2022-02-25

               MOTTÓ: MEGHALNI A LÁTSZATNAK - ÉBREDNI A VALÓ-S-ÁG-NAK

(kicsit hosszú lesz....)

Eléggé pátoszosra sikeredett a mai mottó - de EZ VAN! EZ a mai nap üzenete!

Ez VAN a "Teremburán", és ez jelenik meg az "ész-közökben" is.
Lehet, nem is kellene folytatni az írást, mert a mottóban tényleg minden lényegi üzenet belesűrűsödött, amire ráadásként most a számok is rábólintanak, épp 9.09-kor.
Érdemes visszanézni, hogy tegnap mi volt az eszenciális üzenet pontosan ugyanebben az időpontban: "ÖREGISTEN MEGTÉR BOLDOGASSZONY ÖLÉBE".

No, ERRE mondja "valaki", hogy a számok nem üzennek!!
Az a "valaki", aki ezt állítja, saját ostobaságáról és tudatlanságáról állítja ki a bizonyHITVÁNYT, mert ha hallgatott volna, bölcsebb maradt volna. Aki nem érzékel, az egyszerűen CSAK ELMÉKET PROGRAMOZ, mert MAGA IS ELMEPROGRAMOZOTT. Ez ennyire egyszerű. Az IGAZSÁG mindig fényre derül! El lehet kendőzni egy darabig, netán el is lehet égetni, vagy ásni - akkor is elő fog bújni valamilyen módon. Lehet hogy sok évvel később - de mindig benyújtja a számlát.
És ami SZÉP: mindig megmutatja magát az EMBERI ARCOKON!

Sokszor elmondom ezt is: az ARC a mi TÜKRÜNK - és nem a másik ember nekünk. Mi vagyunk SAJÁT MAGUNK TÜKREI a külvilág számra, mert ABBÓL OLVAS a másik ember. Ha működ(né)nek az érzékeléseink. Erre lett "kitalálva" a "külső", a forma. Az arcvonások BESZÉLNEK. A hazugság világkorszakában azonban épp mit torzítunk és fedünk el? Az ARCOT...

Most olvasom Bauer Barbarától a 200 éves szerelem c. könyvét. ÚJRA.
Anno, mikor először olvastam, 2019 augusztusában, egy "dobbantó" volt számomra egy MÁS SÍKRA lépéshez. Ez volt a "nyitány" egy "új hullámhoz" (9.19.. tessék, megint a számok... tömör visszaigazolás: zárás, nyitás, más síkra lendülés...)
E könyv után, B.B. mindegyik további könyve, de különösen az Aranyműves fia, újabb BEAVATÁSOKAT közvetítettek (9.21...). Ez a könyv volt az én "Plútóm"...
Mindenki lehet BEAVATÓJA a másik embernek, de CSAK MINT "KATALIZÁTOR". Kivált valamit. Beindít valamit. Kódot tör fel. Ahogy én is ezt teszem másoknak. NEM ÉN segítek - én CSAK hozzájárulok a KERESŐK SAJÁT SZÍVKAPU NYITÁSÁHOZ, akkor, amikor NEKI ELjÖTT ehhez az IDŐ.
Mindenki megtalálja a maga kulcsát a maga zárjába AKKOR, amikor IDEJE VAN.
Nos, megint nem véletlenül jelentkezett bennem az igény, hogy újra olvassam ezt a könyvet.
A ma olvasott részlet "véletlenül" PONTOSAN IGAZODIK a nap MOTTÓJÁHOZ.

"A sorsot te sem tudod befolyásolni, bárkinek születtél is. De belőle a legjobbat kihozni, azt tudod".
Aztán a másik mondat:

"Ha a szerelem egyszer szárba szökken, azt onnan akarattal senki és semmi ki nem irthatja".

Nos igen. A regény egy "boszorkányról" szól. Nagyon sok tanulsággal:
Ad 1. KÉPESSÉGET AKARVA ELSAJÁTÍTANI SOHA NEM LEHET. (Ez a spirivilág megtévesztő manipulációinak, tanainak szól!) Vagy hozzuk magunkkal, mert vele születünk, vagy nem.
Ha megkaptuk, azért kaptuk, hogy ÉLJÜNK VELE a lehető LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKUNK szerint, a legmagasabb szintre emelve, a legjobb módon.
Ha NEM KAPUNK különleges tálentumot, annak mindig oka van. Pont. NE AKARJUK KICSIKARNI!

Ad 2. SORSOT NEM VÁLTOZTATHATUNK - ahogy EMBERT SEM.
Mindig elmondom: KÉSZ FOLYAMBA SZÜLETÜNK BELE. Ennek a folyamnak egy "szeletkéjébe". Amit MI VÁLASZTOTTUNK SZABAD AKARATTAL, még ELŐTTE, mely szabad akarat megegyezik az ISTENI AKARATTAL. De amikor MÁR benne vagyunk a folyamban, az már egy DÖNTÉS KÖVETKEZMÉNYE.
A folyamon BELÜL a VISZONYULÁSUNKON tudunk CSAK és KIZÁRÓLAG VÁLTOZTATNI - amihez rengeteg támogatást, segítséget kapunk, mert az "Isten nem kicseszésre játszik".
Az akaratnak van tehát egy szabad része, az, ami CSAK MAGUNKRA VONATKOZIK.Ahogy a sorsutat és a küldetésünket NEM tudjuk megváltoztatni - úgy nem tudjuk a másik embert SEM megváltoztatni! Sok nő esik ennek hitnek a csapdájába és issza meg aztán a levét.
Mindenki OLYAN, AMILYENNEK SZÜLETETT.
A viselkedésen, a tudáson lehet finomítani, de az alaptulajdonságokon SOHA. Aki pl szélhámosnak született, az is marad élete végéig. A módszerei lehetnek durvák, lehetnek finomak, ez már műveltség kérdése.
Aki "szentnek"születik - az is úgy fog élni.
Ezen lehet vitatkozni a végtelenségig - akkor is így van. Aki foglalkozik SZÁMOKKAL és születési képletekkel (nem a jegyrendszer szerint), TAPASZTALJA RENDRE, hogy bizony, ez így van.
Csak azok ágálnak ellene, akiknek nulla tapasztalata van. Pont.

Ad 3. Akiben felébredt a SZER ELEM (és itt most nem a földi érzelemre gondolok),
"a SZERELEM SZÁRBA SZÖKKENT" -  az egy olyan ÁTTÖRÉS, mint a magzat világra jövetele.
Szó szerint MÁS SÍKRA kerül az ember, megnyílik az EMLÉKEZÉS EREDENDŐ LÉNYSÉGÉRE - egy MÁS SÍK, egy másik EMBER ÁLTAL. Ez KÉT LÉLEK előzetes "PAKTUMA", a KETTŐS-ÉG miatt. Ezért ebbe beleavatkozni mindenféle mágiával, praktikával NEM LEHET. Aki ezt teszi, és kötéseket csinál, az ISTENI REND ELLEN VÉT. És vissza is száll a fejére, mert VISSZA ÉL. Egyébként meg 
NEM LESZ hatása, még ha úgy is LÁTSZIK! A "kisember" próbálkozhat mágiával - de ehhez tudni kell:
a LEGALACSONYABB SZINTŰ energiákat mozgatja, mely az ALSÓ EMBERI TUDATFELHŐBŐL eredő. Köze nincs a MAG-ERŐhöz! Pont.

Ad 4. A SORSÚT, a körülmények, a KINT mindig a BENT EMLÉKEZÉSÉT hivatott szolgálni.
Az ember ELFELEJTI EREDETÉT. Ezt tökéletesen lehet látni az újszülöttek növekedését megfigyelve. Lépésről lépésre süllyednek bele az anyagba és annak működésébe.
MEGTANULJÁK - mert NEM HOZOTT "anyag". Felnőtt korra teljesen elfelejtik, hogy nem az anyag detreminálja őket, hanem ők az anyagot... Ezért jönnek az EMLÉKEZTETŐK, amik aztán segítenek feltörni a lezárult kódokat, hogy az élet végére ismét EGY-S-ÉG-be kerüljön maga-magával.. és így tudjon kilépni..

Tehát? Összefoglalva, visszakanyarodva a MOTTÓHOZ:
BÁRMI legyen MOST KINT - tudnunk kell, hogy SZÍNPAD. Még akkor is, ha háborús dráma játszódik rajta. Még akkor is, ha sokakat érint és sok veszteséget kell megélni. EBBEN IS FELADAT VAN.
Aki érintett - nem véletlenül érintett. Aki belehal, nem véletlenül hal bele - mert neki IS és a családtagoknak is meg KELL VÁLTOZTATNI a halállal kapcsolatos FELFOGÁSÁT, a belé nevelt hiedelmeket. Akinek a "töltény" szerepe jut mások ágyújában, annak is OKA VAN. Akinek ezt végig kell néznie, annak IS.
Minden háború FELRÁZZA a SZELLEMI-LELKI POSVÁNYBA RAGADT LELKEKET. Megtanít tovább látni az orrunknál. Jelenünkben a covid is MÁR ezt szolgálta, meglehetősen lágy módozatban. Eredményes volt? Hát, bizony alig-alig. Kell a sokk? KELL!
Miért? Miért KELL mindez? Miért KELL a felrázás?
Mert KOR-KÖR VÁLTÁSBAN vagyunk!!! Ez a VÁLTÁS és a váltással együtt járó módozat NEM A SÍVAI ERŐTÉR - mondjon bárki bármit.
A SÍVAI erőminőség a HYM-séghez tartozó, ami FOLYAMATOSAN ROMBOL, hogy építeni tudjon.
A "sívaiság" a ORIONI PROGRAM RÉSZE!!! NEM KELL MINDIG ROMBOLNI az építéshez!!!
A rombolás-építés viszonylata = "mindent változtass meg, amit lehet".
Ez pedig NEM MÁS, mint MAGA AZ ORIONI PROGRAM!
Értjük? Érezzük?

Jelenünkben a TELJES orioni program kifutásához és lezárásához a SAJÁT módszere, a saját PROGRAMJA KELL, a "mindent változtass meg". TÉNYLEGESEN LE KELL ROMBOLNI ÍRMAGJÁIG azt a SZELLEMI MINŐSÉGET, ami a HYM-séghez tartozott, ahhoz, hogy az EGYSZARVÚ, a TISZTA SZŰZI minőségben ÚJRA LEHESSEN indítani az EREDETI BOLDOGASSZONY TUDATÚ LÉTET.
Ennek a FIZIKAI MEGVALÓSULÁSÁT ÉLJÜK.
Akik MÁR benne vannak az "Egyszarvú mintájában", a SZER ELEM ENERGIÁJÁBAN, MAGÁBAN élve, érezve, annak nincs a külvilággal SEMMI DOLGA, hiszen már FELREZGETT, már FELHANGOLÓDOTT a "rombolás után" következő minőséghez.
Akinek még dolga van a rombolással, az részese, mert ÁT KELL LÉNYEGÜLNIE.

Ennek megértését pulzálja ma a TEREM-be a Nap és a Hold KVINTIL, azaz MÁGUSI fényszöge.
Ráadásul a TEJÚT előtt  halad... 
Azaz: ma ÁTÉREZVE ÉRTHETJÜK MEG, hogy MI A FELSŐBB AKARAT! Hol vagyunk mi magunk ebben, mi a mi saját feladatunk - és mi az ISTENI TERV! Ami mindig ADOTT.

Napunk kísérő angyala változatlanul URIEL, még mindig azzal az üzenettel:
"TUDOD A DOLGOD".
Tudod?