2023-09-10

         MOTTÓ: TOVÁBB A "BE"-"TELJES"-ÜLÉS FELÉ...

Most kétszer is rátüsszentettem a mottóra - de csak azért, mert eltartott egy ideig, mire "rátaláltam". Ma valahogy nem volt könnyű megfogni a tömör mondandót, mert van benne üzenet, van benne tudás és értés, van benne tovább-szállás, van benne jutalom – tehát elég sokrétű, ahhoz, hogy megtaláljam e rétegek alatt a MAG-ot...

Nincs ez így velünk is? Mit is élünk mostanság? A RÉTEGEKET bontogatjuk lefelé, hogy rátalájunk TEN-MAG-unkra, EREDETI LÉNY-ségünkre. Nem egy könnyű játszma, ahogyan nem könnyű egy színésznek sem lejönni a színpadról egy beleéléssel, vagy inkább teljes ÁTÉLÉSSEL eljásztott szerep után. A színész is eggyé tud válni azzal az EMBERREL, akit alakít. Különösen akkor, ha "sorozatban" teszi ezt. Ismertek a sorozatszínészek történetei, amikor a nézők IS "egyesítették" őket a szerepükkel és csak nagyon nehezen tudták elhitetni, hogy ők MÁSOK, mint a SZEREP!

Pont így van ez MAG-unkkal is. Meglátni azt, hogy EMBERKÉNT egy szerepet játszunk el MAG-unk TELJESSÉGÉBŐL. Azt, amire VÁGY-tunk és MEGTEREMTETTÜK a VAGY-OK-ot...
Ez a "Vagyok aki vagyok" fogja megélni a MAG VÁGYÁT, mint egy SZEREPET, addig, míg be nem teljesítette. Ha megtörtént, "HAZAMEHET"... Hátra hagyhatja a SZÍN HÁZÁT...
Magyar nyelv mágiája: a "SZÍN"-ek a SZIVÁRVÁNY színeinek a "háza" a FÉNY birodalma...
Amikor "SZÍNT" vallunk, akkor VETÜNK SZÁMOT is, mert SZÍN és SZÁM összetartozó, egy rezgéstartományhoz kapcsolható. Ami nem más, mint a TUDATMINŐSÉGÜNK...

Minden szerep "veszélye" az, hogy elfogadjuk a velejáró LÁTSZAT-törvényeket. Ilyen például a TEST etetése, táplálása EMBERI létformánkban.... Tegnap hallgattam egy élő adást, amiben szó esett a lebonthatatlan leptinekről, melyek a hasnyálmirigybe fészkelik be magukat, vagy épp az érfalra rakódnak le, aztán a cukorról, a gabonákról, a keményítőről, az állatokról, a tejről, a jó és rossz baktériumokról, növényekről, magvakról... stb.. stb.. És természetesen szó volt még arról, hogy MINDEN "BONTÓ" és "ÉLTETŐ" folyamat a BÉL-ben történik. Nem mondta ki azt az ismert mondást, hogy a "bélben lakik a halál", csak annyit, hogy minden ott dől el..
Nos, magyar nyelv mágiája: "BÉL".. B(elül)-ÉL... Visszafelé LÉ-B.. Itt hozzáteszem, hogy "-EN"... ami NÉMETÜL "LEBEN". Azaz ÉLET. Tehát a német nyelv egy-az-egyben megtartotta ezt a fogalmat, hogy a LÉ az BENT (él).
Tehát? Elmlondható, hogy akár LÁTHATÓ, akár LÁTHATATLAN síkon, de az ÉLET BENT ÉL.
És ha ez még eddig nem esett le, nem NYÍL-vánvaló, akkor már nem is lesz az...

Mit szoktam én mondani? Hol van a szűrőnk? A ZSIGEREINKBEN. Mi a zsigerek? A BÉL.
Ez a mi "ZSIGERI SZŰRŐNK", amely mindent KI-SZŰR. HOL VAN helyileg? KÖZ-ÉP-en. Számmisztikában ez az 5, a MAG száma. A MÁGIA...Mi a MAG? Az élet CSÍ-rája. Mi a CSÍ?
Nekünk "KI"? Hát "ki" más lenne, mint "A-KI"! Az, AKI VAGYOK. Azaz ÉN!! A BELül LÉ-vő ÉL-etenergia! A LÉ ami ÉL. Hol? BENNÜNK.
Minden a "LÉ"-ben oldódik fel. Ott "esik szét" és OTT ALAKUL ÁT.
Hol vannak az ÉRZETEINK? KÖZ-ÉP-en. És milyenek az érzetek?
 És az érzelmek is? "VIZESEK"..
Tehát BEL-ÜL. BEN(T) ÜL(nek). Hol szokott bejelezni az érzet, ha valami ÖRÖMTELI?
A gyomortájékon. A "pillangók a gyomorban", amikor BIZSEREG bennünk a JÓ ÉRZÉS.
És milyen, amikor ROSSZ ÉRZÉS jelentkezik? "Gyomorösszehúzó". Émelyítő. Hányingert keltő.... Ezek a ZSIGERI reakcióink, melyek KÖZÉPEN jelentkeznek a TEST síkján.
Mi van még KÖZ-ÉP-en? A SZÍV-kör, mely VISZ, azaz áramoltatja a LÉ-t. Így tartva ÉL-etben a T(e)-S-T-(et). Ismét magyar nyelv mágiája: "T" mint TÉR-BE-FORDULÁS, a BE-érkezés; "S" a LÉ, mely áramlik, mint a KÍ-GYÓ (CSÍ-JÓ), majd újra a"T", ami a "KI"-FORDULÁS a TÉR-ből.... Zseniális...

De miért mondom mindezt most el?
Azért, mert mi határozza meg a LÉT? A TUDAT. Vagy a LÉ A TUDATOT? Nézőpont kérdése
 De mondhatni oda-visszaható. Ez az áramlás... Mi az áramlás? ENERGIA.
Tehát, ha én FÉLELEMBEN vagyok, akkor "FÉL" energiát adok az EMÉSZTÉSNEK. Akkor olyan is lesz, tele FELE MUNKÁVAL és nem EGÉSSZEL. Ha az emésztés, a felszívódás, a kiválasztás, a hasznosítás csak "FÉL GŐZZEL" működik, akkor milyen lesz a HATÉKONYSÁGA? Hát olyan... Lerakódásokkal teli...
Ha ÖRÖMLÉTBEN vagyok, akkor milyen vagyok? FÉL vagy EGÉSZ? Természetesen EGÉSZ!
Ezért vagyok EGÉSZSÉGES, mert a SZERVEZETnek olyan ENERGIÁT ADOK, amitől EGÉSZSÉGESEN működik. Ha egészségesen működik, akkor vajon fog nekem JELEZNI? Természetesen igen, mégpedig az ÉRZÉSEKEN keresztül, hogy MIT EGYEK, mit IGYAK. Hogy mi a JÓ!!
ÉS vehetek én nyugodtan nem közép-európai eredetű paprikát, paradicsomot, krumplit, kukoricát – ha ÉRZEM, hogy JÓ vagy hogy SEMLEGES.
Az is elhangzott az adásban, hogy a BÉL "egyenes adásban van az aggyal". Nos, lehet így is fogalmazni, de mi a fentiek alapján tudjuk, hogy ez kicsit másképp van.

Mit csinálunk a megérzéseinkkel? HALLGATUNK rájuk. Tehát mit adnak a megérzések? HANGOT... Nos, EZEN az úton ajánlott tovább menni az ÉRTÉSBEN, akkor fogjuk a BETELJESÜLÉSEKET megélni, mint napi kis csodáinkat.
Legyünk tudatában, hogy nem az anyag dirigálja az elmét – hanem a TUDATOSSÁGUNK irányítja az ANYAGOT. A SZER elemében az ÖRÖM hangoltságával.
Ez a "jövő JÖVŐ" mintája, ez az EREDENDŐ működés rendje – ehhez kell ITT és MOST visszatalálni, és akkor JÓK leszünk és JÓL leszünk. És ehetünk bármit, ami JÓL esik...

Napunk angyala URIEL, aki a TISZTA ÉRTÉS üzenetét hozza.
Én is ezt kérem csupán.... 

 (Kép: KAzanlár-Körtarot, a Csillag lapja)