2023-07-14

                  MOTTÓ: A SIVATAGBAN IS VAN OÁZIS...

Ma nehéz megfogni a napot, mert többféle árnyalat fedi át egymást: benne van a "sivatag", de benne van az a kitartás, az a szívósság is, ami a sivatagban való kivirágzáshoz erőt ad, egyben pedig egy nagy védelmet is.. Mondhatni: legyenek bármilyenek a körülmények, a bennünk lévő erő, kitartás által mindig "virágba borulnak az almafák" (némi képzavarral élve...)

Napunk angyala ma HANIEL, aki alapvetően a HOLD angyala, és ma a SZENVEDÉLY üzenetével érkezett. Azzal a "hévvel", ami a lelkesedés tüze. A lelkesedés egyértelműen a LÉLEKhez köthető, a lélek meg a Holdhoz.. No, ezek azok az apró bizonyítékok, amelyek megcáfolják, hogy a Hold hideg lenne, vagy rideg és "fémes"... Ha képes "felduzzasztani", bőséget generálni, akkor ott van rendesen "tűzerő" – csak nem földi, anyagi értelemben... A földi mindig az "olyan mint"... de AZ NEM AZ...

A tűz és szívósság mellett ma a másik árnyalat a "túl könnyű megoldások" útja... Amikor valami nagyon kecsegtető, hívogató: ott soha nem árt óvatosnak lenni. Nem véletlen az a közmondás, hogy "túl szép, hogy igaz legyen"... Bár vannak mindig kivételek, amik erősítik a szabályt..

A harmadik árnyalat: a "sivatagos időszak" elfogadása... Hogy van időszak, amikor "megállj" van. Amikor nem tudunk saját akaratból tovább menni. El kell tudni fogadni a kivárás "parancsát"..

Tegnap a "Teremburán" Hold-Satana kvadrát állt fel. Mint tudjuk, a kvadrát megvalósító fényszög, de adott esetben jelezhet valami korlátozást is. Helyzettől függően.. Satana mindig az IDŐ és TÉR kapuja, tehát ha valaminek eljött az ideje, akkor az úgy VAN: ami mehet, az hévvel – ami nem, arra meg a "sivatag" vár. Viszont, ahogy mondám fentebb: a sivatag megedz, szívóssá tesz, ami feltétele lesz az utána következőnek..
Satana még a lépésről lépésre haladás "felelőse" is: nem enged rohanni... Ha rohannánk, akkor visszafog. Ezt mi megélhetjük pofára esésnek is – ha épp úgy akarjuk. De megélhetjük kellő, satanai bölcsességgel is akár, hogy a saját akaratunknak nincs ideje..
Amúgy is mit üzent a Szíriusz? NE AKARJ, de FOGADD EL, AMI JÖN...
Ezt persze mindig könnyebb mondani, mint megélni, pláne akkor, ha valaki "kelepcés" helyzetben van és szorítják a körülmények, hogy haladni kellene és miért nem jön már az a munka végre??
Saját tapasztalatból tudom, hogy amikor én is munkát vadásztam és rágörcsöltem, semmi nem jött össze. Aztán, ahogy lesz úgy lesz alapon, beadtam a jelentkezésemet közvetítő cégekhez és 2 nap múlva megérkezett az az ajánlat, ami valóban az "enyém" volt.. Elsőre nekem is úgy tűnt, hogy túl szép, hogy igaz legyen, el is játszottam a flegmát, meg el is késtem a megbeszélésről – de ha valami az "enyém", akkor így is, úgyis az lesz...

Ma fordulhatnak a körülmények – kinek erre, kinek arra, hisz ma minden a 7-ességről szól, ami pedig mint tudjuk a számvetéssel együttjáró irányváltás, a "hetedhét 6-ár" száma... 
A lapjárás mindenesetre a bőségről üzen: a sivatagban is van oázis...