2023-08-22

                   MOTTÓ: AZ ÉR-TÉS CSENDBEN ÉR-IK...

Ma felnevettem, mikor a napi angyal megjelent URIEL személyében, a TISZTA FELFOGÁS üzenetével – szinte reflektálva a tegnapi nap kissé felforrósodott kommentváltásaira..
Egyébként biztosra vettem, hogy ismét lesz valaki, vagy lesznek valakik, akik O.V. nevére felkapják a fejüket és TERMÉSZETESEN NEM AZT OLVASSÁK KI a Rituáléból, amiről szól, hanem leragadva a névnél máris indul a személyeskedő ócsárlás...
Mindig elmondom, minden tanfolyamon, de a videoimban is sokszor megtettem már: O.V. nevének kiejtése mindig egy VÍZVÁLASZTÓ. Mindig felszínre hozza, ki az, aki ÉRT és ki az aki NEM...
TAPASZTALAT: akinek TENMAGÁVAL vannak ALAPVETŐ PROBLÉMÁI, annak mindig O.V. személye lesz a mumus, a KIVETÜLÉS, a bűnbak, aki minden baj okozója. Ezen most megint fel lehet horkanni – de hangsúlyozom: TAPASZTALAT!!!
Szomorú és tragikus – különösen azok esetében, akik állítólag rendszeresen olvassák írásaimat..Miért? Mert semmi nem ment vagy megy át abból, amiről írok, amiről beszélek.
De még szomorúbb ilyenkor, hogy ha ezt szóvá teszem, az elcsendesülés, az elgondolkodás, a rámerengés helyett jön a GÚNY, a RÁGALMAZÁS, hogy ÉN NEM VAGYOK HITELES – holott az illető kétszer is leírja, saját maga, hogy NEM ÉRTI, amit mondok és NEKI ellentmondásos vagyok.
Tehát, kinek a fejében van KÉP-ZAVAR? Szerinte csakis azokéban lehet, akik ÉRZIK, ÉRTIK és MÁR ÉLIK IS AZT, amiről beszélek... Ja nem, mert ők CSAK "hiteltelen seggnyalók"... És mindezt O.V. neve hozza felszínre...Hmm... ez azért elmerengésre érdemes, nem??

Alapvetően egyébként meg – akár tetszik, akár nem -, minden probléma OKA és MEGOLDÁSA EGYARÁNT BENNÜNK van és nem KINT!! Erre jött fel példaként tegnap a covid... Mi lett a vége?
A totális félremagyarázás. Aki NEM AKAR ÉRTENI, az SOHA NEM IS FOG...

Mit üzen a mai nap? Pont azt, ami a tegnapi napnak is a TANULSÁGA.
Mi volt a téma? A mottó? A "SZÁNDÉK". Az elköteleződés egy elhívás, egy feladat, egy cél mellett, ami megadja a belső egyensúlyt..
Nos, kérdezem én: akik KÖTÖSZKÖDVE bekérdeznek (ráadásul valami katasztrófális helyesírással), őket vajon MILYEN SZÁNDÉK VEZÉRLI??? Mert hogy nem az ÉRZŐ ÉRTÉS utáni vágy, az egészen biztos....

Tegnap meghallgattam a MOGY-on készült két videot, Földi Lászlóét és Hossó Andreáét. Remek előadás volt mindegyik. DE!!!
Hiába minden ÖSSZEFOGÁSRA buzdító TERV, ha az "EGY" ÉN TUDATOSSÁGA mérhetetlen alacsony szinten marad!!! SEMMI nem fog változni az "ÉG-EGY-ADTA" VILÁGON, ha az EGYÉN TUDATA nem hangolódik FEL és ÁT!!!! Csöbörből vödörbe.
A MEGOSZTÁS, a TÉVES KERESZTÉNYSÉG ugyanúgy ROMBOL TOVÁBB, ahogy eddig is a LÁTSZATOK, a MEGTÉVESZTÉS mentén. Pontosan arra az EGY LÉNY-ÉGI alapra hord még több hordalékot, ami MAG-a a LÉNYEG: a MAG-TUDAT! A FORRÁS, az EREDET MINŐSÉGE!
A VISSZATALÁLÁS!!!
Az EREDET-TUDAT felélesztése, ÁTÉRZÉSE, MEGÉRTÉSE és MEGÉLÉSE nélkül SOHA nem lesz semmiféle változás.
Ennek tökéletes tükre a tegnapi kommentváltás. MINDEN benne VAN, amiről beszélek. Minden.-Ezek alapján kérdezem én: lehet ÉRTETLENEKKEL együttműködni?? Lehet bármilyen megoldást útjára engedni, ha valaki SAJÁT MAGA NEM LÁTJA SAJÁT MAGÁT?? Ha nem érti SAJÁT LÉTEZÉSÉT SEM?? Akkor hogyan ÉRTHETNÉ meg egyáltalán azt, hogy mi a "MAG"? Mi a MAG-NÉP feladata?
És mit rejt a NYELVE?? Ha csak addig jut el, hogy minden rossz forrása O.V.?????

Minden ÉRTÉS a MAG-ban, azaz a M-ÉJ-ben érlelődik. De aki NEM CSENDESÜL magába, annak nem lesznek válaszai semmilyen kérdésére, mert még tenmaga kérdését SEM ÉRTI, nemhogy a választ..
Minden MEGOLDÁS a MAG-ban ÉR-LÉ-lődik. Ezért nem lehet a MAG-ot soha elpusztítani, mert ha el is tiporják, akkor kikel a talajban... A MAG olyan mint az ÉLET – pont azért, mert MAG-A az ÉLET, melyben ott az örök LÉTEZŐ.
Mindent fel lehet számolni, ami TEREMTETT.
De semmit, ami LETT.
Mindenki FEL TUD ÉBREDNI, akiben ÉL a MAG.
És mindenki "halott" marad, akiben nem....

Keményen fogalmazok? Igen.
De mindezt cukimókus-gyerehaddöleljelekmeg stílusban NEM LEHET ÁTADNI, mert HATÁSTALAN MARAD.
Már beszéltem róla: a SZELÍDSÉG nem azonos a BÁRGYÚSÁGGAL.
Márpedig a szeretetcuncumókuska szint NEM A SZELÍDSÉG szintje, hanem.....

IDEJE tényleg ÉBREDNI MÁR!!

Ebben támogat ma URIEL, a TISZTA ÉRTÉS és FELFOGÁS üzenetével...
DE csak akkor, ha JELEN tudunk lenni. HOL? A JELENBEN. Minek? A JELEKNEK..."
JEL-ADÁSban" pedig Uriel a "leghatásosabb"....