2023-10-20

                                         MOTTÓ: KÉT ÚT 

Az egyiknek a végén ott a BOLDOG VÉGKIFEJLET – a másiknak az ENYÉSZET.
Kié a VÁLASZTÁS JOGA? Csakis a miénk...
És ez a VÁLASZTÁS immár egyre SÜRGETŐBB és NYOMÓSABB...
Van, akinek NYOMASZTÓBB...

Látjuk, hogy valami készülődik a "nagy"-világban. Aki "ÉSZ"-nél van, tisztában van ezzel.
De aki VALÓBAN ÉSZNÉL van, az AZT IS tudja, hogy ennek ÍGY KELL LENNIE – mégpedig azért, mert IDEJE van a ZÁRÁSNAK. Egy VILÁGSZELLEM KOR-KÖRE ér a végéhez és átadja helyét a VISSZATÉRŐ EREDENDŐ TISZTA NŐI MINŐSÉGNEK - melyből ELEVE MINDEN LÉ-T-ező FAKAD, mint LETT ... És NEM TEREMTETT...
Aki TELJESSÉGGEL ÉSZNÉL van, teljes NYUGALOMBAN VAN. CSAKIS BEFELÉ figyel, az ÉRZETEIRE, melyke pontosan megsúgják, hogy mikor kire figyeljen, mit tegyen – KINT.
Mit üzent a Szíriusz? "NE AKARJ. Viszont FOGADD, AMI JÖN".
Nos, igen. Ezt sokan értik IS – de a mindennapokban a legkevesebben képesek ÉLNI és megTARTANI... A nemértéshez hozzáteszik a magukét a spirimaszlag igehirdetői, a szecsei-, enigma-, golenya-, és "árvai-attila-félék", akik CSAK a "sötét jövőről" huhognak, lázítanak, tiltakoznak, DE SOHA EGYETLEN MEGOLDÁST ÉS KIUTAT NEM ADNAK!!! Miért? MERT NEM TUDNAK!!! Mert NEM ÉRZIK, mi miért VAN!! Hogy amiben vagyunk, az ADOTT!!
Fogalmuk sincs arról, hogy mi egyáltalán a LÉTEZÉS! Hogy HOL van MAGA az ÉLET!!
Ők egytől egyig csak a KÜLVILÁGRA fókuszálnak és a KÖRÜLMÉNYEKET akarják megváltoztatni. Más RENDSZERT kívánnak – csakhogy hiába minden más "rendszer", ha a SZER RENDJE nem áll a helyére!! Addig egyik rendszer váltja a másikat, hol jobb, hol rosszab formában, de alapvetően mindig MINDEN UGYANAZ MARAD. Miért? MERT AZ EMBER IS UGYANAZ MARAD!!

Az EMBERNEK kell TELJESEN MÁS MI-NŐ-S-ÉG-I-nek lennie – ekkor és CSAK EKKOR lesz itt SZER REND-váltás! Ami meg is lesz! Ezen az úton haladunk.
Ezt az utat "tolta be" 2021 tavaszán a NIBIRU. Már előtte érezhető volt, hogy jön egy "jövő JÖVŐ" felénk – ami teljesen MÁS HANG-oltságú lesz. De ahhoz, hogy ebben a JÖVŐBEN ÉLNI tudjunk, ahhoz NEKÜNK KELL FELHANGOLNI MAG-unkat!
Az EMBERNEK! MÁR MOST!
Nekünk kell RÁÉBREDNI: az ÉLET NEM KINT, hanem BENNÜNK VAN! Azon belül is "MAG"-UNKBAN! Mely MAG minden TUDÁS és ISME horzodója. Rajtunk múlik, hogy tudunk-e annyira BELJEBB és FELJEBB haladni - közben egyre TISZTÁBBÁ, sallangmentesebbé válva, letéve a minket visszahúzó nehézségeket, mint félelmeket, szorongásokat, kétségeket, bántó kapcsolatokat, hitetlenségeket, anyagelvűséget, rögeszméket, függőségeket -, hogy MAG-unkba térve a LÉT-IGAZSÁGOK birtokába kerüljünk! Amíg erre az ALAP-IGAZSÁGRA valaki rá nem ÉREZ és ÉBRED, addig olyan, mint az önmaga farkába harapó Ureus-kígyó..

A MAG-unkba fordulás nem jelenti azt, hogy ne tudjuk, mi zajlik a külvilágban. í
A MAG-unkba fordulás azt jelenti, hogy TUDOM, mi MIÉRT TÖRTÉNIK A KÜLVILÁGBAN!!! Elgondolkodtak már a "rettegők", hogy a "rettegtető" hírek és előrejelzések MIÉRT terjednek akkora dömpingben, mint amekorrában??? Természetesen nem. Ugyanúgy eszik, veszik, nyelik, mint a klímahisztit, meg a zöldek totális idiotizmusát, a liberálbolsevikok elmeháborodott szélsőségeit. De jó ha tudjuk: MINDKETTŐ EGY TŐBŐL FAKAD!!! Nem az a lényeg, amiről mindenki beszél – hanem az, amiről CSEND VAN!
Csendben indult el a gházai "balhé" is... Beteljesítve azt a folyamatot, ami 2015-ben vált a migránsáradattal láthatóvá: elindult Európa (pontosabban Nyugat-Európa) teljes szétzilálása és megtörése, meghódítása, gazdasági ellehetetlenítése...De ennek ÍGY KELL LENNIE!!!
Mondhatni ez "MEG VAN ÍRVA"! És aki azt hiszi, hogy a külvilágot MI VÁLTOZTATJUK, az tényleg most jött le a falvédőről....

Valaha, valahol KIBILLENT A FÖLD TENGELYE. Ez a kibillenés maga az "Y". A TÖRT ÉN minősége. Mely évezredeken át élte a maga TÖRT ÉN ELEMÉT, hol jobb, hol rosszabb fokozatokban.
De ALAPVETŐEN UGYANAZ MARADT, hisz a TEREMTETT, TÖRT mivolta nem változott.
Akkor volt JOBB, ha TEREM-T-NŐ-jéhez visszatért..
Az "Y" TÉR-HÓDÍT-ása hiába hozott zseniális (hmm... zsena=nő...) találmányokat, felfedezéseket az anyagi élet megkönnyítése érdekében, ha közben elnyomta az érzékelést, a nőt, a "LÉT"-et, az ÉLET TISZTELETÉT.
Ha "színház" a külvilág – akkor minden előadásnak egyszer vége szakad, így ennek is!!
Mert ez IS MEG VAN ÍRVA!! Ha nem így lenne, akkor SOHA nem lehetne megjósolni, és SOHA nem lehetne megLÁTNI!! Akiben van látóképesség, vagy van "észköze" hozzá, mindig hozzáférhet az információkhoz. Hisz a LÉ-ben minden információ jelen van. EGYSZERRE – csak az EGY-ÉN-en múlik, hogy ő MAGA hol, milyen szinten rezeg, mert ahhoz az információhoz fog hozzáférni, amivel összerezeg.
Nem véletlenül látják csak nagyon kevesek, hogy MI LESZ MAJD AZUTÁN??
A "VÉG" UTÁN! Viszont a VÉG-et rengetegen látják. Miért?? Mert a PUSZTULÁS MINŐSÉGÉRE vannak HANGOLVA!! Nem a IO-ra – hanem az "AL"-világra!!

Tehát: KÉT ÚT áll előttünk: HISZÜNK A NIBIRUNAK, aki IDŐBEN meghozta a FEL-és ÁT-HANG-olódás lehetőségét, megmutatva a KIUTAT, mely nem más, mint a "IO-ravalóság", a BENNÜNK élő ISTENI minőség ÉLÉSE a TÉR-ben. Módozata a TISZTASÁG, TISZTESSÉG, TISZTELET – és ezek TARTÁSA, mely TARTÁST AD. A tartással rendelkező ember SZERÉN, mert "ÉN-je" a SZER-en jár.
Éli a SZER ELEMÉT, mely őt ETETI a mindennapokban. Ennek eredményeképp ÖRÖMLÉT-ben van, "szer-elemetes hangulatban", amitől JÓL érzi MAG-át és éli, tapasztalja, hogy MINDEN A SZER RENDJÉBEN VAN. HOL? BENNE.....
Ez a LÉT MÁGIÁJA. Minden "varázslat" nélkül... MAGAR nyelven...
ÉS EZ NEM "homokba dugott fej" minőségű hozzáállás!!! Aki így gondolja, váljék egészségére, rajta nem lehet változtatni. Az ő ÚTJA is az ő DÓGA...

Napunk angyala ma SANDALPHON, aki "ISTEN AJÁNDÉKÁT" hozza. Mondhatni teljes összhangban a Szíriusszal: NE AKARJ, de FOGADD, ami JÖN..Mert minden ÉRTED és semmi ellened...
ÉRTED?