2024-01-13

                                    MOTTÓ: ELINDULT... 

Nem semmi lendülettel jelzi magát az a folyamat, ami Üresholdkor kopogott be a nyugalom felszíne alatt és ami tegnap konkrét formát öltött..
HOSSZÚTÁVÚ folyamatnak nézünk elébe, amiben megjelenik az ERŐ (lsd tegnap a Mars-ot), és megjelenik a RENDRAKÁS, a "reguláció". A HELYRE-IGAZ-ítás.
Tehát vissza minden az őt megillető EREDENDŐ helyzetébe, ami csak IGAZ-ítással történhet, azaz az IGAZSÁG láttatásával.
Erről üzen a mai 13-as szám is... Ami Jézus száma, hisz ő adott MAG-ot a 12-nek, mely MAG-talan rendszer.. Ezért fut KÖR-be-KÖR-be, VÉG nélkül... Jézus adta meg az ÁTFORDULÁS, a MEGTÉRÉS lehetőségét és útját...

Mint tudjuk, a "Teremburán" egy MARS-JUPITER-SATANA hármas határozza meg a "felsőbb irányítást". Közülük a Jupiter már 2019-ben elindult, hogy a hamisságokat eltakarítsa...
5 éve lesz már... Ha pedig 5, akkor FORDULAT. Akkor TÜKÖRBENÉZÉS. Akkor "LÁTÁS".
Erről a LÁTÁSRÓL, a tenmagunkkal való SZEMBESÜLÉSRŐL szólnak az írások:

"A csupasz valód mi szembe néz majd veled,
s azt is látni fogod, mi rajtad a "lepel"..
Szembesülsz Magodban MAG-odnak EGy Akaratával (MA),
S ekkor mindenki felismeri s megláthatja,hogy mit kezdjen "magával"..
(Horváth Krisztina)

2019-ben az az üzenet érkezett, hogy "LEJÁRT A KOR-KÖR IDEJE, MEGSZŰNIK AZ ENERGETIKAI UTÁNPÓTLÁSA. MÉG KIFUT, AMI "VAN BENNE" ÉS ANNYI.."
2021-ben tehát "nem volt véletlen", hogy kora tavasszal megérkezett a NIBIRU, aki meghozta a VÁLTÁS és VÁLASZTÁS lehetőségét, a SZÉT-VÁLASZTÁS programját. Mindezt a SZER ELEM ETETŐ ENERGETIKÁJÁBAN, hisz egyértelmű üzenetet hozott: "MOSTANTÓL MINDEN IO-RAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL". De mit jelentett - és jelent – ez a "IO"-ravalóság? Az "I"-nek, az "I"-gaznak, az "I"-stenminőségnek a működtetése az "O"-ban, azaz a TÉR-ben. Mi ez a TÉR? Teremtett létünk és lénységünk. A MAG-unk TERE.. A MAG = "I", az Isten-mi-NŐ-ség, az emberi mivoltunk pedig ennek a TERE...Csak egy a kérdés: FELISMERI-e az EMBER magában ezt a MAG-ot – vagy ÉRZÉKELÉSE nélkül követi az ELME programjait? Mely programokat NEM MAGA – hanem MÁS-OK ültetnek a fejébe... A "vicc" az, hogy teremtett lénységének útját mégsem tudja másképp bejárni, mint amit TEN-MAG-(j)a megírt előre magának. Az elme tekervényein keresztül csupán tekervényessé teszi ezt az utat. "BETEKERÍTI" magát, alaposan megnehezítve feladata teljesítését, amit amúgy lazán és könnyedén és szabadon megtehetne... De hát erre mondják: "ődóga"..

A DÖNTÉS "JOGA" mindenkinél SZABAD. "TOVÁBB ÁLMODJA MÁSOK ÁLMÁT" – vagy MAG-ára ébredve MAG-ához TÉR, és elkezd emlékezni igaz valójára, az emlékezés lépésein keresztül pedig ÁT-és FEL-HANG-olja magát abba a SZERELMETES ENERGIATÉRBE, amely az ÚJ KOR-KÖR HELYREÁLLÍTOTT minősége lészen. Amit a NIBIRU "tolt be a terünkbe"..
Hogy MÁR MOST érezhető legyen..
Az "új" KOR-KÖR is "KÉSZ" – hisz REZGÉSMINTÁJA, HANGOLTSÁGA, TÖLTÖTTSÉGE adott.
Az, hogy abban MAG-unk részt tud-e venni, az EGYED-ül az EGYED-en múlik, azaz TEN-MAG-unkon. Össze tudunk-e vele REZEGNI, ÉREZZÜK-e azt a töltöttséget? Csakis saját töltöttségünk függvénye.
A HANGOLÁS folyamata nem egy pillanat – de majd eljön az a pillanat, amikor "NYÍL"-atkozni kell: KÉSZEK vagyunk-e vagy sem?
A SZERELMETES "LÉG-KÖR" vár mind-ÉN-KI-t, aki vele EGY.
Azonos az azonossal. Minőség a minőséggel. Érték az értékkel.
A multikulti katyvasza kifut... Ezért szól ez az év és ez a hónap a KAPCSOLATOK rendeződéséről. Szokás szerint először BENT, majd KINT. Ez így volt eddig is, de ahogy a tompa kést is többször kell áthúzni az élezőn, úgy nekünk is több menetünk van a teljes KI-ÉL-esedésünkig...
Úgy BENT mint KINT...De soha ne feledjük: mindig a "IO" a győztes, hisz az egész VILÁG "IO"-ból van építve...

Napunk angyala JEREMIEL, a Sors, a "VÉG"-zet angyala... Igen, VÉGE mindannak, ami NEHÉZ-ség...