2024-06-07

Reggeli Rituálé 2024-06-07-én

MOTTÓ: ÚJHOLD NAPJÁN ÚJ ÜZENET...

... ami arról szól, hogy "MINDEN BENT DŐL EL".
És? - kérdezhetném. Mi ebben az új?
Semmi. Ugyanakkor – ahogy tegnap este is egy kedves ismerős feltette a kérdést – még mennyiszer fogjuk megkérdezni, hogy "más miért nem érti??" Hogy másnak miért nem evidens, ami nekünk (már) az??

Remek példa adódott tegnap az ÉRTÉST illetően. Valaki bedobta a terembe a témát azzal a bibliai idézettel, miszerint "JÉZUSNAK SIKERÜLT LEGYŐZNIE A VILÁGOT".
Tényleg??? MIKOR?? És MILYEN VILÁGOT??? ÉS KI MONDTA? 
Tipikus vallási dogma és lózung, amit mantráznak a miséken, a hallgatóság meg nyeli a hülyeséget, mint kacsa a nokedlit. Pedig csak EGYSZER kellene gondolkodni, utána nem lehetne ilyen marhaságokkal megetetni.
Nézzük: a kisbaba miként jön a világra? PUCÉR popóval.
A távozó miként hagyja el a világot? PUCÉR popóval.
Tehát LEHET IDE HOZNI valamit? Vagy ELVINNI? SEMMIT!
HA semmit nem lehet idehozni, sem pedig elvinni, akkor a FÉNY-világ, ez a FÖLDI, ANYAGI világ milyen? EGY ZÁRT RENDSZER! Ide BEJÖNNI lehet, ITT TARTÓZKODNI, oszt elhúzni a csíkot..
Aki ide bejön, ebbe a világba, FELVESZI AZ ANYAG FORMÁJÁT – tehát TESTE LESZ.
Mit tud tenni EZZEL A TESTTEL, amíg itt van? MEGÉLNI az anyag MILYENSÉGÉT, valamint ALAKÍTANI és FORMÁLNI azt, mégpedig a KÉPZELETE szerint. De a KÉP-zelet HONNAN JÖN? Az ANYAGBÓL?
A TESTBŐL?? Egyértelműen NEM, ha az a számunkra is CSAK FORMA!!
Aztán: ha valaki ÁTALAKÍTOTTA az anyagot, mondhatni a "maga képére formázta", és elmegy innen, akkor mi lesz az általa átalakított anyaggal? Vagy TOVÁBB alakítja valak, vagy lerombolja és FORMÁZ egy MÁSIKAT.. Aztán, ha már majd SENKI nem lesz itt, aki formázza, alakítsa a természetet, az anyagot, akkor vajon mi fog történni?
MINDEN VISSZAÁLL az EREDETI FORMÁJÁBA....
ENNYI.
Namármost akkor MILYEN VILÁGOT KELLETT JÉZUSNAK LEGYŐZNIE???
Naugye...
SEMMILYET.

Ugyanakkor az ÉLET HOL ÉL? HOL ÉLEM MEG ÉN azt, aki VAGYOK? KINT, a külvilágban, az anyagban, vagy BENT, az ÉRZÉKELÉSEIMBEN, a GONDOLATAIMBAN?
Egyértelmű, hogy ez UTÓBBIBAN.
Akkor megint felteszem a kérdést: milyen világot kellett Jézusnak LEGYŐZNIE???
SEMMILYET.

Jézus egy EMLÉKEZET. MAGA az emlékezet.
Arra EMLÉKEZTETETT, hogy egyrészt itt "senkik" vagyunk, ÁTUTAZÓK és a feladatunk semmi más, mint az ITTLÉTET JÓL, ÖRÖMBEN, SZERELEMBEN MEGÉLNI együtt, egymással, egymásért. 
(Még akkor is, ha ez az én szójárásom :)..)
A KOZMIKUS, EREDENDŐ, LETT minőség ÁLLANDÓ, ami BENT és nem kint!
Ha mégsem "E SZER -INT" élünk, úgy, ahogyan "KŐ-NE", akkor kezdődnek a bajok, mert ELFELEJTETTÜK TEN-MAG-unkat!
Elfelejtettük, hogy a HALANDÓSÁG azt jelenti, hogy HALADUNK, HALAT ADUNK (ahogy Jézus is tette), tehát BŐSÉG-ben élünk a "halálon túl" is  - mivel NINCS HALÁL. Csakis test felvétele és test letétele.
Benső lénységem SOHA nem változik: gyerekként is "az vagyok aki vagyok" és öregként is. Nem érzékelem magamat se gyereknek, se öregnek, csak MAGAMNAK. Csak "ÉN"-nek..
Tehát akkor MILYEN VILÁGOT lehet "legyőzni" egyáltalán? Csakis a SAJÁT BELSŐ VILÁG-KÉPET.
Mit akart Jézus? FELRÁZNI AZ ALVÁSBÓL! A vakságból, süketségből, elmeprogramokból, vallási téveszmékből, mindabból, ami ELNYOMJA AZ EMLÉKEZETET az "ÉN"-re!!
Mert "ÉN" vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET.
És senki más rajtam kívül.

Mint látható, csak EGY TANÍTÁST idéztek nekem a bibliából - de még mennyi hasonló megtévesztés van ezen kívül???   És van olyan "nyelv-ÉSZ", aki képes a magyar nyelvet ennek a megtévesztésnek a magyarázatára pazarolni!!! 
MIT KELL azon a biblián magyarázni, ami ELEVE HAZUGSÁG?
Magyarázni kell a "tömény igazságot magában hordozó" magyar nyelvvel a hazugságot???
Ez komoly??
Ahelyett hogy a NYELVÜNK ADTA IGAZSÁGOKAT bontanánk ki és fejtenénk fel, hogy minden kozmikus emlékezet benne van??? 
NA, az ilyen figurákkal vannak a legnagyobb bajok, akik a hamisat az igazság eszközével egy újabb hamis köntösbe öltöztetik. Tekerjünk már még egyet a hülyeségeken!! Ez a magyar virtus, nem?
Erre való a magyar nyelv, nem??

Az ÚJHOLD mindig ÚJ HÓNAPOT jelent.
A külvilág eseményeiben egészen biztos, hogy tényleg egy  "új hónap" veszi kezdetét.
DE!!!
Megint csak ismétlem: HOL ÉLEM AZ ÉLETEM?? A külvilági eseményekben, magyarpetikében, pártokban, szabadrablásban, gyurcsótányban, vandelejjebb junióban? Vagy BENT?? MAGAMBAN?

Tegnap még egy tipikus manipulatív figurába botlottam bele: Julius Andanba.
Honlapjának kezdő mondata: "folyik egy játszma a fejünk felett, aminek a lényege, hogy semmi hatásunk nincs rá".
ÉÉÉS???
Tovább??
No, ez a "klasszikus" manipulációs mondatszerkesztés. Elmond egy FÉL INFORMÁCIÓT – de a másik felét, hogy van-e RÁNK hatással és hogy nekünk egyáltalán MIRE van hatásunk - , arról MÁR NEM EJT SZÓT. Bedob egy gondolatot, amivel SEJTET valamit – és mindenki csócsálja magában tovább a saját "sejt-eleme" szerint. Julius Andan SEMMIVEL NEM JOBB, mint bármely "fekete mágus".
KÖZÖL valamit, ÉRZELMET kelt – de nem jót – és NEM AD MEGOLDÁST.
Ergo: KIDOBANDÓ.. Mint minden ilyen.
A biblia ugyanez..
A vallások ugyanígy fogalmazódnak...
Ez mind OK-osság, OKOSKODÁS – és köszönő viszonyban sincs a MAG-unkban élő EREDENDŐ BÖLCSESSÉGGEL, TUDÁSSAL, ami az EMLÉKEZET!

Minden OKOS OKOSKODÓ OKOSKODÁSOKKAL tömi el az elmét, hogy VAKSÁGBAN és SÜKETSÉGben tartson,. Hogy NE HALLJUK meg az EMLÉKEZET súgását. Hogy ne ÉREZZÜK a SEJTELEM belső bizonyosságát...
Így lesz az eredendő FARKASból bégető BIRKA... 
Pedig mit kellene CSAK tennünk? ÉREZNI és EMLÉKEZNI...