2023-11-08

                            MOTTÓ: HOL AZ IGAZSÁG? 

Ma megint Jeremiel érkezett és újra a SZÁMVETÉS üzenetével.. Természetesen nem véletlenül...
Pár nappal ezelőtt már kielemeztem, mit is jelent az el-SZÁM-olás - ezt most nem teszem meg.
Ma inkább az IGAZSÁG FELISMERÉSE szempontjából érdekes a SZÁMVETÉS...

Tegnap két példa is betolta magát a térbe, ami az éteri nyugalmat, mely oly csodásan ígérkezett még a nap elején, kissé megbillentette... A közös vonás a két témában - igazodva a nap angyalának az üzenetéhez- az ÉRZÉKELÉS HIÁNYÁBÓL fakadó OKOSKODÁS volt.
Aki belenéz a tegnapi posztokba, nyomon követheti, én itt most nem részletezném..
EGY A LÉNYEG. AZ ÉRZÉKELÉS illetve annak HIÁNYA és az abból fakadó TÉVESZMÉK ÚTJA.
Nem véletlenül kapjuk újra és újra az INT-elemet, hogy szálljunk MAG-unkba.
Már akinek van.
Az "üreseknek" hiába mondjuk, ők se nem érzik, se nem értik, miről beszélünk. A betonbunker előbb megreped, mint az ő befogadóképességük fala, tehát nem is kell velük foglalkozni.
Akikkel NEKÜNK foglalkozni kell, azok az "alvó MAG-osok". Akikben ott van az eredendő tudás, csak belefeledkeztek emberi létükbe. Velük azért könnyű dűlőre jutni, mert az első "beszólások" után máris veszik a jelet, és ÉREZVE ÉS ÉRTVE kérdeznek tovább...
ÉLMÉNY velük a kapukat döntögetni!
Mindig ÖRÖM az eredmény – ellentétben az ELMÉSEKKEL vitatkozni maga a meddőség, mert KÉT SÍK beszél el egymás mellett... Az egyik RÁ-LÁT a másikra, de a másik NEM LÁT FEL, így olyan a párbeszéd, mint a sas és a varjú vitája... Akiben életre kel a MAG, az KÉRDEZ és MERENG.
Akiben az ELME működik, az folyamatosan VITATKOZIK. És soha semmire nem fog jutni...
Minden ELMÉSKEDÉS tévútra vezet. BETEKERÍT. DE!! Ilyenkor mindig hozzáteszem: BÁRKI mondhat BÁRMEKKORA marhaságot, az EGY-ÉN felelőssége a KULCS és a KÓD.
Aki NEM ÉRZI, hogy mi a tévinformáció, az KINT ÉL. Az még a KÜLVILÁGBÓL várja a MEGOLDÁST és ott látja életének minden problémáját. Az még képtelen MEGLÁTNI, hogy minden KIVETÜLÉS és minden alapvetően BELŐLE FAKAD.
Egy biztos: a mai emberi világ több mint 60%-a "ember" csupán, MAG nélküli.
Így ne is csodálkozzunk, hogy MEG nem téríthetők, fel nem ébreszthetők, hisz nincs MIRE és nincs MIBEN.Ők azok, akik ELMÉJÜKKEL fenntartják a jelen KOR-KÖR működését, annak minőségét és ők azok, akik azt mondják: A MENNYISÉG HATÁROZZA MEG A MINŐSÉGET.
Mi meg azt mondjuk, kozmikusan SOHA NEM A MENNYISÉG HATÁROZZA MEG A MINŐSÉGET. Ellenben a MINŐSÉG tud MENNYISÉGET LÉT-rehozni....

A mai nap MEGINT a FÁTYOLRÓL szól és a MÖGÖTTE meghúzódó IGAZSÁGRÓL.
A "FÁTYLON" innen van a FÉNY, a maga FESZÜLTSÉGÉVEL.
A "vagy-vagy" TORZÍTÁSÁVAL, pedig alapvetően a FÉNYBEN IS minden EGY.
A "FÁTYLON" túl van a "SÖtÉTSÉG", azaz a VILÁGOSSÁG.
Mindenki DÖNTHET: melyikre kíváncsi - mert AZT FOGJA MEGÉLNI. ANNAK AZ IGAZSÁGÁBAN lesz. De akkor nem panaszkodjon, hogy nem azt kapta, amit ELVÁRT.
A feszültséggel együtt járnak a folyamatos KÉRDÉSEK. KÉTSÉGEK, hisz KÉT-tőségben leledzik. KETTŐ - de mégis csak az EGYIK OLDALON VAN, mert CSAK AZ ELMÉJÉT KÖVETI!!
Pedig ott van mellette a MÁSIK OLDALON a SZÍV ÉRTÉSE IS!
Akkor most EGY vagy KETTŐ??

Hogy HOL van az IGAZSÁG???
Egyértelműen a "Fátylon túl", a "SÖTÉTSÉGBEN", ahol "VILÁGOSSÁGBA" térünk.
De EZ NEM KINT van, rajtunk kívül – hanem BENNÜNK!!
Újra és újra Holle anyó meséjét tudom csak felhozni: mindenki AZT KAPJA, amiért MEGDOLGOZOTT. Akinek az ELME útja a fontos, az OKOSSÁG, az elemzések, a fejtegetések, mert állandóan kérdései vannak, mert állandóan nyughatatlan, és állandóan MÁSTÓL várja el a visszacsatolásait – az az "elme jutalmát" fogja learatni. A BÉKÉTLENSÉGET.ÉS a BETEKEREDÉST, meg az abból eredő BETEGSÉGEKET.
Aki MAG-ába merül (mert van is mibe), annak a TUDÁS lesz az osztályrésze, mely "pattog fel, mint a kukorica" és eredménye a BÉKE, a REND tudata és a NYUGALOM.A MAG-ban együtt van az ÉRTÉS és az ÉRZÉKELÉS.
Az ELMÉBEN egyoldalúság van, hisz megtagadja az ÉRZÉKELÉST. ÉRTÉS nélküli OK-osságot ad, amely csakis a LÁTSZATVILÁGRA ALAPUL. És nem lát a "fátyol" mögé... NEM LÁT A SZEMÉTŐL - szó szerint...

Érdemes tehát megint SZÁMOT VETNI: milyen VILÁGban élek? Az ENYÉMBEN, vagy abban, amit mások diktálnak nekem?
ÉN DÖNTÖK.
Akiben működik az ÉRZÉKELÉS (és nem az érzelem!!), annak ez nem kérdés.
Akiben NEM működik, annak marad a VAGy-VAGY.
De ha eleve NEM ÉRZI, hogy milyen VÁLTÁSBAN vagyunk, akkor hiába a VAGy-VAGy is, hisz fogalma sincs, hogy MI AZ A MÁS SÍK, amire át kellene hangolódni.... Immár két éve...