2023-10-16

                             MOTTÓ: "TORONY-UGRÁS"

A Tarotban a 16 a "Torony" lapja. Mit jelent? KIZUHANÁST. ALÁ-esést. Ami a "kész halál".
NINCS SEMMI VISSZAÚT. Irodalmiasan: egy "cezura". Duplavonal.
Nos, ez majdnem mind igaz: KIVÉVE a "ZUHANÁST"!!! Mert a Toronyból NEM LEFELÉ zuhanunk, hanem "TORONYUGRÁSSAL" FELFELÉ a "csillagos ÉG" felé!!! És PONT ebben van a LÉNYEGI ELTÉRÉS az eredeti SZÁM és annak képi megjelenítése között!

A 16-ban, a számban, BENNE van a "felfelé zuhanás" (némi képzavarral élve).De a szám KÉPI megjelenítésében már nincs, sőt!! ÉPP ELLENKEZŐLEG! Én EZÉRT nem ajánlom SENKINEK a Tarot-t megtanulását, legfőképp nem az "eredeti" értelmezésében, amit visszavezetnek u.n. "hermetikus" tudásra és eredetre.. Ahányszor én közelébe kerültem ennek a "hermetikus" tudásnak, vagy a "smaragdtábláknak", a testem intenzíven bejelzett, hogy ÁLLJ!!! Be ne fogadd!!! És nekem ennyi pont elég is volt, hogy elzárkózzam tőlük. Ezek a "tudások" már egytől egyig a TÖRT ÉN történelmének a "hozományai" és közük nincs az EREDETI TISZTA EMLÉK "mag"-tudásához. 

A mai nap észközei a 16 minőségét adják vissza: kitörés a MÚLT fogságából, egy "cezura", a "póráz ledobása". Saját ERŐNK megélése, a belső MAG-tudat (már akinek van) AKTIVIZÁLÁSA.
Nekem már a tegnapi tanfolyam döbbenetes tanúbizonysággal szolgált a "Toronyugrásra", mivel mindazokra a kérdésre, amelyek két nappal ezelőtt az éjszaka során, az "EMBER-MAG-LÉLEK-ÜRESEK" témával kapcsolatban felmerültek, és amikre azt mondtam, méhkasba nyúltam és várom a letisztulást – nos, ezekre EGYTŐL EGYIG megérkeztek a válaszok! Mégpedig "EGY-s-ÉG"-ben, mivel pontosan 9-en voltunk JELEN, hisz 9=1. Ráadásként kintről folyamatosan érkeztek a RÁBÓLINTÁSOK, mint visszacsatolások, hol egy tüsszentés, hol egy dudálás, hol egy kutyaugatás vagy egy-egy szirénázó autó hangjában, mindig pont akkor, mikor egy markáns megfogalmazás megszületett...Már szinte vicces volt – pedig egyáltalán nem volt vicces, mert mindenkit "rázott a hideg"... Teljesen pozitív értelemben...
Ilyen élményekben BÁRKI részesülhet – aki JELEN van.
De ha figyelmét a WHO-ra, a vírushisztire, a gházai övezet problémáira, vagy az európai helyzetre fordítja, akkor NEM LESZ ILYEN ÉLMÉNYEK RÉSZESE, MERT NEM JELEN van, hanem VETÍTÉSBEN! Jó, ha tudjuk, mi ZAJlik kint – de csak azért, hogy lássuk-halljuk, miként TELJESEDIK BE mindaz, ami "ÍRVA VAGYON". Aki azonban a "lelkét" is beleteszi, ELVESZTI azt! "Meghal" MAG-ának, de "életre kel a külvilágnak". Pontosabban "belealszik" egy olyan ÁLOM-VILÁGBA, melyből már Jézus ébreszteni érkezett, 2000 évvel ezelőtt..

Napunk angyala újfent AZRAEL, "tökéletes 16-os" minőségben, aki "üdvözletet hoz a Mennyekből". Mit jelent ez? Azt, hogy nyugi! Tudd, hogy minden megy a MAG-a útján....