2023-10-05

                                       MOTTÓ: ÜZENET 

Ma minden "észköz" arról "üzen", hogy valami "üzenet" érkezik. Mi lesz ez?
Szerintem nem olyasmi, mint a covid volt, amikor hirtelen és oly "váratlanul", meg "véletlenül összehangolva" leállt a világ... Bár, valami hasonlót már lebegtetnek egy ideje a levegőben, amire "rápihentették" az embereket... Nem tudom, meglátjuk..
Egy biztos, hogy ami érkezik, az SORSSZeRŰ. Mondhatni "VÉGZET"-szerű, hisz valaminek a VÉGÉT fogja elhozni. És nem kapunk előtte telefonhívást, hogy "cuncikám, 10-re ott vagyok érted, érted?", hanem úgy fog bezúgni, mint egy gömbvillám.
Nem lehet felkészülni rá – de KÉSZEN KELL ÁLLNI RÁ.
Mit mondott Jézus már 2000 évvel ezelőtt? "LÉGY ÉBER!!" Most aztán itt van!

Mivel az ÉLET BENT ÉL, ergo, mindent magunkban élünk meg, az üzenet is MAG-unktól fog jönni, MAG-unknak - csak lehet, mások által... Tehát privi lesz. Mindenkinek az, amivel "dóga van".
De valamilyen "falon", vagy határkövön át fog lendíteni, ez egészen biztos...
Mikor és hogyan érkezik az üzenet? No, pont erre a kérdésre NINCS SOHA válasz!
Ezért kell ÉBERNEK lenni. Azaz? JELEN lenni a JELEK-nek a JELENben, hogy a JEL-ünk ott legyen a JEL-ben és a JELEN-ben, hisz a JEL nem más mint az "ÉN". Ez a JEL-ÉN.
Ilyenkor mindig eszembe jut Amenadiel a Luciferből, aki azt mondá, mikor Elle, a nyomozó a különböző természeti bizonyítékokat gyűjtögette egy közeledő kataklizmáról, hogy "ha jönne az Apokalipszis, azt ÉREZNÉM". Ennyi...
A JELEK ugyanis mindig és csakis BENT szólalnak meg. Lehet kint bármit látni, hallani – az BENNÜNK fog HATÁST kiváltani. Bennünk fog megszólalni valami, hogy "VÁLÁMI VÁN"..
És ez tuti, hogy az "IGAZI" lesz...

Napunk angyala ma JEREMIEL, aki – minő véletlen – épp azzal az üzenettel érkezett, hogy "Minden úgy jó, ahogy van". Tehát? "ELRENDELTETETT".
Kíváncsian várom.... 
Mindazonáltal a mai "ÜZENET", lehet csupán annyi, hogy KÉSZÜLJÜNK, mert MAJD jön egy üzenet... Meg fogjuk látni...