2024-01-20

                     MOTTÓ: A LÁTHATATLAN HÁTTÉR... 

A minap volt róla szó, hogy mi az, ami a HOMLOK-TÉR-ben van és mi az, ami a HÁT-TÉR-ben...
Ha valaki nem emlékezne: a homloktérben az van, amivel a homlok találkozik, tehát az a világ, az a tér, ami ELŐTTÜNK van, amit a KÉT SZEMÜNK is lát, hisz épp a homlok alatt van.
Tehát a homloktérben mindazt "tartjuk", ami a KÜLVILÁGHOZ tartozik.
Viszont a HÁT-TÉR-ben az a LÁTHATATLAN BEFOLYÁS él, ami KORRIGÁLJA és KIIGAZÍTJA azokat a REAKCIÓINKAT, amelyek a homloktérben keletkeznek.
A Szent Koronán valamikor ELŐL volt JÉZUS képe, tehát vele találta szembe magát az, aki a viselője előtt állt. Hátul azonban BOLDOGASSZONY képe szerepelt, aki "HATOTT" Jézusra!!!
A készítők tudták még a "RENDET"....

HÁTUL – és NEM ELŐL A HOMLOKON – van a "harmadik szem", a MAG-SZEM, a tobozmirigy, az a SZERV-ünk, ami "VESZI AZ ADÁST" és az ÉRZÉKEKEN TÚLI világgal áll összeköttetésben.
Innen jön a SUGALLAT, amikor valamire választ kapunk. Mint pl. magam is, mikor "megkaptam", hogy "nyugodtan féljél". Röviden és tömören. Az "insturkciók" mindig LÉNYEGRETÖRŐK, rövidek és tömörek, nem magyaráznak, nem elemeznek. Érted vagy nem. Ha érted jó, ha nem, úgyis jó, majd megérted máskor.
Tehát, mindig a "HÁTTÉR" a M-ÉRV-ADÓ.
Ezt próbálja a láthatatlannak nevezett világhatalom is eljátszani kint, leutánozva az eredendő működést. Csakhogy a világi háttér akárhogyan is nézzük, mégiscsak a TEREMTETT, azaz a SZEMMEL LÁTHATÓ VILÁG RÉSZE, így akármennyire rejtőzik is, mindig lelepleződik.
A FÉNY dimenziójának alapműködése a KET-TŐ-sség. Tehát mindenből kettő van: egy szemmel látható és egy szemmel NEM LÁTHATÓ világ. A szemmel látható mindig KIVETÜLÉSE a szemmel NEM láthatónak. Pontosan FORDÍTVA, mint ahogy LÁTSZIK, hisz a szemünk úgy érzékeli, hogy a fényben látható az "igazi" és az árnyéka az, ami a "látszat".
Mindennek, amit a szemünk lát – legyen az akár bolygó, csillag, a Föld és mi magunk is – van egy LÁTHATATLAN PÁRJA. Ezt igazolja a bolygók mozgása is - tehát az orrunk előtt van. És ilyenkor szoktam még hozzátenni, hogy szerintem a Holdra SEM A FÖLD veti az árnyékát, hanem valami más....
Ittlétünk OKA is NEM ITT ERED. A VAGY-OK-om egy nem látható VÁGY-OK-ból indult útjára a megtestesülés felé... Tehát? MINDEN, a SZEMNEK LÁTHATATLAN, de annál inkább a BELSŐ LÁTÁSSAL, a MAG-SZEMMEL ÉRZÉKELHETŐ TARTOMÁNYBÓL KELETKEZIK!!!
Ezért NEM KELL pánikolni, vagy félni mindattól, ami most a KÜLVILÁGBAN, a "HOMLOKTÉRBEN" LÁTSZIK!!! A láthatatlan tartományban MÁR KÉSZ VAN mindaz a VÁLTÁS és VÁLTOZÁS, amit mindenki érez már a "zsigereiben" – csak az nem mindegy, hogy MILYEN MINŐSÉGben fogja megélni!
Egy biztos: aki FELHANGOLT, az CSODÁKBAN részesülhet. Kicsiben vagy nagyban, de sorra azt tapasztalhatja, hogy minden a kedve szerint rendeződik, táplálva a bizakodását a további "MAG"-élésekhez.. A feladat, ezeket az élményeket továbbadni, megosztani, láttatni, hogy van MÁS SÍK, is, van MÁSIK ÚT, más élet-MÓD, amit a DERŰ határoz meg és nem a BORÚ...
A derűvel a TELJESSÉG tudata jár együtt – a borúval a FÉL ELEMÉ... Csak nem vagyunk a magunk ellensége??

Napunk angyala ennek megfelelően RAFAEL, aki a teljesség, az EGÉSZ-s-ÉG üzenetével érkezett.. Valamelyik nap már megbeszéltük, mit jelent az "EGÉSZSÉG", tegyünk eszerint...