2023-09-22

                    MOTTÓ: MINDEN MEGOLDÁS BENNED... 

Ma folytatódik a tegnap (minő véletlenül .. ) – de most komolyra fordítva: egyre hangsúlyosabbá válik annak a TUDOM-ásulvétele, hogy SEMMIT SE KINT KERESSÜNK, hanem csakis bent...
Van, aki színpadra akar állni, hogy onnan szabja meg, ki mit TEHET ("alig" elárulva a BELSŐ önvalójának minőségét); van, aki folyamatosan az emberek mocsaráról, aljáról regél, de ő is csak azért, mert AZ VAN BENNE; aztán vannak, akik klímakatsztrófát vetítenek előre, vagy globális összeomlást, vagy épp mindenféle külső technikát-eszközt kínálnak mindezek kivédéséhez... Minden oldalról dől ránk a hülyeség, riogatva egy félelmetes jövő képével...
Tényleg ez vár ránk???
Vagy "CSAK EZ VAN A MÁTRIXBAN"???

Újra és újra mondom és hangsúlyozom: az ébredés kulcsa mindig az a PILLANAT, amikor valaki rájön: NINCS RAJTA KÍVÜL SEMMI!
Tegnap vagy tegnap előtt került elém egy poszt, aminek csak a címét olvastam el, na meg a kommenteket, hisz ezekből minden visszakövetkeztethető... Elon Muskról volt szó, aki szerint minden illúzió körülöttünk. A kommentekben pedig rendesen "kiosztják", TIPIKUS érvelésekkel, hogy ha szerinte a háború, a gyász, a baleset, a fájdalom, a veszteség, a katasztrófák mind-mind vetítések, akkor ő meg egyszerűen hülye. Pont..
Pedig NEM.
Bár azt nem tudom, hogy mennyire ÉRZI és ÉRTI az IGAZ-VALÓT és mennyire van benne a kollektív hülyítésben – adjuk meg neki az esélyt, hogy tudja.. DE! Az ő esetében valósul meg az a tipikus helyzet, hogy hiába mond vagy mondana igazat, MÁR SENKI NEM HISZ NEKI. (Na, erre rá is tüsszentettem...) Mert "NEM ONNAN" mondja az igazat, ahonnan hihető (lenne).
Ezért nem is hisznek neki. Innentől viszont akár meg is engedheti magának azt, hogy a JÖVŐT illetően tényleg ILLÚZIÓKAT VETÍTSEN – és akkor széttárva a karját kijelenthesse: "ugye megmondtam". Ami igaz is lesz – CSAK NEM ÚGY!!!

Ugyanez a helyzet a "klímakatasztrófális" megmondó emberekkel. Szó szerint agyrém, amit e témában a "spiri" oldalon is (lsd vntv) felhoznak. "Elkerülhetetlen" a katasztrófa... "Katasztrófaterv" kell a túléléshez... és hasonlók... Én meg fogom a fejem.... TÉNYLEG ELHISSZÜK, hogy a FÖLDNEK, mint bolygónak (ha bolygó egyáltalán) a rajta élő "EMBER" fogja tönkretenni a "KLÍMÁJÁT"???Komolyan??? Elfelejtve, hogy a FÖLD egy NEM EMBERI RENDSZER RÉSZE??!!! De majd az "emberi" lesz az, ami megmondja a "tutit"???
Idáig EGYETLEN EMBERT hallottam pár éve még a Kossuth rádióban arról beszélni, hogy minden, ami a FÖLD "KLÍMÁJÁT" befolyásolja, az bizony KOZMIKUS EREDETŰ, ezért NINCS SEMMIFÉLE RÁHATÁSUNK A VÁLTOZÁSOKRA!! BINgo!! Csapkodtam is akkor a kormányt rendesen, hogy na végre!!! Végre van valaki, aki kimondja a lényeget!!! Azt, amit én is gondolok! Lehet, hogy most nagyképűnek tűnök, de ha valaki használja a józan paraszti eszét, rövid úton ráÉREZHET ezekre az igazságokra és nem is dől be semmiféle megvezető propagandának!! (Sajnos az illető nevét elfelejtettem, így nem tudom sem őt, sem a könyvét ide beemelni, pedig most nagyon jó lenne...)

De mi a LÉNYEG?
Az, hogy BENNÜNK van az a HANG és az a SZŰRŐ, ami megkímél bennünket minden megtévesztéstől! Csak hallgatni kell rá! És ha már illúzió: maga az emberi létformánk is az!!
A Lucifer c. sorozat ehhez is ad remek példákat, mikor pl az anyja testet ölt. Azok a megjegyzések a "test" működését illetően, egyszerűen brilliánsak!! Egyébként gondoljunk bele: egy kisgyereknek nem ugyanígy "bele kell szoknia" a TEST működésének elfogadásába? De bizony....
Később pedig annyira természetes lesz, hogy azt hisszük, ezen kívül nincs is más....

De visszatérve a megtévesztésekhez: nem véletlen az a rengeteg HAMIS információ, mely most "betölti" a teret. Mert MOST ÉRÜNK BELE a "PROGRAM" EME fejezetébe!
Hisz KÉSZ PROGRAMOT ÉLÜNK – csak azért kap az ITT és MOST-ban annyi hangot, mert most hangolódik össze a "megfelelő", a "hozzárendelt" EMBERI MINŐSÉGGEL.
MOST ÉRÜNK BELE az "INFORMÁCIÓS LÉ" eme tartományába..
Ugyanakkor és egyidejűleg a "KÉSZ" program mellett, vagy inkább annak ÁTFEDÉSÉBEN, már itt van a "jövő JÖVŐ" hangoltsága IS. Mit mondok mindig? Immár 3 éve nonstop?
Hogy ehhez NEKÜNK MAG-unknak kell FEL-HANGOLÓDNUNK!! Ahogy a mostani "kész" programnak van egy "ALAP-HANG"-ja, egy ALAP-HANGOLTSÁGA – úgy van a "jövő JÖVŐ"-nek IS! Mindenki VÁLASZTHAT, hogy melyiket éli! A régi mintát – vagy a "MAGOSAT"??
Mi kell ez utóbbihoz? JELLEMSZILÁRDSÁG, ÖRÖMLÉT, TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET (annak, aki MÉLTÓ RÁ), MÉLTÓSÁG, ÉRTÉK-és MÉRTÉKTUDAT. Hozzá a SZER ELEM ÉLTETŐ EREJÉVEL és –BEN... Bonyolult? Egyáltalán nem!
Mi kell hozzá? TISZTA SZÍV. Mit mondott Lucifer a sorozatban? MINDENKI A MAGÁNAK GYÁRTOTT POKLÁT ÉLI. Ennyi...
És ha a MA a TEGNAP folytatása, akkor az angyali kíséret sem változik: továbbra is RAGUEL van velünk, hogy támogasson bennünket a TISZTA ÉRZÉKELÉSBEN...