2024-04-06

               MOTTÓ: OTHELLO, DESDEMONA és JAGO

Újra felteszem a kérdést: MIRE HALLGATUNK?
A TOBZÓDÓ HÜLYESÉGEKRE, vagy a SAJÁT BELSŐ HANGUNKRA?
Mi a "saját belső HANG-unk"? A CSENDÜNK!
Ha meghalljuk MAG-unkban a CSEND HANGJÁT, akkor mit élhetünk meg?
A TELJES FELOLDÓDÁST...

Tegnap este, mielőtt bezártam volna a "bazárt", kaptam még egy emilt azzal a kéréssel, hogy legyek szíves csinálni már egy videot ebben a zűrzavaros helyzetben, mert kellene egy "merre az arra útmutató"...
Nos, sokszor elmondtam már hasonló kéréseknél: csak akkor "nyitom ki a számat", ha VAN MONDANDÓ. Én nem vagyok "bíborka, bársonyka, gyöngyös koszorúcska", akinek viszket már a műköröm az ujján, hogy megvillogtassa, s mindezt azért, hogy kellő imádat tárgyává tegye végtelenül beteg és szegényes lelkületét... A férfihiánytól szenvedő önmutogató nőszemélyekről már nem is beszélve... De "forradalmár" sem vagyok, pláne nem a "Tudaté" - ha nekem "FORR A DALOM", akkor bizony már "baj van", mert azt jeleni, hogy a "kisülésgátlóm" felmondta a szolgálatot...:)
 :) 

Szóval: hallgatok magam is kellő mennyiségű hülyeséget, amitől a vérnyomásom képes lesz a megszokott alacsonyból kissé megemelkedni, tehát nincs szükségem "adalék-anyagokra". Számtalan videomban elmondtam, még több Rituáléban leírtam, hogy minél inkább közeledünk a KOR-KÖR-VÁLTÁS "VÁLTÓPONTJÁHOZ", annál "sűrűbb lesz a levegő" és annál FOJTOGATÓBB LESZ A HÜLYESÉG. Kinek? AKI HAGYJA MAGÁRA HATNI!
A DÖNTÉS MINDIG NÁLUNK VAN!
MIT és MENNYIT engedek magamba?

Rengetegszer elmondtam azt is: az ÉLET BENNÜNK VAN és NEM RAJTUNK KÍVÜL!! Példabeszédként is elmondtam: HA ITT ÉS MOST kilépnénk e világból, vajon MENNYIRE ÉRZÉKELNÉNK azt, hogy mit csinál O.V vagy épp az ellenzék? SEMENNYIRE.
Mert egyáltalán NEM LENNE RELEVÁNS!! Mi lenne releváns? Az, hogy MI MAGUNK MIT ÉLÜNK MEG MAGUNKBAN MAGUNKKAL!!!

Tegnap este kártyadélutánt tartottunk egyik csoportommal, ahol a fő téma az ELTÁVOZOTTAK megélései voltak és hogy ki milyen üzenetet kapott vissza "odaátról".
Nos, 3-unknál is feljött, szinte SZÓRÓL SZÓRA ugyanaz az üzenet: "SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG" és SEMMIT nem szabad KOMOLYAN VENNI BENNE! Meg még az is, hogy semmihez és senkihez nem szabad ragaszkodni!
Nos, nem erről beszélek már 4-5 éve?
Hogy a KOR-KÖR-váltás lényege AZ, hogy MEGÉLJÜK ITT, testben AZT, ami ODAÁT VAN, a test letétele nélkül?? Hogy a LÁTHATÓ VILÁG minősége is olyan legyen, mint a NEM LÁTHATÓÉ??
És ha ezt valaki ELKEZDI ÉLNI, akkor MEGÉLI, hogy valóban minden "IO" lesz körülötte?
Mert csak arra van HAT-ásunk, ami a HAT-ó-KÖR-ünkbe tartozik? És MÁSRA NINCS??

Ideje KI-JÓ-zanodnunk!
Ideje RÁÉBRENI VÉGRE, hogy NINCS RAJTUNK KÍVÜL SENKI és semmi, aki BÁRMIT is SZÁMON KÉRNE RAJTUNK ODAÁT!!
Miért? Mert ITT SZÍNHÁZ az egész világ! És ha színház a világ, akkor abban MIND-ÉN-KI, A-KI ITT van, egy ADOTT SZEREPET játszik, amire VÁGY-ott.
Tehát LEHET egy színészt megbüntetni, ha lejön a színpadról, azért, AMIT ELJÁTSZOTT??
Mondjuk az Otellót eljátszó Básti Lajost azért, mert megfojtotta a SZEREPE SZERINT Desdemonát?? Vagy a Jago szerepét eljátszó Somogyvári Rudolfot a SZEREPben megírt aljasságokért?
NEM! NINCS rajtunk kívül álló isten, aki TÜKRÖT tartana elénk, hogy "na gyerek, mutasd, mit teljesítettél!!"
Csak MAG-unk vagyunk, akik MAGUNKAT látjuk és magunkat fogjuk megítélni - és csakis ezért -, hogy jól vagy rosszul játszottuk-e a szerepünket? Mennyire voltunk "köldöknézők", mennyire szippantott be minket az anyag káprázata és felejtettük el "igaz önvalónkat" és lettünk "földi halandók"?

Folyamatosan mondom és ismétlem: a JELEN dolgunk a JELEN-LÉT.
Az, hogy a lehető legjobban ÉLJÜK A PILLANATOT.
NE a KÜLVILÁG ZAJÁVAL MÚLASSUK AZ IDŐT és NE A MÚLTAT KUTASSUK, mely egy komplett LÁTSZATVILÁG – hanem KERESSÜK MEG SAJÁT "ELEVENÜNKET".
Foglalkozzunk ÉLŐ LÉNYSÉGÜNKKEL és ne az aggályainkkal.
Nem a választásokban van a lényeg – az MÁR RÉGEN KÉSZEN VAN!!!
És minden úgy történik, ahogy MEG VAN ÍRVA!
Nekünk SEMMI RÁHATÁSUNK NINCS!!
Amire pedig van – arra meg nem figyelünk oda, azaz IS-TEN-MAG-unkra!
Saját MEGÉRZÉSEINKRE, saját TAPASZTALÁSAINKRA, saját MEGÉLÉSEINKRE!...