2023-05-09

                         MOTTÓ: "S LŐN VILÁGOSSÁG"... 

Ma ismét olyan nap van, mikor a szemmel látható tények és a mögöttes akarat teljes szinkronban vannak egymással.. Mert mi is van a "fejünk feletti Teremburán"? 
Nap-Urana együttállás, mely együttállást SATANA "mágiázza" – azaz nem enged semmi FELVILÁGOSÍTÓ, megtisztító hullámot be, csak akkor, amikor az IDŐ-SZER-űvé válik.
Mire gondolok?
Olyan felismerésekre,vagy akár álmokra, amelyeknek pont most van itt az ideje, hogy koppanjanak... nem előbb, nem később, hanem éppen MOST. És ehhez a kellő segítséget is megkapjuk...Például egy katalizátor alakjában..
Mondok egy példát.
Az eset ugyan tegnap történt, de teljesen beleillik úgy a tegnapi VÁGy-VAGy vonalába, mint a mai meg-VILÁGosulásba.. Valaki rám írt, hogy nagyon szép és jó, amit az imával, meg a mantrákkal kapcsolatban mondok a videomban, de az ő tapasztalata az, hogy az IMA igenis HATásos.. Ráadásul a biblia is utal rá, hogy Jézus is imádkozott... Visszakérdeztem, hogy "te mindazt, ami a bibliában le van írva, készpénznek veszed? Hol van a lényegiség számodra? Az "írott malasztban", vagy a józan paraszti észben és a saját érzékeléseidben"? Válasz: "látható és tapasztalható, hogy mindig HAT az ima, saját megélései alapján is csak megerősíteni tudja, ráadásul járt már "odaát" és azóta rendszeresen imádkozik.. Mindazoknak pedig, akik még nem tartanak ott, ahol te (mármint én), bizony még MANKÓ az ima...Egyébként az archaikus gyógyítók is IMÁVAL gyógyítanak.... Mégpedig eredménnyel..."
No, akkor vegyük sorra a válaszaimat:
A kérdező saját maga is kimondja, hogy azoknak, akik nem tartanak ott, ahol én, "MANKÓ" az ima! Namármost, ha valaki MINDIG MANKÓT HASZNÁL, meg fog valaha is tanulni MAGÁTÓL JÁRNI??? Soha... A mankó pontosan a SAJÁT KÉPESSÉGEK felismerését, az abban való hitet és használatát GÁTOLJA! Ez az egyik...A másik, hogy az ima CSAK az ELMÉT SZOLGÁLJA KI! Az ELMÉT KÖTI LE. Természetesen SIKERES és EREDMÉNYES, mint minden ELMEPROGRAM! De elzárja az UTAT saját MAG-unkhoz, hogy felismerjük AZOKAT az EREDENDŐ KÉPESSÉGEINKET, amikről Jézus is beszélt! Azt a HIT-et, ami "zsigeri", ami "elemi", amiért NEM KELL "rimánkodni", vagy "fohászkodni", hanem TUDVA TUDJUK, HOGY TUDJUK, mert BENNÜNK van és belőlünk fakadó!
Ezenkívül: mióta számít imádkozásnak a BEFELÉ figyelés és a belső HANG meghallása?
Amikor Jézus elcsendesülve MAGÁBA FORDULT - azt vajon KI és MIÉRT deklarálja ma IMÁNAK a biblilában????
Ha az ima annyira működne és hatásos lenne, akkor vajon NYOMNÁ az egyház???
Akkor mélyen hallgatna róla...
Mivel a vallások CSAK AZ ELME produktumai, annak vezérlését szolgálják, ezért az ESZKÖZTÁRA is erre van kitalálva... Ha az igazságot terjesztenék, akkor más lenne a világ!
Jézus pedig pont ERRE hívta fel a figyelmet, kimondottan a farizeusok kapcsán!

Aztán:
tegnap este két filmet néztem meg. Illetve az egyiket csak elkezdtem...Az első egy amerikai leányzóról szólt, aki meglehetősen fura családi háttérből indulva, 4-5 éves kora körül látomásokat kapott. Egyszer el is tudta magát tüntetni.. De aztán, ezek a látomások ahogy jöttek, úgy mentek... Viszont ezeket lerajzolta – így indult a "rajzos pályafutása". Nem tudom, hogy CSAK őstehetség-e vagy idővel kapott-e képzést a festészet terén, ez a filmből nem derült ki, de remek portrékat kezdett festeni. És megpróbálkozott a számára lehetetlennel: JÉZUS portréjának a megfestésével... Érdekes volt, ahogy "ecsetelte" (egy festő..), hogy NEM AKART ÉLETRE KELNI az arc!
Hogy mennyit kínlódott vele! Nem is csodálom! Megfestett egy nagyon jóképű, széparcú, SZAKÁLLAS fiatalembert... Csakhogy ő NEM JÉZUS!!! Ugyanis Jézusnak "NINCS ARCA!!"
Pláne nem szakállas arca!!! Ez VETÍTETT KÉP a HÁLÓN!!! És aki így látja, még ha magában is, akkor bizony erősen a "HÁLÓ SZÖVEDÉKÉBEN" van beakadva!!! ÉS NEM AZ IGAZAT ÉRZÉKELI!!!!
No, ezért "veszélyesek" az ilyen filmek!!! Mert TELJESEN FÉL-revisznek!!
És ha már Jézus-arc: akkor sokkal inkább a LEPEL NEGATÍV LENYOMATA, amin olyan átható az a lecsukott szem, hogy még így is úgy érezni, a velőt is látja a gerincben...

A másik film Benedettaról szólt, egy meglehetősen fura apácáról... Igaz történet alapján....
Egyelőre még csak a közepénél járok, de már itt besokalltam attól a "szenvedés-propagandától", amit az egyház anno (de még ma is) képvisel!! Nos, én a következő tanítást kaptam:
AKI SZENVED, AZ HÜLYE. Aki MÁSOKNAK OKOZ SZENVEDÉST, az VÉTKES. Aki SZÁNDÉKOSAN okoz szenvedést másnak, az pedig "halálosan" VÉTKES!!! Mert VÉT az ISTENI SZER RENDJE ELLEN!!! Ami a M-indenség A-karata a SZER ELEM energiájában megmutatkozva.
Márpedig a SZER ELEME ETET és NEM SZENVEDTET!!!

Miért hülye, aki szenved???
Mert a fájdalom megoldható és oka van. JELZÉS az EGY-ÉN számára, hogy valamiben KIBILLENT. Még MEGOLDHATÓ. Viszont a szenvedés már döntés...és innentől már az "ŐDÓGA"!
Tudom, hogy mindez (megint) ki fogja vágni a biztosítékot és rövidzárlatot okoz – de így van RENDJÉN!! Ezt teszi UR-ANA. Küldi, pulzálja azt az EREDENDŐ, EG-y-s-Égi tudást, ami MEGRÁZ és FELRÁZ mint a villám az ELME PROGRAMJAIBÓL, RÁVILÁGÍTva a TÉV-utakra, és MEGVILÁGÍTva a HELY-eset!!

Napunk angyala JOPHIEL, aki a TÉR tisztításában tud segíteni.
Mi a TÉR? A TER-EM. A TEREM-tett TEREM. Milyen az ÉN TEREM a "TEREMBEN"? Olyan, amilyen ÉN VAGYOK. Az én tisztaságomtól vagy szennyezettségemtől függő... Tehát, hol kell először tisztítani? BENNEM....Mint mindig...S ezután "LESZ MAJD ViLÁGOSSÁG" a TISZTASÁG által..