2023-08-11

                                  MOTTÓ: EVANGÉLIUM

Mit jelent az, hogy "evangélium"? ÖRÖMHÍR.
Aki katolikus neveltetésben részesült és rendszeresen misére járó is volt, tudja nagyon jól, hogy a liturgia fontos része az evangéliumi felolvasás. Mely mindig miről szól?
JÉZUS ELJÖVETELÉRŐL...

Nos, ISA-JÉZUS-EMANUEL már megmutatta magát 2021. augusztusában, mégpedig 12-én.
Ez a nap csütörtök volt, amikor "betolta a Térbe" a SZER ELEM MAGOS FOKÁT. Ez a nap a húsvéti misztériumban "ZÖLD" csütörtökön, mely a SZÍV SZÍNE és a JÓ PI TÉR napja.....
Jézus ekkor mosta LE tanítványai lábáról az "ÚT", azaz a KÖR, a KARMA porát!
Nincs többé "LÁB-NYOM"!! NIncs többé NEHÉZ-ség, csak KÖNNYED-ség!
13-án, "NAGYPÉNTEKEN" átadta magát a KERESZT-nek (SATANA KERESZTJÉNEK), megmutatva, hogy a HALÁL a FELTÁMADÁSÉRT van - egy MÁS SÍKON.
13-án, pénteken, ráadásul ekkor a Szírusz, azaz a HAJNALCSILLAG helikális felkelése is volt
(Jézus = HAJNALCSILLAG = 13-ik), ami mindig egy "ÚJ ÉV" a napkörön. Mit üzent?
Azt, hogy "Feszültségben nincs létezés". És igen. Meg KELL halni a feszültségnek, azaz a FÉNYNEK, a LÁTSZATNAK, a KÁPRÁZATNAK, a SZEMFÉNY-VESZTÉSNEK, hogy feltámadjunk (14-én szombaton) a MAG-NŐS-i Mi-NŐ-S-égben, az ÉLET EREDENDŐ KELYHÉBEN, mely az a SÖTÉTSÉG, ahol VILÁGOSSÁG VAN. A Világosságba térés napja volt agusztus 15-e, Nagyboldogasszony ünnepe. Mit jelent a 15-ös szám? Az EREDENDŐ NŐ, mely KIVETÜL a CSILLAGLÉNYBEN, az EMBERBEN, aki MAG-a a MÁGIA MÁG-NESES megnyilvánulása.
Tehát: az EMBER, mint "FÉNY", mint látszat, mint kivetülés, csak a SÖTÉTSÉGBŐL és a SÖTÉTSÉGGEL EGYSÉGBEN lehet "MÁGUS". Ha megtagadja, marad a feszültség...
Márpedig feszültsében nincs létezés...

Mindig felteszem magamnak a kérdést: HOL VOLTAK EKKOR A NAGYON OKOS SPIRIMATYIK és SPIRIMANCIK??? MIÉRT NEM ÉRZÉKELTÉK mi TÖRTÉNIK? MIÉRT NEM LÁTTAK?
MIÉRT NEM jutott el a tudatukig, hogy MILYEN NAPOKAT ÉLTÜNK AKKOR???
És hogy MICSODA VÁLTOZÁST hozott el számunkra???
Hát miért, miért... Pont azért... Mert a kérdés KÖLTŐI volt...
Az OKOSOK, mindig csak OK-os-OK maradnak, ÉRZÉKELÉSMENTES feszültségben okoskodva..
Ami köszönő viszonyban nincs a húsvéti MEG-VILÁGOSODÁSSAL!

MA egy újabb, hullám mutatkozik az EMANUELI SZER ELEMETES energiából! (Kíváncsi vagyok, "kint" mi fog történni, mert mindig akkor érkezik egy ilyen "nagy hullám", mikor kint épp az ellenkezője történik...De hát, ez pont így van jól!)
Tegnap el is felejtkeztem arról, hogy 10-ért írtunk – ráadásul 8.10-et, amikor odaát fordul a kerék... Végül is elmondható: a dátum tökéletes szinkronban volt a "Jövő JÖVŐ" témájával..
Ma, 11-én az ERŐ napját éljük, azt az "EGY az EGY"-ben létet, mikor MÁR emlékezünk IGAZ ÖNVALÓNKRA.. MAGOMMAL EGY-ségben, ezáltal TELJESSÉGBEN.
Jézus anno éppen ERRE akart rávezetni minket, mikor arra tanított, NE ALUDJ!
Mert mit jelent ez az "elalvás"? Azt, hogy elhisszük magunkról: azok vagyunk, akit látunk!
Ezért FÉL-ünk, mert félünk a haláltól, a test megszűnésétől, mert csak a kivetülésben hiszünk..
Az pedig csak FELE a létezésünknek...
Ezért FÉL ELEM és ezért ÉL FÉLELEMBEN...
Mi a FÉLELEMBŐL ÉBREDÉS kódja? A JELENLÉT.
A Szíriusz tavalyi felkelése pont erről üzent. A JELENLÉTRŐL. Ugyanis csakis akkor látjuk meg és tudjuk el is fogadni azt, ami ÉRKEZIK, ha "jelen vagyunk a jeleknek a JELEN-ben".
Csak a JELENLÉT által tudunk benne lenni a PILLANATBAN, mely pillanatban pedig ott a TELJSSÉG, a MIND-ÉN-ség...

Hamarosan újra itt van 13-a.... Vasárnap hajnalban, 5.37-kor jön fel a KELETI horizonton elsőként a Szíriusz, majd követi őt 1 perccel a VÉNUSZ, majd a NAP az ÉSZAK-KELETI horizonton.
Különleges lesz ez a "Felkelés", mert a FOGYÓ HOLDSARLÓ fogadja őket....
Most olyan érzés járt át, hogy tegnaptól, 10-vel (számok mágiája) egy FELkÉSZÍTÉS ÉRKEZIK... Tegnap a fordulat, a "JÖVŐ", az IRÁNY mutatta meg magát. Ma, a hozzá szükséges ERŐMINŐSÉG járja át majd a teret... 12-én a számok szerint az "akasztott" minősége fog lejárni....
De majd kiderül...
Egy biztos: FELKÉSZÜLÉST KAPUNK a "SZER" ELEM ENERGIÁJÁBAN. Ez lesz a "tovább-ÁLLÁS" kulcsa. Ez lesz az IRÁNYTŰ forgatója..

ÖRÖMHÍR érkezik...

Napunknak ma két angyala is lett: MIHÁLY, aki a KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉKRA figyelmeztet, és CHAMUEL, aki az emanueli szerető szeretet-energiáját közvetíti....Nincs mit hozzátenni...
Csak érezni a borzongást...