2024-04-08

                                      MOTTÓ: ZÁRÁS...

Folytatódik a tegnap üzenete, így én nem is ragoznám tovább a témát, csak azt teszem hozzá, hogy LÁSSUNK, LÁSSUNK - ne csak nézzünk!

LÁSSUK például, hogy mi megy az ÉGEN... mert fura dolgokat figyelhetünk meg...
Például a NEM KREÁLT csillagképek mozgását, úgy mint a Göncöl szekérét vagy az Orionét...

Azt tudjuk például a Göncöl szekérről, hogy negyedévente 90 fokot fordul, azaz évszak váltásokkor, és a rúdjának a körforgása adja ki a SZAVASZTIKA formáját (balra mutató).
Nos, március 26-án néztem ki hajnal 4-kor az égre, és a Göncöl szekér épp a tetőablakommal szemben "virított", NYUGATI oldalon, úgy, hogy a rúdja az ég teteje felé állt.
Tegnap, április 7-én este fél 9-kor, tehát kb 1 héttel később, a Göncöl a HÁZ FELETT állt és 180 fokkal átfordulva....
Mondhatni ez lehetetlen...
Ha pedig a szekér sarkát meghosszabbítom, mert ugye az mutat a Sarkcsillagra, akkor pedig a Sarkcsillag épp a SZÍRIUSZ "felett" áll, és nem teljesen az égbolt tetején...
Ez is fura...
Mivel a Szíriusz ilyenkor már "laposan" jár, hisz eltűnik március után a horizont alatt, hogy majd AUGUSZTUS 13-án újra FELKELJEN és megkezdje útját az "északi félteke felett", elhozva a "KOZMIKUS ÚJ ÉVET". Télen éri el tetőpontját, majd tavaszra elkezd süllyedni... Namármost JELENLEG ugyanabban a magasságban látható mint télen, csak NYUGAT FELÉ ELTOLÓDVA. Süllyedésnek nyoma sincs... Ez IS fura....
VALAMI NEM STIMMEL....

A lezárás, és ALÁ-SZÁLLÁS, mint egy új kezdés, a KERETEK, a FORMA, azaz az ANYAG, a TÉR világában mutatja magát, az "észközeim" szerint. Nagyon itt van a küszöbön...
Tegnap délután, a csoporttalálkozó után, arról beszélgettünk páran, hogy teljesen AZONOS jeleket tapasztalunk meg a külvilági feladatainkkal kapcsolatosan. Én a hagyatékkal kezdenék valamit és ha rákérdezek, belevágjak-e egy felújításba, mindig olyan válasz érkezik, hogy belevághatsz, de nyugi, RÁÉR.. VÁRD KI. A többiek is hasonló helyzetet élnek meg: csinálnának valamit, de mindig az a válasz: VÁRJ... Mert jön VALAMI, ami "mindent borít"! Elképzelni se tudjuk, mi lesz-hogy lesz – de egy biztos: JÓ LESZ! Aztán majd AHHOZ IGAZÍTVA lehet lépéseket tenni...Egy biztos: izgalmas időket élünk, de nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen érzést ad.
BELÜL TÁGULÁST. Talán így lehetne a legjobban megfogalmazni. Aminek köze nincs a "külvilágba való beletáguláshoz" – amit pedig mindig a szememre vetnek az "okosok". Szerintük én "elszigetelődésre" beszélem rá az embereket, ami a "fej homokba dugása" és sehova nem vezet és hogy teszem mindezt azért, hogy magam köré építsek egy engem imádó tábort...
Nos, ilyen az, amikor valaki csak beszél, minden TÁJÉKOZÓDÁS, TUDÁS és FELkÉSZÜLTSÉG nélkül.
Szokásos a felállás: én LÁTOM ŐT, azt is, hogy HOL TART, leginkább ELMÉJÉBEN – de ő semmit nem ért abból, amit leírok, hisz NEM ÉRZI a LÉNYEGET.
Nehéz, de újra és újra tudomásul kell venni:
"....hogy a választás szabad.
Mindenki maga dönti el,
hogy merre, melyik útján halad..
Felelős csakis Tenmagadért lehetsz..
Hisz más helyett nem döntheted el,
hogy neki hol a helye..
Még ha tisztán érzed is,
hogy útja nem felfelé vezet."

Egyszer már megfogalmaztam, hogy aki EL-marad, az LE-marad.
Miről is?
Egy LEHETŐSÉGRŐL.
Miért marad le? Azért mert minden LE-maradás oka egy SZEMBENÉZÉS EL-maradása.
Amíg valakiben van valamilyen BETOKOSODÁS, RAGASZKODÁS – például a "csakraelmélethez", a buddhista tanokhoz, keresztény valláshoz, stb.. stb.. – addig nem "MEN-T-ES". Azaz: NEM MEN-etre kész, mert még mindig ott van benne egy "NEM". NEM nyílik meg a SZER RENDjének.
És most lehet megint azt mondani, "azt képzeled, csak te tudod a tutit??". És ha igen? Azért mert "tabukat" döntögetek? Mert "LEÍRT" elveket, DOGMÁKAT cáfolok meg?? Ki mondta, hogy valami CSAK AZÉRT IGAZ, mert évszázadok alatt mantrázták?? Vagy azért, mert valaki LEÍRTA??
Jézus SEMMIT NEM ÍRT LE. Miért? Mert az ÉLŐ TUDÁS ELEVEN, hisz nem más, mint MAGA AZ EMLÉKEZET és ahogy nylik, úgy BONT ÚJABB "SZIRMOKAT" (ezért VIRÁG A VILÁG), és amit MA leírok, az HOL-NAP-ra már lehet, hogy ÁTALAKUL. MÁS SZÍNT KAP!Minden EMLÉK BENNEM ALAKÍT ÁT valamit. SZÉLESEDIK, TÁGUL a VIRÁG KELYHE....

A tanítványaim a leghitelesebb tanúk arra – már akikkel együtt haladunk -, hogy milyen más volt a tanítás 2021-ben mint most. Vagy akár tavalyhoz képest!!! És mennyi mindent BONTOTTUNK KI EGYÜTT, KÖZÖSEN!
Tegnap egyébként újra tanúbizonyságot nyert: MINŐSÉGI VÁLTOZÁSHOZ NEM KELL MENNYISÉG, viszont a MINŐSÉG KITERMELI A MAGA MENNYISÉGÉT.
Tehát nem kell tömeget toborzni egy forradalomhoz, még a tudat forradalmához sem, és az isten mentsen meg attól, hogy "forradalmár szellemiségek" hassák át a teret Magyarország felett!!! (Szerencsére amúgy is lehetetlen...).
De ez mind LE FOG TISZTULNI – vagy el fog tűnni....

A "jövő JÖVŐ" pedig mindent LÁTTATNI fog azoknak, akiknek van szemük a LÁTÁSRA (és persze fülük is a HALLÁSra...)

Tegnap ELKEZDŐDÖTT valami - és ahhoz Brahms ELSŐ magyar táncát választottam..Mivel a mai nap folytatása a tegnapinak, jöjjön a 2-ik magyar tánc...Van egy olyan érzésem, hogy végig fogjuk venni az összeset....…