2023-01-18

          MOTTÓ: KITÖRÉS

A Földről nézve ma a Nap a Plútó "elé" kerül, és bár a Plútó helyzete a csillagászok szempontjából meglehetősen vitatott, a szemmel nem látható világ rendje szerint azonban igenis megvan a maga jelentősége.
Mint már korábban többször is szó volt róla: a Plútó pályája eltér a többi bolygóétól, nem velük párhuzamos síkban kering, hanem velük szöget bezárva. Tehát a Nap körüli útján minden társbolygó pályáját keresztezi egyszer. Ezekhez a keresztezésekhez az idők folyamán "természetesen" csak a probléma, a baj, a forradalmak, az összezuhanás került társításra, amit azóta is tol az asztrológia, és még csak fel sem merül az, hogy vajon MIÉRT hoz a Plútó radikális változásokat?? 
(Hmm.. megint milyen érdekes: épp 8.28-at mutat az óra, ahogy ezeket a sorokat leírom és minő véletlenül épp tegnap kezdtem el nézni a "Manifest" c. sorozatot a Netflixen, amiben egy "MA 828"-as járatszámú repülőgéppel történtekről van szó. És minő véletlenül, mindegyik utas életében egy markáns változást hozott a repülőgépen megtett utazás... Érdemes egyébként megnézni.) 

A 828 elmond mindent: a TÉR és IDŐ kapuján keresztül érkező hatás, amit itt, a jelenben élhetünk át és meg az érzékeléseinken keresztül, magunkban, de egy-s-más között áramoltatva is. Azért, hogy megértsük: mindennek van oka és okozata és csakis az érzékelés folyamatos fenntartása az, ami egy MÁS SÍK-ra tud emelni minket, ami JOBBÁ teszi az embert az ITT-LÉ-T-ben, működtetve az "együtt-egymással-egymásért" hármasságának harmonikus rendjét...

Tehát a Plútó olyan, mint egy "hírvivő" a mi rendszerünkben, mint aki "hozza-viszi" az adatokat, összegez, átír, javít, korrigál, hozza az "odaátról" "ide át"-ra az üzeneteket... Akár a NIBIRU, aki a szíriuszi rendszerből érkezik bizonyos rendszerességgel hozzánk, aki a Szíriuszi "központ" magüzeneteit "viszi körbe". Így volt ez 2021 tavaszán is, mikor "betolta a terünkbe" azt, hogy "Mostantól minden jóravaló ember élete jóra fordul". Ok, jól van, de miért csak a "jóravalóké"? És mit jelent egyáltalán a "jóravalóság"? Semmi esetre sem azt, amit ma "jó"-nak gondolunk, különösen nem a vallások, a spirifelfogások szerint.

A jóravalóság titka és értelme a "IO". Azaz az "I", mint legmagasabb HANG lehozatala az "O"-ba, a legmélyebb HANG-ba.
Amikor ITT a TÉRBEN éljük és működtetjük az I-steni I-gazságokat.

De hol is pontosan? MAG-unkban. Ez a SZER-en járás, a SZER-ÉN-ség, élve a SZER etető energiáját, magában a SZER ELEM-ében. Tisztán, Tisztességgel, Tisztelettel.

Az ilyen TARTÁSÚ embereket eddig a massza, a zöm, az irányított elmerendszerek, a hatalom, kivetette magából, hisz a torzítóknak az ébresztők csak tüskét jelentett a köröm alatt. Viszont a Nibiru beérkezése egyértelművé tette, hogy TÉNYLEG lejárt az Ó-KORKÖR ideje, TÉNYLEG nincs már utánpótlása energetikailag, "nincs már HANGJA". Ami még működik, az már csak a "maradék", mint zacc a kávéból, vagy a sűrűje a leves alján... Mondjuk mindig a zaccot legnehezebb kimosni és a sűrűjét a levesnek kimerni - de csak idő kérdése és kitisztul a "csésze", a "MEDENCE"!

Visszatér a TISZTASÁG, a VILÁGOSSÁG, a MEGVILÁGOSODÁS ideje, mely nem más, mint az EREDŐ TELJESSÉGÉNEK MI-NŐ-s-ÉG-e. Erre fel lehet hangolódni, rá lehet ébredni, amihez minden lehetőség a rendelkezésre áll: a külvilágból érkeznek az impulzusok, mint katalizátorok, az EMLÉKEZÉS beindításához...

A JÓRAVALÓKAT immár nem lehet el-és lenyomni, "eltakarítani", háttérbe nyomni, elhallgattatni. Az IGAZSÁG VILÁGOSSÁGBA TÉR.

Sokan ráéreztek erre a változásra és élik is MAG-ukban az ébredés, a nyitás folyamatát.

2022-ben a saját naprendszerünkben is megvolt a "programváltás": a NAPBA ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY újra a NAP-on keresztül HAT!

Június végén, mikor minden bolygó felsorakozott a Nap előtt, akkor ők is megkapták - velünk egyetemben - az ÚJ, pontosabban, a "RÉGI-ÚJ MINTÁT", a boldogasszonyi LÉT-minőség életre keltését. Ennek beindulását ÉREZZÜK is MAG-unkban természetesen.

A "IO"-ravalóság nem egy külső program, hanem egy BELSŐ ÉRTÉK-REND.
Élni és működtetni bentről lehet és nem kívül kell keresni a vallások tanításaiban, előírásaiban. Sokaknak meg is változott gyökeresen az élete, akár egyik napról a másikra, kiszabadulva egy rántással a kötelékekből, lett légyen az felfogásbeli, értelmezésbeli, hozzáállásbeli, kapcsolatbeli. Mindenkinek rá kellett és rá is kell ébrednie, hogy CSAK MAGA VAN. És SENKI MÁS. Se család, se barát, se rokon, se ismerős. Mindenki EGY-ÉN, mindenki EGYÉNILEG magamagáért VÁLLAL FELELŐSSÉGET. (A kisgyerekek helyzete természetesen kivétel, hisz ők még anyjuk "függelékei". Ugyanakkor ők is KÉSZ LELKEK, csak még gyermektestben... Tehát életfeladatuk és itt létük célja, oka már BENNÜK.)

Amikor a Plútó a Nappal egyvonalba kerül, akkor a MAGERŐ ad egy impulzust, mely legyen ugyan bármilyen kicsike is a Naphoz képest, mégis szerepét és feladatát illetően a MINDENSÉGET jelenti. Ahogy minden egyes kicsi magban benne van az egész élet, és az összes eljövendő élet....magyarul, a mindenség...

Tehát, ma mindenki kaphat egy olyan impulzust (és még az elkövetkezendő napokban is), ami szinte "kirobbantja" egy helyzetből. Egy látásmódból. Egy életszemléletből. Egy eddig megoldatlannak látszó megrekedtségből.

Tegnap megvolt az "aratás", a következménye az eddigieknek, mától "Új szelek fújnak".

Kinek milyen formában fog megjelenni a "kirobbanás? Az a tudatszint és a "IO"-ság függvénye. Aki már éli a BŐ-s-ÉG minőségét, egészen biztos halad tovább a VILÁGOSSÁG útján egyre beljebb és egyre feljebb, aki pedig hetedhét határon belül kergeti a Fényt és fényezi azt, egészen biztos döntés elé kerül: FÉNY vagy VILÁGOSSÁG...

Napunkhoz ma 2 angyal szegődött: JEREMIEL, aki a "végzet" angyala és RAZIEL, aki az érzékelésen alapuló tudás és bölcsesség angyala. A fentiek alapján nincs is mind csodálkozni, mivel Jeremiel üzenete: "vége a nehézségeknek", Razielé pedig az, hogy "nyerd vissza az erődet". (És minderre rá is tüsszentettem....)