2023-10-22

                        MOTTÓ: MÉG MINDIG A KÉT ÚT... 

...és a VÁLASZTÁSI lehetőség(ek) hozzá..
A mai "észközök" a MÉRLEGELÉSRŐL és az ÁTGONDOLÁSRÓL szólnak, itt a TÉR-ben, az ANYAG, a "KERETEK" tartományában..
Minden döntés egy MEGÚJULÁS lehetőségét hozza magával. Mondhatni "alapból". Most azonban MÁSRÓL szól a "játszma"...
Mint tudjuk, 2021 óta itt rezeg a TÉR-ben a NIBIRU információs mezeje, mely lassan "lefedi" a "mátrixot". Lépésről lépésre hatol egyre beljebb, lehetőséget adva az ÁTHANGOLÁSRA mindazok számára, akik ÉRZIK őt. Azt is tudjuk, hogy ez a "mező" a "IO-ravalóság" RENDJE, azaz az I-steni MI-NŐ-ség, mely minden MAG-os lényben benne van, tehát csak "ívet kell húzni", összekapcsolódni vele. Hogyan lehet?
ÉRTÉK-és MÉRTÉK-tudattal. Azaz: tudom, hogy ÉN MIT ÉREK és mit ÉRTEK. Tudom, hol vannak a határaim, mértéket tartok BENT és KINT. Nem emésztem magam olyan dolgok miatt, amikre NINCS RÁHATÁSOM, tehát nem mérgelődök sem a politika, sem az adófizetés miatt. Nem háborgok a WHO és a Bill Gates üzelmein – ehelyett ARRA FIGYELEK, amire ÉN HATOK, mégpedig közvetlenül. Azaz MAGAMRA és mondhatni CSAK MAGAMRA – mert minden KI-hatás csak másodlagos.
MAGAMAT tudom alapvetően irányítani, "IO"-vá tenni – és senki mást.
Magamat tudom TENGELYBE emelni, a belső nyugalom és higgadtság tartományába, behúzódva a "FEL-SZÍN", a horizontális irányok SZÉLSŐ-ségeiből..

Hogyan tudok még tengelybe kerülni?
Úgy, hogy NEM MASZATOLOK, sem másnak, sem saját magamnak.
A spirivilágban számolatlanul lehet megtalálni a HAZUGOKAT, akik saját betekeredéseikből sem tudnak kitekeredni, hiába üzennek nekik az "égiek" vagy "mestereik"...Mi azonban "leolvashatjuk" őket, ha JÓL VAGYUNK HANGOLVA! Én azért vagyok erre a világra kihegyezve, mert a legaljasabb manipulációk innen áradnak.. Meg "szakmai ártalom" is .... :)
 Minden munkahelyen IS akadnak egyébként ilyen figurák, akik mint Kingsley atya a Luciferben "megváltónak" képzelik magukat, ugyanakkor nem riadnak vissza a legvisszataszítóbb manipulációktól sem, önös céljaik érdekében. NEM a TISZTESSÉG útját járják, így nem is lehetnek TISZTÁK, akkor sem, ha történetesen "TISZTELETESEK". Lehet bárki "TISZT-eletes", de ha nem méltó a TISZTELETRE, akkor hiába rajta a "ruha", körmönfontsága a körmére fog égni...
Annak meg "szaga van"...

Már sokszor írtam, hogy a LELEPLEZŐDÉSEK FOLYAMATOSAK. Ahogy FOLYAMATOS az ÁTHANGOLÁS IS. Mindenki SAJÁT ÚTJÁT teljesíti be – ugyanakkor mégis MINDEN SÍKNAK, minden SZINTNEK megvan a lehetősége, hogy legyen bárhol és bármikor az Univerzumban, ott és akkor TENGELYBE tudjon kerülni, az 5-ös szám MÁGUSI VÁLTOZÓ MAG-ereje révén, MAG-ára ismerve MEG-TÉRJEN a MAG TERÉBE...
(Magyar nyelv és a számok mágiája... Egész létezésünk és utunk le van írva bennük...)
Az 5-ös, ahogy már erről beszéltem IS és írtam IS, az a KÖZ-ÉP-szám, mely egyedüli páratlan, és csak önmagával kettőzve lesz EGY. Azaz: ÖNMAGÁBAN ÁTFORDULVA, TEN-MAGA TÜKÖRKÉPEKÉNT, önmagával azonosulva lesz EGY. Egy-S-ÉG-es.
Ez a TELJESSÉG állapota és aki TELJESSÉGBEN érzi magát, azt nem izgatják a külvilág játszmái, mert TUDVA TUDJA, hogy az Ő "DÓGA" mindig RENDBEN lesz és VAN, legyen bármi "odakint". Miért? Mert az AZONOS az AZONOSSAL RENDJE SZERI-INT azt fogja a külvilágból bevonzani, amilyen SAJÁT MAGA.
A külvilágban MINDEN SZINT JELEN VAN. A legmagasabbtól a legalacsonyabbig.
Mindenki azzal "húz szikrát", ahol SAJÁT MAGA, saját BENSŐ VILÁGA "rezeg". Ez ennyire egyszerű. Mert az ÉLET EGY-SZER-ű és minden TÉR-en az egyszerűségre törekszik.
Ez a SZÍV SZAVa...

Tehát, a NIBIRU REZGÉSE itt van a TÉR-ben. A "IO"-ravalóság "mintázatával", amit MEGÉREZNI lehet. Aki ÉRZI, az már BENNE is van és ha benne van, akkor ennek megfelelő DÖNTÉSEKET fog hozni és ennek megfelelő IRÁNYT tartani. Nem fog a mátrix játszóterébe kimenni, mert MÁR nem az Ő VILÁGA... (Amúgy se volt..)

Egyetlen "komoly" feladat van: a HIT TARTÁSA, mely TARTÁST ad. A HIT-re szükség van és lesz a külvilág, a mátrix felbomlásának láttán. De a HIT sem egy külső szakállas és fütyis istenképben van – hanem saját magunkban. Megint a Lucifer c. sorozathoz nyúlnék vissza: mit mondott az atya Ellának? "Ha azt a hitet, amit eddig kihelyeztél, mostantól magadra fordítod, többet érsz el vele". Ennyi...

Napunk angyala JEREMIEL, aki a SZÁM-VETÉS-re ösztönöz minket! Igen: EL-SZÁM-olás és SZÁM-VETÉS. Ez a számok mágiájának a része. Elkerülhetetlenek ahhoz, hogy MAG-unkba, az 5-be jutva átfordulhassunk, kilépve a T-KÖR mátrixából és felhangolódva a Nibiru JEL-tarotmányába..