2023-10-27

                          MOTTÓ: "SZELLEMI MEGÉRTÉS" 

Ma a kísérőangyal, RAZIEL üzenetével jöttem, mivel ez az egyik KULCS, ami nélkül csak egyhelyben toporgunk és esünk bele a szépszavú megtévesztők, vagy épp a riogató okostojások csapdáiba!!

Szellemi megértés az, mikor "koppan a tantusz", mikor ÉRZETTÉ VÁLIK az ÉRTÉS.
Mikor "LEMEGY", KÖZ-ÉP-re és ott ELKEZD HAT-ni. Hisz a szív-tér az, ami a KÖZ-ÉP, ami HAT, hisz itt van a MAG-NŐS terület mágnes-MAG-ja... Mindig a SZÍV-BÉL-i tudás az, ami bejárja a SEJTJEINKET és HATÁSBA LÉP - és nem az ELME okossága...

Mindig nagyon örülök, amikor látom, hogy a tudás másnál is élővé válik. Ez kiolvasható a kommentekből, a megnyílvánulásokból, egyszerűn NEM TÉVESZTHETŐ EL – hisz szívből jövő, ezáltal szívhez szóló..
Viszont képtelen vagyok örülni annak, amikor méltatlanok és illetéktelenek LOPJÁK a tudást, és úgy alkalmazzák saját irományaikban, mintha saját kútfőből eredne – de akármennyire is erőlködnek, "ORDÍT" belőlük a tudálékosság. Az "AKAROM, de NEM TUDOM". Engem azért dühít, mert FÉLREVISZNEK. Mert TORZÍTANAK. Úgy tálalnak valamit, mintha értenék – de még csak a közelébe se kerülnek! Pedig a TUDÁS = FELELŐSSÉG. Az átadása meg még nagyobb felelősséggel jár!!
Aki ezt félvállról veszi, "nem tudja, mit cselekszik"!
Ezért intettem le minden kommentelőt a számok puffogtatásáról is korábban, mert ha NEM TUDJÁK, MIT jelent konkrétan, akkor NE ÍRJÁK LE!! Ha viszont leírják, akkor pedig MAGYARÁZZÁK is MEG, mit jelent nekik az adott számsor!! Akkor van ÉRT ELEM és van ÉRTELME. Csak úgy odavetni, hogy épp 18:18 van, vagy 3:33-at mutat az óra – egy dolog. NA DE MIT JELENT? És mit JELENT NEKED?! Milyen ÜZENETTEL bír számodra adott körülmények között?? Mert ebben van a lényeg!! Mire gondolsz épp, mit élsz meg épp, miben vagy most?? Ehhez "tesznek hozzá a számok", mint univerzális kódnyelv! ITT KEZDŐDIK a TUDÁS ÉLÉSE!!!
Tegnap már felszakadt belőlem, hogy szeretném a méltatlan csalók és tudás-lopók bukását látni, mikor leplezetlenül kerülnek a reflektorfénybe, mikor kiderül róluk minden megtévesztésük!!
Még végére se értem a gondolatnak, mikor "azuram" két hatalmasat tüsszentett, úgy, hogy még a falak is beleremegtek:)... Volt is egyből "szellemi megértés":) ....

Vannak, akik gúnyolódnak az ÖRÖMLÉT-en és azt hirdetik, ha "még nem éled, nem a te hibád".
HÁT KIÉ???
Aztán hozzáteszik, hogy "mindenki a maga útját járja, hogy a fájdalmakat osszuk meg"...
Nyissuk ki a szívünket... Aha.."Osztozzunk egymás fájdalmában, mert így könnyebb"... Aha...
Nos, ez minden, csak NEM ELŐREVIVŐ MÓD!! Csodásan lehet egymás keserveiben tapkodni, szíveket nyitogatva dagonyázni a mocsárban - csakhogy jobb ha tudjuk: ez a NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYEK MÓDSZERE!!! ŐK ADNAK ILYEN TANÁCSOKAT!! Ők AZÉRT osztogatnak tanácsokat, hogy MAGUKAT FÉNYEZZÉK a tanácsadó szerepében. Itt a SZEMÉLY a FONTOS. És nem a tudás.. Nekik a szó-mágia csak ESZKÖZ az önmutogatáshoz. Ők nem MAG-ukat adják, mert azt nem is adhatják, hisz akkor azonnal lelepleződnének.
Jópár "tanító" van a színpadon, akiknek a tudás (a betanult) egy remek eszköz önmaga értékesítéséhez. NEM MAG-át ADJA A TUDÁS ÁTADÁSÁHOZ – hanem a tudást használja a magamutogatáshoz... És mivel rafináltan csinálja, el is hiszik neki... De KIK???
Azok, akik NEM A SZÍVÜKKEL LÁTNAK!!! Akik NEM a MAG-NŐS terükben ÉLnek, hanem az ELME IRÁNYÍTÁSA ALATT vannak.
Na, ezért HANGsúlyozom állandóan az ÁT-HANGolódást, mert másképp NEM LEHET kiszűrni a hamisságokat..

A mai nap egy remek lehetőséget kínál az ÉBREDÉSHEZ. Ahhoz, hogy ÁTLÁSSUNK a manipulációkon, a manipulatív befolyásoló személyek "szómágiáján".
Mely nem a TISZTÁNLÁTÁSHOZ vezet, hanem épp a HOMÁLYT növeli...
Nem befelé visz – hanem függőségbe ragaszt az illető személyhez!!
Minden pillanat egy újabb és újabb lehetőség a MAG-TISZT-uláshoz. Meglátjuk? Nem?
Rajtunk múlik.
És ha MÉG NEM élünk örömlétben, azért CSAKIS MI VAGYUNK a felelősek és senki más!!
Ezt azok tudják a legjobban igazolni, akik pedig MÁR BENNE ÉLNEK!
Ennyire egyszerű...