2023-08-20

                        MOTTÓ: VALÓSÁG VAGY ILLÚZIÓ 

Ma, az István-napi ünnepségek remek példázatot adnak a mottóhoz.
Valóság vagy illúzió az egész ünnepség? Van-e benne valóság egyáltalán?
Vagy egy illúziót ünneplünk?
Adott egy jobbkéz. De kié VALÓJÁBAN? Valóság vagy illúzió?
Lehet, hogy TÖMÉNY MEGTÉVESZTÉS??
Ismerve az egyház manipulációs képességét, bármit és mindent fel lehet róluk tételezni az emberek hülyítésére, természetesen érdekeik, hatalmi irányultságuk mentén.
BÁRMIT ÉS MINDENT, mint HATALMI SZERVEZETRŐL.
DE!!
Kérdés: NEKÜNK mennyire kell foglalkoznunk a MÚLTTAL és a SZÍNPADDAL, ha TUDJUK, hogy az egész FÉNY-VILÁG egy kivetülés és létünk csupán egy ILLÚZIÓ MEGÉLÉSE??
Nos, ebben a mondatban rejlik a LÉNYEG..

Aki TISZTÁBAN van vele, mert MEGÉLTE már MAGÁBAN – az nem fecsérli az idejét történelmi hamisságokra, még akkor sem, ha ez úgymond "nemzeti érdekeket" szolgál.
De, VALÓBAN nemzeti érdekeket szolgál-e ez az ünnep???
És KINEK az ünnepe? Ki találta ki és milyen célból?
Vajon ki adta az ÚJ ÉLET, azaz az ÚJ KENYÉR ünnepéhez, mely "pogánynak" volt titulálva, az istváni emlékezés kötelező mivoltát??
Aztán: vajon a propaganda "KERESZTÉNYSÉGE"-e a MAGAR nép IGAZI, EREDENDŐ TISZTA HITE? Nos, ebben a kérdésben van a LÉNYEG..

BUKÁSUNK ott indult, mikor eladtuk MAG-unkat...
Az EREDET, a FORRÁS őrzői, mondhatni a "LETTEK", eladták LELKÜKET a "TEREMTETTEKNEK" simán földi hatalmi érdekből. Nem ismerős ez a történet?
István halálos ágyán FELÉBREDT. Az ORSZÁGOT, a "HON"-t újra Boldogasszonynak ajánlotta. Mondhatni, ő MEGTÉRT. "MAG"-tért... TEN-MAGÁBAN, és ami tőle telhető volt, azt KIFELÉ is megtette. Csakhogy már késő volt...
Igen.
DE EZT nevezik TÖRT-ÉN-ELEM-nek. Ami egy KOR-KÖR ADOTT MENETE VOLT...
Bárhol nézünk vissza és körül a világ történetében, tökéletesen tettenérhető ennek a TÖRT ÉN-nek a "hatalomátvétele". Mindenhol volt egy TÖRÉS-pont, ahol fordult a kocka. Miért?
Mert EZ VOLT MEGÍRVA.
És itt jön képbe az ILLÚZIÓ.

Sokszor elmondtam, de látom újra és újra ismételni kell, mert a felületesség az elmélyülés legnagyobb ellensége, hogy a KÜLVILÁG FOLYAMA ADOTT. Ez egy KÖZ-ŐS KIVETÜLÉS.
A legkézenfekvőbb bizonyítéka: ha mi MOST kilépünk belőle, akkor megy minden tovább?
De megy ám.
Ha MOST ide leszületik egy gyermek, mi történik vele? BELESZÜLETIK "A" folyamatba!
Részesévé válik, amíg itt van. BELEÉLI MAGÁT a "SZÍN-JÁTÉK"-ba..
Akár egy SZÍNDARABBAN.
Megírta valaki a drámát? IGEN. Megvannak a szereplői? IGEN. De a szerepeket EL KELL JÁTSZANI. Kik játszák el? SZÍNÉSZEK. Mit csinál a színész? MEGTANULJA a szerepét és BELE-ÉLI MAG-ÁT!
Ha JÓL beleéli magát mi történik vele? AZONOSUL a szereppel és ELFELEJTI ÖNVALÓJÁT.
Ami aztán minden probléma okozója lesz.
Értjük az analógiát?
Érezzük a lényeget??

Mi tehát a SZÍNHÁZ? A DRÁMA? ILLÚZIÓ..
Ha mi most kilépünk a földi létünk folyamából, vajon mennyire lesz fontos nekünk, TUDATUNKNAK István, Atilla vagy bármelyik történelmi személyiség? Mennyire fogunk Trianon miatt aggódni?
Vagy a klímahiszti miatt?? SEMENNYIRE....
Mi lesz a legfontosabb? A MAG-BOLDOG-ulásunk... És az EMLÉKEZÉSÜNK (visszatérte)...

Nemrég írta nekem valaki, hogy az anyukája eltávozott és azt üzente vissza: minden illúzió, ne higgy a szemednek, egy a lényeg, ÖRÖMBEN ÉLJ!
No kérem: nem erről beszélünk egyfolytában??
Nekem volt szerencsém átélni, meglátni, hogy NINCS RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ ISTEN!
Nincs HÍMSÉGI ATYA. Semmi. "ÉN" vagyok az ISTEN, amit magyar nyelvünk őriz: IS-TEN-MAG. TENMAG-om a bennem élő MAG-om amit MAGAM-nak LÉTRE itt a TÉR-ben..
A TEN-MAG a BENNEM élő EREDET-TUDAT, a FORRÁS-MINŐSÉG. Erről mesél például Holle anyó KÚTJA...

Tehát, eldönthetjük a mai nap, elmerengve az ünnepen: elhisszük-e azt, amit tálalnak nekünk, vagy hajlandók vagyunk a MÉLYSÉGEKbe tekinteni. Bele a kútba... Az "ÉJ-M-ÉJ"-be, ahonnan a SZÁN-csengő HANG-ja hallatszik??...(szán-szándék... akarat...tett...)
Élünk-e a KÉT-ségekben, hagyjuk magunkat RÁGNI történelmi dolgokkal, hamisságokkal – vagy tudjuk, MI az ÉLET lényege és főleg HOL AZ ÉLET LÉ-ÉN-y-EGE??

Napunk angyala GABRIEL, akiről mint tudjuk VEZET, SÚG és a "GYERMEK"RŐL, a MAG-újulásról üzen...Ma megint lesz egy esélyünk az ÉBREDÉSRE, a (be)-FOG-an/d-tatásra – és erre most egy nagyot rá is tüsszentettem...