2023-10-21

                    MOTTÓ: MINDEN HARMONIÁBA TÉR.. 

.. még ha a jelen pillanatban nem is látszik így...
Eddig is mindig minden rendeződött. Soha nem volt úgy, hogy valahogy ne lett volna...
Hangozzék ez bármekkora lózungnak is, hatalmas igazság van benne!
Ugyanis a KOZMIKUS REND ALAPJÁN mindig minden a HELYÉRE KERÜL, mert egyszerűen nem lehet másképp!! Csak a "fejünk", a "főnk""fő", amely a forrás gőzében nem képes látni a megoldást... Ilyenkor ha a fejünket lehűtenénk, és hallgatnánk a BELSŐ HANGRA, mindjárt érkezne a válasz, hogy "no para", minden REND-ben van!!

Akinek már kellő évmennyiség van a háta mögött és visszagondol a legrizikósabb vagy legrázósabb időszakára, akkor láthatja, hogy tényleg minden megoldódott, mégpedig úgy, ahogy a legkevésbé számított rá. Magyarul JÓL!! Lehet, hogy akkor nem így látta, nem így élte meg – de kellő távolságból és "felülről" látva a történéseket, egyértelműen levonható a következtetés: kár volt parázni... felesleges volt kétségbe esni.. Mert minden RENDEZŐDÖTT!!
És igen.
Most is ez az üzenet.

A "KINT" létből való visszavonulás nem azt jelenti, hogy ne építsünk csapatot, ne foglalkozzunk a munkánkkal, ne járjunk be dolgozni, vagy "ne fizessünk adót", vagy ne tördőjünk a környezetünkkel – hanem azt, hogy a legyünk mindig annak tudatában, KIK is VAGyUNK valójában, hogy MIT ÉLÜNK és MIÉRT!! Ezt csakis akkor tudjuk megtenni, ha BENT VAGYUNK. Ha MAG-unkban vagyunk úgy, hogy közben "KINT" vagyunk a JELENLÉTÜNKKEL.
BENT ÉLJÜK a LÉTET úgy, hogy a KINT-tel egy katalizációs kapcsolatban vagyunk.
Minden ami körülöttünk, rajtunk kívül történik, annak mi "játékosai", résztvevői vagyunk egy oda-vissza hatásban. A "MAG"-lét annyit jelent, hogy TUDATOSAN JÁTSZUK a színházat és nem "magunkról elfelejtkezve". Ez a belső ERŐ tudata...
"A kocka el van vetve". A SORS halad a maga beteljesülése felé. Nem is lehet másképp.
Mi döntjük el: "AJÁNDÉKNAK" vesszük, vagy "ÁLDOZATNAK"..

Napunk angyala RAZIEL, aki a "SZELLEMI MEGÉRTÉSRŐL" üzen.
Nincs is mit hozzátenni...