2023-05-10

                  MOTTÓ: "TERJESZD SZÉT SZÁRNYAID"... 

..üzeni napunk angyala, ARIEL.. és igen: ma MINDEN a szárnyalásról, a megújulásról, a kiemelkedésről szól... Úgy a nap számában, mint az észközökben, vagy a "Teremburán", ahol a Nap-Urana-Satana által alkotott fő fényszöget kiegészíti a Hold és a Mars által alkotott szembenállás, mely kimondottan a lélek szárnyalásáról, az új erőre kapásról szól.
Miért most? Mert PONT MOST... Mert Satana PONT MOST teszi lehetővé a TÉR-ben, hogy az Uranától érkező megvilágosodást adó gondolatok, látások, EL-ÉR-jenek hozzánk, fel-és ki-és megszabadítsanak akár évezredes "hagyományoktól", lélekromboló szellemi kötelékektől.
Itt a lehetőség, hogy végre új útra lépjünk, pontosabban az előttünk álló utat immár egy egészen MÁS MINŐSÉGBEN járjuk tovább!!
Mondjuk, nagy egy hülye az, aki a tantuszok koppanása után még mindig a régi minta szerint akar tovább haladni és mindent úgy csinál, ahogy eddig.. közben pedig a változást meg ELVÁRja!! Hol? KINT. Mert eszébe nem jut, hogy ha KINT ugyan meg is változnak a dolgok, ő ebből a maga életében semmit nem fog realizálni, hisz semmit nem tett a MAGA meg-váltásáért...
Az ilyenekre mondjuk: "menthetetlen". Mitől? A saját fejétől...

Tegnap este zenét hallgattam, amit a yt kevert nekem össze és az egyik szám a "Babilon folyói" volt. Nem eredetiben, a Boney M-től, hanem németül. Megakasztott a szöveg és elkezdtem odafigyelni... Zseniális.. Minden benne van, ha az ember tényleg odafigyel... ráadásul "Kék tudattal".. Egyből "koppannak a tantuszok" és megint egy "tömör döbbenet", hogy lám, itt van minden az orrunk előtt, de "hála az egyháznak", oly torzítással kapjuk tálalva a misztériumokat, hogy teljesen elvesztjük a tiszta látásunkat..
Miről szól a dal? A BÁBELI torony megépítéséről... Miszerint a NOÉ utáni emberek (tehát az új világkorszak teremtettjei) elhatározták, hogy olyan magas tornyot építenek, amivel elérik az Istent. Az emberek KÖZÖS AKARATTAL álltak neki az építésnek, EGY NYELVET beszéltek – haladt is a munka rendesen. Mit csinált erre az "isten"? Ahogy meglátta, mit tervez "AZ EMBER", felhorkant, és azonnal közbelépett! HOZZÁ feljutnia az EMBERnek?? A "TEREMTETT-nek"?? EGGYÉ VÁLNIa vele??? Na, azt már nem!!!! Kikiáltotta az EMBERT ELBIZAKODOTTNAK (!!) és azonnal összezavarta a nyelvüket, hogy NE ÉRTSÉK meg tovább EGYMÁST! Mi lett az eredmény? A közös akarat összeroppant, az emberek TÉNY-Leg nem értették meg egymást, a torony pedig összeomlott...
Ugye ÉRTJÜK? Ugye ÉREZZÜK a történet valódi mögöttes tartalmát és üzenetét???
Az EGY nyelvet beszélő és a KÖZÖS AKARAT mentén élő EMBER NEM KAPCSOLÓDHAT KÖZVETLENÜL AZ ISTENHEZ!!!! Ugyan melyik istenhez??? Hát NEM AZ IGAZIHOZ, az biztos!!! Hanem a TEREMTETT-hez!!! Mert csak a teremtettnek a célja az OSZD MEG ÉS URALKODJ a saját teremtettjei felett....
A földi utat leíró 9 szám közül a 2-esben jelenik meg a dualitás. Ami LEHET FELEZŐDÉS, és lehet DUPLÁZÓDÁS. A "teremtett istennek" tutira nem a duplázódás, az "Egy-Egy"-ezés a célja, hisz az MAGA az ERŐ, és nem is az EGYÜTTMŰKÖDÉS, az "együtt-egymással-egymásért" KIEGYENLÍTETT rendje. Hanem sokkal inkább a FELEZŐDÉS. Mert akiből egy FÉL LESZ, az immár egy FÉL EMBER és mivel fél, ezért lehet őt PARANCSOKKAL terelni és irányítani!! Mit tett tehát a "teremtett isten"? Porig rombolta a kapcsolódást jelképező TORNYOT!
Az egyház mit mond ma is? "PORBÓL VAGY ÉS PORRÁ LESZEL"!! Tehát, hol a "helyed"??
 A PORBAN...
Ugye Értjük?? Ugye Érezzük, hogy milyen "Isten" uralja az EMBER SZELLEMISÉGÉT még ma is??

No, EBBŐL KELL ÉBREDNÜNK!!!
Elfelejteni az "IMÁDÁST", a "SZOLGÁLATOT", az "IMÁKAT", a kötelező SZENVEDÉS-ELMÉLETET, az "ÁLDOZATOT", mely az ÖSSZES HÍMSÉGI VALLÁS velejárója, mivel MIND EGY kaptafa, ezért mindegy, hogy melyikhez nyúlunk. Csak a felszín más. DE ide tartozik az ASZTROLÓGIA is a HAMIS CSILLAGKÉP-RENDSZERREL, amiben ott van az "Oltár", az "ÁLDOZATHOZ", vagy a "heraklészi 12 stáció", tele véráldozatokkal, gyilkolással, erőszakkal! Ettől lesz majd ő isteni...
Ez mind ÁLSÁGOS, HAMIS, TORZ – a tiszta EREDET MEGCSÚFOLÁSAI!!
Ezek egytől egyig a "teremtett" minőségnek szóló programok, kitalációk ahhoz, hogy az EMBER SZELLEMÉT TERELJÉK és hülyítsék!! A PORBAN TARTSÁK!
De mi nem vagyunk PORBÓL. A test lehet – de a MAG SOHA! ÉS aki MAG-ára ébredt LETT-ségére a "teremtett mivoltából", annak többé NINCS POR A LÁBÁN! De az orrán se!!
Ezt a "Portalanítást" jelképezte Jézus a tanítványai lábmosásával: ha követik az ő útját, akkor többé nem "Porba döntöttek", nem "Porrá romboltak" és nincs a lábukon a "karma útjának a pora".
Mert karma csak addig tart, míg ELHISSZÜK, HOGY VAN!! Meg azt, hogy van "karmikus büntetés", meg "kötelező újraélése a vétkeinknek"... Ha mindezeket az ELMÉNEK szóló programokat letettük, akkor leszünk MAG-SZABADULTAK!
ÉS nem attól, hogy lesz-e szakrális királyunk vagy nem!
Tehát: hajrá! Emeljük fel a fejünket a porból és építsük meg a MAG-unk TORNYÁT, ahonnan MAG-osra tudunk szárnyalni... akár ARIEL...