2023-03-13

                                   MOTTÓ: SZAKAD-ÉK

Hát – bár "hát"-tal nem kezdünk mondatot – nem tudom mi lóg a levegőben, de 13-a van, erre kihúztam a "Halál" lapját, a "Halál" lapjára, hogy pontosítsak, merre az arra, pedig kijött a "Remény" lapja. Ez utóbbiról tudni kell, hogy semmi köze nincs semmiféle "reményhez": ez a "mögöttem az özönvíz", avagy a VÍZVÁLASZTÓ lapja. (Mindig mondom, a "cigánynak" nevezett kártya a "legmagyarabb", mert a képek a magyar nyelvvel állnak teljes szinkronban...)

Halál, 13 és Vízválasztó... Nem semmi....
Ráadásul ma a "Terembura" is része a "játszmának", mert a HOLD és SATANA között egy KVADRÁT fényszög áll fel, ami a HATÁROK, KORLÁTOK, ugyanakkor LÉT-re hozás fényszöge... Ráadásul SATANA "tetején" van az a 6-szög, ami méhsejtet formáz és mint tudható ez a forma az ÉLET MAGJA, plusz, Satana nem áll kapcsolatban a Földdel, csak a HOLDDAL. SATANA az "óvilág" MAG-ja, amiben kiteljesedik a 4-6-8 (ez már a számok mágiája...), tehát tőle ered a GYÖKERES FORDULAT INFORMÁCIÓJA... Ő átadja a HOLD-nak, a Hold pedig "átpumpálja", át-SZIV-attyúzza nekünk... Hova? Az ÉRZÉKELÉS szintjére, szintjéBE...
SZét-választja a VIZEKET...

Tehát: SZAKAD valami és ÉK kerül a "tuskóba", hogy valami MÁS SÍK az útjára keljen...
A SZAKADÉK mindig ELVÁLASZT. Ha már egyszer átugrottuk, nincs visszaút. Legfeljebb máshol, másképp... Ahogy a HALÁL után sincs visszaút, legfeljebb máshol, másképp.
Amikor ÉK-et verünk a tuskóba, akkor HASÍTÁS lesz belőle... (azért érdekes, hogy az ÉK vagy az ÉK(ezet) vagy az ÉK, mint ÉKESÍTÉS milyen fogalmi összefüggésben áll(hat)nak egymással...)
Amikor a tuskó SZÉT-hasad, onnantól már nem fog újra EGY-be "KEL"-ni....Tehát?
Ma valamiben egy VÉGLEGES leválasztás, elválasztás, lezárást, átlépést, fordulatot élhetünk meg.
Egyszer-s-mindenkorra megváltozik valakihez a viszonyunk, elengedünk valakit, elengedünk egy látásmódot, egy véleményt, egy viszonyulást – akár bent magunknak, akár valaki máshoz....Vagy épp egy "életre szóló" döntést hozunk, lezárva egy korábbi életszakaszt. Elkel a szülői ház, elköltözik a gyerek, eltávozik egy rokon-barát, akihez kötődtünk, vagy épp elkezdődik egy közös új élet valakivel, megfogan egy baba, feladva a munkahelyet elindul az önálló vállalkozás.... és még lehetne sorolni. Kihúzzák a fogunkat, mely már soha többé nem kerül vissza, lehet, az egész álkapcsunkat átalakítják és új "berendezést" kapunk....
Apróság (vagy nem is...), de mindenképp végleges...
Lehet, hogy BENT, magunkban ugrunk egy olyan MAG-OS-latára a tudatosságnak (hmm 9.44-kor és 9 foknál leírva, tehát igazán ERRŐL ÜZEN A NAP!!), ami egy 180 fokos fordulatot hoz az életszemléletünkben.
Szó szerint átlépünk egy KAPUT, talán azt az "1" kaput, ami maga az "EG(y)".
Biztosan át fog cikázni rajtunk a FEL-IS-ME-rés, ami "rést üt a pajzson"...
Én nagyon kíváncsi vagyok, mert a magam részéről már érzem egy ideje (és vágyom is, na meg már várom is), hogy újabb összefüggések nyíljanak meg... Az esély ma megvan..

Napunk angyala URIEL, aki küldi a "ragyogó" ötleteket... A "villámszerű", megvilágító, megvilágosodást hozó felismeréseket... amelyek gyökeres VÍZVÁLASZTÓT hoznak és MÁS SÍKBA helyezik az "ÉN"-t.Hát... meglátjuk... 

(Kép: "Remény" lapja a cigánykártyából...)