyet adjunk az újnak...
Zseniálisak az utóbbi napok tapasztalatai, miként működik az a BETELJESÜLÉS, amiről valamelyik nap már volt szó... Mindazoknak, akik HAJLANDÓK VÁLTANI és elengedni a berögzöttségeket, a szorongásokat, beszűkültségeket... Nagyot "üt" annak a gondolatváltásnak az eredménye, amikor ki tudunk lépni a HIÁNYTUDATBÓL!! Amint sikerül megtenni, abban a pillanatban beindul az áramlás...

Már pár hete, vagy hónapja volt már téma, hogy SEMMIT nem indíthatunk HIÁNYTUDATBÓL FAKADÓ AKARATBÓL!! Nem lehet a szűk cipő, a szűk pénztárca a motiváló, mert az ELLENKEZŐJÉRE fog fordulni! A hiánytudat beszűkültséghez vezet és ahelyett, hogy MEGOLDÁSOKAT látnánk, a problémákat fogjuk magunkhoz vonzani, mert "minuszban" jár az agyunk. Ilyenkor kapunk közlekedési bírságokat, vagy talál meg minket az adóhatóság, vagy egyszerűen elhagyjuk valamely értékes dolgunkat, szemüveget, órát, netán kulcsot, vagy koccannak neki az autónknak... tehát MÉG SZŰKEBB lesz a pénztárcánk! Hiányban vagy? Hát akkor ÉLD MEG! Ez bizony így működik. (Tudom, mert én is túl vagyok már ezen ..).
Viszont azt is tudom, hogy ha ELFOGADOM azt, amit a Jósorsom "diktál" és hoz: akkor CSAK JÓL járhatok, mert abba az ÁRAMLÁS-ba kerülök, ami az "ÁR"-t jelenti, azaz az Á-ldott R-észünk működését. Ekkor vagyunk összhangban a "felső-belső" Akarattal – azaz saját MAG-unkkal.
És bár lehet, hogy pillanatnyilag MÉG szűkös a pénztárca, de mivel az Univerzumban eleve nincs olyan, hogy hiány, csak "HIÁNYTUDATTAL BíRÓ ELME" – ami pedig meg is teremti magának a további mínuszokat - , ezért mindig visszaáll a BŐSÉG, amint a GONDOLATAINK is elengedik a ráfeszülést, a görcsöt...

AKI MER, az NYER.
BÁTRAKÉ A SZERENCSE.
Régi közmondások – de érvényességük mit sem változott...
FEJET CSERÉLNI nem tudunk. De a gondolatainkat áthangolni igen. Alapvető újfent és ismét a RÁÉRZÉS és az elfogadás. EL kell tudni engedni az AKARAT görcsét, a HIÁNY FÉLELMÉT – és el kell tudni HINNI, hogy mindig JÓL JÁRUNK, ha IO ÚTON JÁRUNK..

Napunk angyal továbbra is ARIEL, folytatva a tegnapot: MERJ, és NYERSZ...