2024-01-25

                        MOTTÓ: TELIHOLD ÉS JUPITER... 

Jó kis "páros" – bár nem párban állnak, hanem "szögben", mégpedig DERÉKSZÖGŰ háromszögben, aminek a harmadik csúcsát a NAP adja...Tehát? Mi várható ma?
Az IGAZSÁGRA való RÁÉRZÉS...
Mondjuk ennek előszelét tegnap volt szerencsém megélni egy kedves tanítványommal, aki most engem tanított és közösen "takarítottuk le az utat"... Az eredményt természetesen idővel át is fogom adni, ahogy minden mást is...

Tegnap RAGUEL volt a kísérő angyalunk a "harmonikus kapcsolatok" üzenetével.
A rituálé végén azt írtam, hogy a nézeteltérések elsimulnak.. Igen, de az csak az egyik oldal volt..
A másikról, hogy olyan HARMONIKUS kapcsolatokban lesz részünk, amelyek velünk összerezgőek, velünk harmonizálóak, bizony elfelejtettem említést tenni. Pedig EZ is fontos, sőt, nagyon LÉNYEGI RÉSZ! Hisz ezek a kapcsolatok "adnak minket össze", segítenek az "úttakarításban" és emelnek MAG-os szintre! 

Mi volt az ehavi ÚJHOLD üzenete? Hogy "robbanás várható a KAPCSOLATOKBAN"...
Nos, megélhettünk ilyeneket, különösen Telihold előtt, mert akkor mindig "sűrűsödés van"...
Maga a TELIHOLD azonban már nem hoz új robbanásokat, hanem inkább a FELOLDÁSOKAT. MEGOLDÁSOKAT.. A RÁLÁTÁSOKAT, hogy MI MIÉRT alakult úgy, ahogy. RÁLÁTÁST az emberi MINŐSÉGEKRE.
Kiben MI lakozik – az fog most megnyílvánulni. Akikben ÉLővé vált a MAG, bennük egyre M-ÉJ-ebbről fog FELFELÉ törni az EREDET minősége és egyre jobban fogják ÉLNI IGAZ ÖNVALÓJÁT. Ennek velejárója az ÉLESLÁTÁS – saját magával, másokkal és a külvilággal kapcsolatosan is.
Ezért maradnak MAG-ukra – de ez nem rossz, sőt, kimondottan jó, mert ez a KOR-KÖR-VÁLTÁS "együtthatója". Hisz a cél a TELJES MAG-unkraismerés és az ÖN-ÁLL-óság megélése, ami nem egy könnyű út, de ha EZ megvan, akkor lehet új, "harmonikus" kapcsolatokat kiépíteni...
Immár RAGADványok és KAPASZKODÓK nélkül. Lazán, KÖTELÉK-mentesen...
Egyik önálló MAG a másik önálló MAG-gal...EGYÜTT-EGY-MÁSSAL-EGY-MÁSért, mellérendelt viszonyban, "uri módon"...

Amíg HAMS-ÁG(i) van, addig bizony csak KÍNLÓDÁS az élet.. Mert lehet az 5G ellen beszélni, de ha valaki állítólag már annyira átfordult, hogy meghalna a pacaltól is, akkor miért használja a netet? Ami ugye 5G-vel működik? Miért ott keres forrásanyagokat? Miért használ telefont? Miért nem éli azt a síkot, ami az 5G-t leváltja? Ja, hogy mégsem váltott át a DNS? Vajon mitől is váltott vona át??? Amikor valaki csak BESZÉLI a tudást, de nem éli? Nos, ezek azok a meg-NYÍL-vánulások, melyek VILÁGOSSÁGBA TÉR-nek, sőt FÉNYRE DERÜLNEK, a Jupiter és a Nap jóvoltából.
Minden LÁTHATÓVÁ VÁLIK. Minden álca, hamisság, felszínesség, ferdeség, tévelygés, megvezetés, "hamis tanúzás"....
Jó esetben meglátjuk MAG-unkban IS és nem csak MÁS-OK-ban. Ideje van TISZTA VIZET ÖNTENI a POHÁRBA... és TISZTESSÉGESEN ÉLNI!
Hisz amikor magunknak hazudunk, magunkat is becsapjuk, közben azt gondolva, hogy nem látszik meg rajtunk.. Pedig deeee, mivel AZONNAL megjelenítjük magunkon, tudat alatt, szóban, tettben, hajszínben, ruházkodásban, megjelenésünkben... És mindig vannak, akik le tudják olvasni....
Ráadásul SZÓVÁ is teszik...
De ez nekünk SEGÍTSÉG, hogy kilépjünk a betekeredésünkből...

Tehát ma legyünk FIGYELMESEK, legyünk JELEN, mert nagy IGAZSÁGOK nyílhatnak meg előttünk. Elsősorban tenmagunkkal kapcsolatosan, de MÁS OK-ról is megtudhatunk rejtett tényeket..
Mit kezdünk majd a tudással? Az a TISZTA SZÁNDÉKON múlik... Tiszta-e a szándékunk....

RAGUEL áll ma továbbra is mellettünk, de ma az ISTENI REND minőségét közvetítve..
Hát igen.. REND A LELKE MIND-ÉN-nek... (és erre most rá is tüsszentettem egy jó nagyot...)


Kép forrása: "Promenad 24"