2023-02-05

                                               MOTTÓ: "HALÁLI" NAP.....

Ahogy az "észközeim" lekérdezése után ránéztem a "Terembura" konstellációira, megint meg kellett állapítanom, hogy SEMMIT nem mutatnak abból, ami az "észközök" üzenetében megjelent - viszont megmutatják azt, hogy HOGYAN LEHET KEZELNI!!! És ez ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG!!!
Megint léptünk/léptem egyet a tudás és ismeretek grádicsán: a CSILLAGÁLLÁSOK NEM ELŐREVETÍTENEK, HANEM A MEGÉLÉS HOGYANJÁT MUTATJÁK!!Jómagam eddig azt mondtam, hogy HATÁSOKAT jeleznek, amik NEM A KÜLVILÁGRA, hanem az EGY-ÉN-re vonatkoznak.
Nos, a BOLYGÓK valóban HATÁSSAL VANNAK, de az egymáshoz viszonyított helyzetük a LÁTHATATLAN TARTOMÁNYBÓL ÉRKEZŐ ÜZENETEK MEGÉRTÉSÉT szolgálják. Az értés HOGYANJÁT! (Na, ma épp tanfolyamom lesz és épp asztrologia, már látom, lesz mit megbeszélni ...) És ezzel máris érthetővé vált az "észközök" által a mai napra szóló üzenet (ami NINCS FENN a "Teremburán"): 

"A HALÁL". Mondhatnám a "köbön", mivel háromszorosan is kijött, de kijött az irányultsága is: a TUDÁS, a LÁTÁS, a felismerések terén. Az összefüggések meglátásának és megértésének a terén. Hol? Elsősorban BENT magunkban és MAGUNKKAL, megértve, hogy TÉNYLEG KI IS VAGYOK ÉN - másodsorban pedig ráérezhetünk a KINT-re is, az országok, a nemzetek közötti szövevényes hálózati kapcsolatok mibenlétére. Koppanhat a tantusz, hogy mi a LÁTSZAT és mi az IGAZSÁG.A tegnapi nap után sejthető volt, hogy mi lesz ma a folytatás. Ugyanis 2022. Február 24 óta egyértelművé vált a "JELEN LÉVŐKNEK", hogy semmivel se foglalkozzanak, amit kint látnak, éljék és érezzék azt, ami felé haladunk. Ami nem más, mint a SZER ELEM TISZTA MINŐSÉGÉnek a beteljesedése. De ehhez elengedhetetlen az ÉRZÉKELÉS. Érzékelni, hogy mindaz, ami a szemnek látható - beleértve a "Teremburát" is - csak LÁTSZAT, a LÉNYEG és a TÉNYEK mögöttük vannak.Nem volt véletlen, hogy ezen a napon rendkívül "magos-ságos", csodálatos, magasan rezgő, boldogságos energiák érkeztek a Terünkbe, míg a felszínen, a "játszótéren" kitört a háborúskodás.Ez volt az első olyan, egyúttal rendkívül határozott megélés, ami tudatosította azokban, akik vették a jeleket és benne rezegtek, hogy bármi is legyen kint - mi NE AZT ÉLJÜK!! ÉS aki nem azt éli, annak az élete mindig és minden pillanatban JÓL ALALKUL!Mivel tegnap ugyanez megismétlődött, mára várható volt, hogy megkérkezik a JELE annak, hogy elindul útjára a "Halál". Elindul egy "alászállás" - de nem a "JELEN" lévőknek. Elindult a LEZÁRÁS, a befejezés (7.27-kor...), de úgy, hogy közben minden segítő "kezet" megkapunk a "Szent Szövetségesektől", hisz minden értünk - semmi ellenünk. 

Amikor reggel rákérdeztem, hogy mire vonatkozik a "Halál" (mert nekem, magamnak is ez a lap érkezett), a "Hírnök" lapját húztam, azaz: majd megtudod. Légy JELEN és mindent megértesz....Mondjuk a "Teremburát" illető felismerés máris egy "haláli fordulatot" hozott az eddigiekhez képest - de szerintem ezzel még nincs vége a mai napnak.... Egészen biztosan kapunk jeleket, mind magunkat, mind a külvilági folyamatokat illetően...

Angyali támogatónk ma ZADKIEL, az "EGYÜTTÉRZÉS" angyala.Az "együttérzésről" már sokszor írtam: NEM AZ, aminek ma be van állítva. Az "együttérzés" az, mikor EGYÜTT ÉREZZÜK, az EGYEK, az EGY-ÍVÁSÚAK, az ÖSSZ-HANG-ban lévők ugyanazt a JELET....