2024-02-08

                    MOTTÓ: MINDEN BELŐLÜNK FAKAD... 

A mai nap tovább alliterál a tegnap megosztott írásokra Horváth Krisztinától – így aki még nem olvasta őket, ajánlom figyelmükbe..
A mai nap "észközei" pontosan arra helyezik a hangsúlyt, ami Krisztina írásában is címet kapott: hogy "Minden belőled fakad". Pontosabban TEN-MAG-odból – abból a nem látható, viszont annál inkább ÉRZÉKELHETŐ "ÉN"-edből, aki nem más, mint a BENNED ÉlŐ ISTEN-NŐ(d).
Hisz NINCS RAJTAD KÍVÜL isten!! Aki még Buddhát keresi, meg a szakállas "atyát", meg a FILOZÓFIÁKAT – addig bizony nem BENT ÉL-Ő, hanem a KÜLVILÁGBAN. Még akkor is, ha azt állítja: tudja, hogy az élet benne van... Amíg valaki az istent "magán kívül" keresi, addig "magán kívül" van. Mihelyst ráébred, hogy TÉNYLEG MINDEN TŐLE FÜGG és BELŐLE FAKAD – abban a pillanatban elmondható: MAGÁHOZ TÉRT! 

Ehhez a MAGÁHOZ téréshez ad a mai nap egy löketet. Kinek mit? El nem tudom képzelni...
Van, akit nem fog érinteni és csendben telik majd a napja, minden különösebb "megrázkódtatás" nélkül. De akit érint, egészen biztosan benne találja magát egy olyan helyzetben, beszélgetésben, vagy szembe jön vele egy téma, ami GONDOLKODÁSRA készteti..Jómagam mindig elmondom: lehet anélkül a tudás nélkül élni, amit átadok a tanfolyamokon – de minek? .. Ugyanis nem csak abban van a lényeg, amit átadok, hanem annak a HATÁSMECHANIZMUSÁBAN, azaz a GONDOLKODÁSMÓD megváltoztatásában. Az ÉRZÉKELÉS megnyitásában és felerősítésében.
Csak így lehet a feje tetejére állított és az elménket folyamatosan bombázó szellemi béklyókat felismerni, lerázni, és mindent visszaállítani a maga eredendő tiszta REND-jébe. Mindehhez még a magyar nyelv ÉRTÉSE is – olyan, mint i-re a pont... És ami "zseniális" az egészben, hogy mindez oda-vissza-áramlásban történik, mert ahogy megnyílik a tanítványokban az érzékelés, már viszik is tovább a hullámot és emelik tovább a látást, az értést magosabb síkokra. Így alakul ki egy KÖZ-ŐS-ség, mely VALÓBAN "egy nyelvet beszél".
Minden olyan törekvés, ahol nem EGY-ÍVÁSÚAKat kapcsolódnak össze (bár az "egy-ivásúak" is remekül megértik egymást..), nem kecsegtet TARTÓS JÖVŐVEL. Ezért buknak el sorra a különböző kezdeményezések, hogy építsünk "új jövőt".. Csak az EGY-HANG-ÚAK képezhetnek EGY HANG-ot, egyazonos HANGOLTSÁGOT. Ettől nem lesznek "egyhangúak" – legalábbis a mai értelmezés szerint biztos, hogy nem! A sokszínűség épp az EGY-HANG-oltságon belül tud igazán megjelenni, mert ÁTVESZIK EGy-s-MÁS "HANG"-ját. Ahol nincs "ÖSSZ-HANG" – ott először csak "CSÚSZIK" a hang, majd "FALS" lesz, majd beáll a HANGTALANSÁG. Nincs "adás-vétel", nincs "át-húzás", mint a "halak" jelében, ami összekapcsolna. Ez a "multikulti" eredménye. Káosz és összevisszaság, ahol már csak ZAJ van és NEM HANG....Igazi jövőt azok tudnak építeni, akik teljesen TUDATOSAK arra, hogy MINDEN BELŐLÜK FAKAD.
De ez a jövő már NEM A JELEN JÖVŐJE – hanem az EG(y)-s-ÉG-é...
Egységben az "IS-TEN-MAG"-gal..Mi bennünk, és nem rajtunk kívül..

A JELEN JÖVŐJE MEG VAN ÍRVA. Ezen SENKI NEM VÁLTOZTATHAT. Mindenki AZON változtathat, miként VISZONYUL HOZZÁ.
Tegnap valaki sopánkodott nekem azon, hogy milyen jövő vár a gyerekeinkre ebben a digitális művilágban, ami teljesen szétszórja őket, felületessé teszi, nem tudnak figyelni és nincs bennük fegyelem se, hisz a figyelemhez fegyelem kell... Elviszi őket a látszatvilág – és elfelejtenek majd a jelenben élni. Na, meg a pénz: totális rabszolga lesz mindenki, ha bevezetik a digitális pénzt.Visszakérdeztem: na és akkor mi van? Tudsz ellene tenni bármit is? Most nem vagy a "rendszer rabszolgája"? Most nem tudnak rólad mindent? Eddig nem tudtak rólad mindent??
Van hatásod a döntési mechanizmusokra? Nincs. Egyre van hatásod: TE HOGYAN VISZONYULSZ a külvilághoz, ami ADOTT. Milyen a KAPCSOLATOD VELE és MIT VESZEL KI és ÁT belőle!
A külvilág MINDIG CSAK EGY KATALIZÁTOR – valamilyen MEGÉLÉSHEZ. Valamilyen FELADATHOZ. Valamilyen BELSŐ ÁTALAKULÁSHOZ. Semmi más szerepe nincs. Ahogy letesszük a testet, abban a pillanatban MEGSZŰNIK. Mit viszünk majd tovább? A MEGÉLÉSEKET. Azok lenyomatát.
Az ÉRZETEKET, az ÉL-ményeket, melyek ÉLŐK maradtak. HATÁSOKAT.. 

Ide kapcsolódik az is, amit már sokszor elmondtam: nem kell külső büntetés, mindenki magát bünteti a jellemtelenségeiért. Nemrég hallottam egy történetet, ami újfent "csak" egy szösszenetnyi visszaigazolás volt a SZER RENDJÉNEK műkdöéséhez, ahol a "delikvens" átgázolva a kollégáján, lenyúlta annak már előre beharangozott szabadságterveit. Pontosan arra az időre jelezte a főnökének, hogy szabira menne, amit a kollégája neki egymás között már felvázolt..
Amikor a kolléga számon kérte, természetesen jött a "legjobb védekezés a támadás" módszere és még magát állította be áldozatnak az illető.. Csakhogy a fagyi mindig visszanyal...
Néhány hét elteltével a kolléga véletlenül meghallott egy beszélgetést, amiben az illető panaszkodott, hogy mostanában mennyire rájár a rúd, mennyi büntetést kap a nyakába, hol gyorshajtásért, hol parkolásért, de még a NAV se kíméli.... És az illető NEM ÉRTETTE, hogy MIÉRT??!!! A kolléga, aki végighallgatta, viszont igen... És el is engedte a szabadság-témát... Megértette: nem véletlenül lett fültanúja e beszélgetésnek...

MINDIG MINDEN kiegyenlítődik.Aki másnak SZÁNDÉKOSAN ROSSZAT TESZ – az mindig visszakanyarodik. Pont... De a JÓINDULAT IS. Lsd Holle anyó meséjét...De ehhez a "külvilágnak" SEMMI KÖZE NINCS... Holle anyó meséjében az almafa és a kemence és a dunyha is csak SZÍN-TÉR a JELLEM MEGÉLÉSÉHEZ és a VISZONYULÁSHOZ.
Értjük?
Érezzük a lényeget?...

Napunk angyal ma METATRON, aki már "régen járt nálunk". Ma a REND-re hívja fel a figyelmet, azon belül is a SOR-REND-re. Semmi nem történik SEM ELŐBB, SEM KÉSŐBB, mint amikor IDEJE van a TÉR-ben. Ezért nem érdemes aggódni a jövőért – hisz a jövő MÁR KÉSZEN VAN. Amiért "aggódhatunk", az saját magunk TUDATOSSÁGA és ÉRTŐ JELEN-LÉTE a LÉT-ben...