2023-03-09

                                                                    (kép: Mount Everest - aminek arca is van....)

                               MOTTÓ: VÉG-LET/LÉT-EK

Épp írni akartam, hogy a mai napot nem határozzák meg a számok, aztán ahogy leírtam a 9-ét, máris visszakoztam, hisz a 9 maga a VÉG-LÉT... Ahol a VÉG LETT...És mi van a VÉG-en? A VÉG-ÉN.
Amikor az ÉN eljut a TELJESSÉGBE, egyben egy fordulathoz, döntéshez, ki-és átlépéshez, valamit megint maga mögött hagy....Eljut az OROM-ra, ahol kiemelkedve a NEHÉZ-ségekből, érzi tenmaga VÉD-elmét és e VÉDELMI határok mögötti biztonságtudatát, az ÖRÖM-létet..(na... 8.28... megint itt a tökéletes rábólintás...)

Ma szembesülhetünk megint bizonyos játszámákkal, amiknek játszópajtásai vagyunk, mert nem tudjuk megszabni a határainkat. Beengedünk MÉLTATLANOKAT a mi "térfelünkre", ahol ők pattogtatják a labdát és minket akadályoznak a játékban. Jó ez nekünk? Persze hogy nem, de jólneveltségünkből, tapintatunkból adódóan nem szólunk. Igen ám, de a benyelt igazságtalanság bennünket fog bent rágni, tehát kivel bánunk el igazándiból? Saját magunkkal. Ha ezt más csinálja, akkor könnyedén kérdezzük: mondd, jó hülyének lenni? De amikor mi csináljuk, akkor meg gyártjuk a kifogásokat.... Futjuk a köröket és ha valaki beszól a pálya széléről, mert látva látja, akkor még nekünk áll feljebb, nehogymá más jobban tudja, hogy nekem mi a jó?! Persze, van az a kategoria is, hogy gibicnek semmi sem drága, de azért néha vannak jó benyögései, tehát érdemes legalább meghallgatni. A döntés úgyis nálunk van, viszont elgondolkodni nem kerül semmibe. Sőt!! Még igazi nagy haszna is lehet – hisz a legnagyobb "haszon" a felszabadulás, ha meglátjuk, hogy tényleg hülyék VOLTUNK...
Tipikus játszmázások a szülők zsarolásai, amikor rátelepednek a gyerekükre, ELVÁRJÁK, hogy ápolják, gondozzák őket, közben meg egy köszönöm vagy egy jó szó nem hagyja el a szájukat... A "gyerek" pedig, aki meg már nem gyerek, őrlődik és gyötrődik, megbetegítve saját magát is. A KOR-KÖR-váltás nagy tanítása, hogy NINCSENEK KÖTELEZŐ KAPCSOLATOK!! Legfőképp nincsenek szülők és gyerekek viszonylatában. Oda-vissza. Minden ember ÖN-ÁLLÓ lény. Minden embert megillett a "3T" – és ha ez bármelyik oldalról is sérül, akkor ott LEZÁRHATÓ a "teremtett kapcsolat". Mert nem a földi, testi, genetikai "kötelék" a kapcsolatok alapja, hanem a "3T" és a "3E". Pont. Csak erre RÁ KELL ÉREZNI és meg kell ÉRTENI. Ha nem tesszük, SZOLGÁK és RABOK maradunk, amiben mi őrlődünk fel.
Nem mindegy, hogy úgy vagyunk HATÁRTALANOK, hogy összeolvadunk a kozmosz rendjével, vagy úgy, hogy NINCSENEK határaink, mert MÁS-OK "csontig betolták"... (no, erre most kétszer rá is tüsszentettek a háttérből...)

A határaink a KÜLVILÁG irányába is kitolandók. Látom és tapasztalom, hogy amint erősödik kint a "vész", úgy apad a belső TARTÁS. Hiába mondom, hogy nem kell belemerülni a hírekbe, mégis sokan egyre-másra hallgatják, újra és újra. Ha SEMLEGESEN hallgatnák, akkor semmi gond nem lenne, de hagyják magukra hatni és már jön is a félelem, hogy "jaj, mi lesz"! Oda a BŐSÉG ÁRAMLÁSÁBA vetett meggyőződés, oda a JÓ-LÉT-TUDAT-ba vetett hit, amit addig könnyű tartani, míg "Jólét" van, de amint testközelbe kerül a világ hatalmi játszmája, már alá is gyűrt minket.... Már újra "kint" vagyunk, már újra hallgatjuk a "külvilági próféciákat" is – és EL is VESZTÜNK MAGUNKNAK!! Zuhanni mindig gyorsan és könnyen megy... TARTANI a SZINTET, sőt, EMELKEDNI, az BEFEKTETÉSSEL, ERŐVEL jár. Odafigyeléssel. Az odafigyelés együtt jár, hogy tartja a FÓKUSZT, egyben a határainkat is – horizontálisan – és nyitja a VÉG-TELEN-be, vertikálisan..
VÉG-es és VÉG-telen.... Mi döntjük el miben melyiket választjuk... Az ERŐ VELÜNK VAN – megmondta már Yoda mester is, hát ehhez tartsuk magunkat.
Ebben támogat minket ma CHAMUEL is, a jézusi, a "szelíd erő" angyala... De mint tudjuk, a "szelíd erő" az az erő, amivel hegyeket lehet megmozgatni...