2024-02-15

                           MOTTÓ: TUDATOS JELENLÉT 

Ez a fogalom az, amit minden spirimanó puffogtat – és a legkevesebben képesek ÉLNI!
 Oly szépen hangzik, csak vajon mennyien ÉRTIK is, hogy mit jelent VALÓBAN a tudatos jelenlét?? Nemrég hivatkozott nekem épp valaki erre, de beszélgetés közben "csak" azt nem hallotta meg, amit mondtam neki.. Vagy: megmondó spirimanyi nyomja a szólamokat a belső DNS-átalakulásról, meg a "multidimenzionális" tudatról, közben annak sincs tudatában, hogy mit mond!!!
Hogy a SZAVAI mögött mi a VALÓS TARTALOM!!
Sokszor csak nézek ki a fejemből, hogy tényleg ennyire lehet szabadon hülyíteni másokat? Lehet.
Mert mint tudjuk, ad1: a hülyeség jogát senkitől nem lehet elvenni; ad2: a hülyeség is lehet katalizátor NEKÜNK, hogy BENNÜNK helyére kerüljenek a mozaikok és a multi HELYETT épphogy EGYSÉGBE kerüljön az IGAZ-s-ÁG és a VALÓSÁG.
Aki tehát "ezerszirmú lótuszról" beszél, mint végső állomásról, vagy "multidimenzionális tudat"-ról, jó ha tudjuk, hogy pontoan a SZÉTSZÓRÁS irányába terel minket és NEM AZ EGYSÉG FELÉ.
Ha az "ezerszirmú lótusz" lenne a "megváltás" iránya, akkor a népművészetben, hímzésekben, faragásokban ezt találnánk, és nem a TULIPÁNT, ami pedig úgy a SZÓBAN magában, mint FORMÁJÁBAN jelképezi az EREDENDŐ EGYSÉGET - ami pedig CSAKIS A NAPON TÚL lehet!
Tehát NE ÜLJÜNK FEL még nevesnek nevezhető írók, filozófusok, megmondók szavainak se, még ha van is igazság abban, amit mondanak. Érezzünk rá, mi az, ami "ÉLŐ" és mi az, ami NEM.

A mai észközök szinte egy-az-egyben a tegnapi folytatásai, tehát a mai napon folytatódnak a BELSŐ REJTEKEK megnyitásai. Mi az, amit még magunk elől is "dugdosunk", amit jól betakartunk? Mivel JUPITER DOLGOZIK és ráadásul ma éjjel együttállásban lesz a Holddal (tőle jobbra lesz látható a dél-nyugati, nyugati égbolton, már délután 4-től), így továbbra is az ÁLMAINK világában jöhetnek fel KÉPEK, melyek EMLÉKEZTETNEK minket valakire, valamire, amivel még "dógunk" van.
Tegnap írta valaki, hogy rég eltemetett apukájával álmodott. Nos, az apa vagy bármelyik "ős" személye ilyenkor lehet egy emlékeztető egy VELE kapcsolatos ÉRZET, vagy EMLÉK elengedésére, de lehet, hogy csak magát a MÚLTAT jelképezi, hogy valami a MÚLTBÓL fog feljönni, amit rendbe kell tenni. MAGUNKBAN...
Az álmok értelmezéséhez is TUDATOSSÁG szükségeltetik. Lehet az álomfejtéseknek utána olvasni a neten, találni sok érdekességet közöttük, de mindig "aktív szűrővel" tegyük: figyeljünk olvasás közben az ÉRZETEINKRE, a JELZÉSEINKRE. Úgyis "megmozdul bennünk valami", ha olyan összefüggésre bukkanunk, ami nekünk szól. 

A TUDATOS JELENLÉT egyik kulcsmomentuma: mindig legyek TISZTÁBAN a SZÁNDÉKAIMMAL. Mennyire TISZTÁK ezek a szándékok?? Mennyire "jupiteriek"? Mennyire "önösek", "énesek", vagy "egoisták"? Mert a kettő nem ugyanaz.
A tudatosság az "ÉN-TUDAT" JELEN-LÉ-T-e, és NEM AZ, amit a multikulti liberális világa az egyén elsőbbségének beállítani akar. Az "ÉN"-TUDAT-ban benne van az "ÉN" teljes FELELŐSSÉGE létének minden pillanatáért. Amiben nincs kifelé mutogatás, hanem folyamatos belső ÖN-ÉN-ÉRT-ÉK-ELÉS... ÉRTÉS és ÉRTÉKELÉS...
Nem a demokrácia kusza ösvényein kell nekünk eligazodnunk – hanem saját szellemünk útvesztőiben, hogy rábukkanjunk a TISZTA TUDATRA...
Ehhez tehetünk ki otthon egy szép TULIPÁN-os képet, faragást, hímzést, az ezerszirmú lótuszt pedig. valamint a 7 csakra-képeket, tegyük el jó mélyre – mert ezek NEM a VILÁGOSSÁG szimbólumai, hanem a FÉNY KÁPRÁZATÁÉ.

Napunk angyala ezek után ki más is lehetne Gábriel után, mint újra ZADKIEL, a tanulás-tanítás angyala, aki a TISZTÁNHALLÁS üzenetét hozza mára...
Amihez én meg hozzáteszem a magamét egy régi HANG-anyaggal, ami nem "hall-hatatlan", de szerintem "halhatatlan"